τον εχω συναντηση κανα 2 φορες εγω κ εχουμε πιει κ καφε στο ξηλοκαστρο.μας παρακολουθει.μπαινει κ διαβαζει συνεχεια κ περιμενει την επομενη συναντηση για να μας φερει σοκοφρετες με γευση φραουλα!!!
φίλε zakjeep, αν μας ακούς, δεν χρειάζεται να απαντήσεις, απλά να θυμάσε ότι τώρα τελευταία μου αρέσουν πολύ οι σοκοφρέτες με φουντούκι απο πάνω. αυτές με τη φράουλα τις ξεπέρασα. επίσης σε συνδιασμό με πατατάκια ξύδι, τρελλός συνδιασμός.
St. Tselios wrote:
Aν τα "θερια" φορουσαν 215 λαστιχο.......θα ημασταν για γελια και για κλαματα.
Οσο για το να "τον μαθω να πηγαινει στο βουνο":Ελα στην επομενη ΚαγκουροΣυναντηση να μας μαθεις γιατι εμεις δεν εχουμε σχεση με το αντικειμενο.Ελα εσυ να μας δειξεις πως γινονται αυτα τα απιθανα πραγματα.
Ρε πουλάκι μου Σταυρούκο, δεν κοιμήθηκες όλο το βράδυ με αυτό που σου έγραψα;
Πρωί πρωί, με την τσίμπλα στο μάτι, μπήκες κι έγραψες τις δικαιολογίες σου;
antonisxj wrote:φίλε zakjeep, αν μας ακούς, δεν χρειάζεται να απαντήσεις, απλά να θυμάσε ότι τώρα τελευταία μου αρέσουν πολύ οι σοκοφρέτες με φουντούκι απο πάνω. αυτές με τη φράουλα τις ξεπέρασα. επίσης σε συνδιασμό με πατατάκια ξύδι, τρελλός συνδιασμός.
Τι συνδυασμός είναι αυτός ρε αδερφάκι μου
Ανατρίχιασα
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )
Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos
Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......
antonisxj wrote:φίλε zakjeep, αν μας ακούς, δεν χρειάζεται να απαντήσεις, απλά να θυμάσε ότι τώρα τελευταία μου αρέσουν πολύ οι σοκοφρέτες με φουντούκι απο πάνω. αυτές με τη φράουλα τις ξεπέρασα. επίσης σε συνδιασμό με πατατάκια ξύδι, τρελλός συνδιασμός.
St. Tselios wrote:
Aν τα "θερια" φορουσαν 215 λαστιχο.......θα ημασταν για γελια και για κλαματα.
Οσο για το να "τον μαθω να πηγαινει στο βουνο":Ελα στην επομενη ΚαγκουροΣυναντηση να μας μαθεις γιατι εμεις δεν εχουμε σχεση με το αντικειμενο.Ελα εσυ να μας δειξεις πως γινονται αυτα τα απιθανα πραγματα.
Ρε πουλάκι μου Σταυρούκο,
να τα να τααααα!!!!εκδηλωνεται ο ιαπωνας!!!ρε πουλακι μου σταυρουκο????
κουνα το μαντηλι σταυρουκο του θοδωρακι!!!!!!
ακου κει σταυρουκο!!!!
τι αλλο θα διαβασουμε!!!κ τι αλλο εχουμε να δουμε!!!
georgexj wrote:
να τα να τααααα!!!!εκδηλωνεται ο ιαπωνας!!!ρε πουλακι μου σταυρουκο????
κουνα το μαντηλι σταυρουκο του θοδωρακι!!!!!!
ακου κει σταυρουκο!!!!
τι αλλο θα διαβασουμε!!!κ τι αλλο εχουμε να δουμε!!!
Ρε π@π@ρ@ Δον κκαγκουροΜιχαλόπουλε!!!
Είπα να γράψω δυο...........γλυκά λογάκια για.........να ηρεμήσω τον Σταυρούκο, που δεν κοιμήθηκε το πουλάκι μου όλο το βράδυ, με αυτά που του έγραψα, κι εσείς το κάνατε σημαία!!!