CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
georgexj

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by georgexj »

τον εχω συναντηση κανα 2 φορες εγω κ εχουμε πιει κ καφε στο ξηλοκαστρο.μας παρακολουθει.μπαινει κ διαβαζει συνεχεια κ περιμενει την επομενη συναντηση για να μας φερει σοκοφρετες με γευση φραουλα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aggas

Post by aggas »

YJ ''The Doctor'' wrote:
aggas wrote:[

Άσε γιατί ακόμα σκιάζομαι από μια ματιά που μου έριξες στην Παύλιανη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μηπως ειχε μεινει το τελευταιο κομματι λουκανικο?? :lol: :lol: :lol:
Τώρα που το λές........σαν να έχεις δίκιο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
aggas

Post by aggas »

St. Tselios wrote:O φιλος Zakjeep που χαθηκε?
Μετα την 2η Καγκουροσυναντηση ουτε φωνη,ουτε ακροαση. :roll:
α

Ο Γιώργος τον έχει πετύχει και από κοντά, εγώ τον έχω πετύχει εδώ μέσα αλλά και αυτός μπαίνει περίεργες ώρες.

Φίλε ZAKJEEP, όταν τα διαβάσεις αυτά γράψε και καμμιά αράδα ρε κολλητέ ;) ;) ;)

ImageImageImage

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
antonisxj

Post by antonisxj »

φίλε zakjeep, αν μας ακούς, δεν χρειάζεται να απαντήσεις, απλά να θυμάσε ότι τώρα τελευταία μου αρέσουν πολύ οι σοκοφρέτες με φουντούκι απο πάνω. αυτές με τη φράουλα τις ξεπέρασα. επίσης σε συνδιασμό με πατατάκια ξύδι, τρελλός συνδιασμός.
if it doesn't break, fix it until it does
Drimon

Post by Drimon »

St. Tselios wrote: Aν τα "θερια" φορουσαν 215 λαστιχο.......θα ημασταν για γελια και για κλαματα.
Οσο για το να "τον μαθω να πηγαινει στο βουνο":Ελα στην επομενη ΚαγκουροΣυναντηση να μας μαθεις γιατι εμεις δεν εχουμε σχεση με το αντικειμενο.Ελα εσυ να μας δειξεις πως γινονται αυτα τα απιθανα πραγματα.
Ρε πουλάκι μου Σταυρούκο, δεν κοιμήθηκες όλο το βράδυ με αυτό που σου έγραψα; :roll: :roll: :lol:
Πρωί πρωί, με την τσίμπλα στο μάτι, μπήκες κι έγραψες τις δικαιολογίες σου; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aggas

Post by aggas »

antonisxj wrote:φίλε zakjeep, αν μας ακούς, δεν χρειάζεται να απαντήσεις, απλά να θυμάσε ότι τώρα τελευταία μου αρέσουν πολύ οι σοκοφρέτες με φουντούκι απο πάνω. αυτές με τη φράουλα τις ξεπέρασα. επίσης σε συνδιασμό με πατατάκια ξύδι, τρελλός συνδιασμός.
Τι συνδυασμός είναι αυτός ρε αδερφάκι μου :o :o :o :o
Ανατρίχιασα :? :? :? :? :? :?

ImageImageImage

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
georgexj

Post by georgexj »

antonisxj wrote:φίλε zakjeep, αν μας ακούς, δεν χρειάζεται να απαντήσεις, απλά να θυμάσε ότι τώρα τελευταία μου αρέσουν πολύ οι σοκοφρέτες με φουντούκι απο πάνω. αυτές με τη φράουλα τις ξεπέρασα. επίσης σε συνδιασμό με πατατάκια ξύδι, τρελλός συνδιασμός.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

Drimon wrote:
St. Tselios wrote: Aν τα "θερια" φορουσαν 215 λαστιχο.......θα ημασταν για γελια και για κλαματα.
Οσο για το να "τον μαθω να πηγαινει στο βουνο":Ελα στην επομενη ΚαγκουροΣυναντηση να μας μαθεις γιατι εμεις δεν εχουμε σχεση με το αντικειμενο.Ελα εσυ να μας δειξεις πως γινονται αυτα τα απιθανα πραγματα.
Ρε πουλάκι μου Σταυρούκο,

να τα να τααααα!!!!εκδηλωνεται ο ιαπωνας!!!ρε πουλακι μου σταυρουκο????

κουνα το μαντηλι σταυρουκο του θοδωρακι!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ακου κει σταυρουκο!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

τι αλλο θα διαβασουμε!!!κ τι αλλο εχουμε να δουμε!!!
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote: να τα να τααααα!!!!εκδηλωνεται ο ιαπωνας!!!ρε πουλακι μου σταυρουκο????

κουνα το μαντηλι σταυρουκο του θοδωρακι!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ακου κει σταυρουκο!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

τι αλλο θα διαβασουμε!!!κ τι αλλο εχουμε να δουμε!!!
Ρε π@π@ρ@ Δον κκαγκουροΜιχαλόπουλε!!!

Είπα να γράψω δυο...........γλυκά λογάκια για.........να ηρεμήσω τον Σταυρούκο, που δεν κοιμήθηκε το πουλάκι μου όλο το βράδυ, με αυτά που του έγραψα, κι εσείς το κάνατε σημαία!!!

ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΠΑΛΙΟ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ!!! :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aggas

Post by aggas »

Εεε μα ρε παληκάρι μου..............τα θέλει και εσένα ο ποπούλης σου :lol: :lol: :lol: :lol:

ImageImageImage

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”