CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
τον εχω συναντηση κανα 2 φορες εγω κ εχουμε πιει κ καφε στο ξηλοκαστρο.μας παρακολουθει.μπαινει κ διαβαζει συνεχεια κ περιμενει την επομενη συναντηση για να μας φερει σοκοφρετες με γευση φραουλα!!!

Τώρα που το λές........σαν να έχεις δίκιοYJ ''The Doctor'' wrote:aggas wrote:[
Άσε γιατί ακόμα σκιάζομαι από μια ματιά που μου έριξες στην Παύλιανη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μηπως ειχε μεινει το τελευταιο κομματι λουκανικο??![]()
![]()
αSt. Tselios wrote:O φιλος Zakjeep που χαθηκε?
Μετα την 2η Καγκουροσυναντηση ουτε φωνη,ουτε ακροαση.![]()
Ο Γιώργος τον έχει πετύχει και από κοντά, εγώ τον έχω πετύχει εδώ μέσα αλλά και αυτός μπαίνει περίεργες ώρες.
Φίλε ZAKJEEP, όταν τα διαβάσεις αυτά γράψε και καμμιά αράδα ρε κολλητέ
φίλε zakjeep, αν μας ακούς, δεν χρειάζεται να απαντήσεις, απλά να θυμάσε ότι τώρα τελευταία μου αρέσουν πολύ οι σοκοφρέτες με φουντούκι απο πάνω. αυτές με τη φράουλα τις ξεπέρασα. επίσης σε συνδιασμό με πατατάκια ξύδι, τρελλός συνδιασμός.
if it doesn't break, fix it until it does
Ρε πουλάκι μου Σταυρούκο, δεν κοιμήθηκες όλο το βράδυ με αυτό που σου έγραψα;St. Tselios wrote: Aν τα "θερια" φορουσαν 215 λαστιχο.......θα ημασταν για γελια και για κλαματα.
Οσο για το να "τον μαθω να πηγαινει στο βουνο":Ελα στην επομενη ΚαγκουροΣυναντηση να μας μαθεις γιατι εμεις δεν εχουμε σχεση με το αντικειμενο.Ελα εσυ να μας δειξεις πως γινονται αυτα τα απιθανα πραγματα.
Πρωί πρωί, με την τσίμπλα στο μάτι, μπήκες κι έγραψες τις δικαιολογίες σου;
Τι συνδυασμός είναι αυτός ρε αδερφάκι μουantonisxj wrote:φίλε zakjeep, αν μας ακούς, δεν χρειάζεται να απαντήσεις, απλά να θυμάσε ότι τώρα τελευταία μου αρέσουν πολύ οι σοκοφρέτες με φουντούκι απο πάνω. αυτές με τη φράουλα τις ξεπέρασα. επίσης σε συνδιασμό με πατατάκια ξύδι, τρελλός συνδιασμός.
Ανατρίχιασα
antonisxj wrote:φίλε zakjeep, αν μας ακούς, δεν χρειάζεται να απαντήσεις, απλά να θυμάσε ότι τώρα τελευταία μου αρέσουν πολύ οι σοκοφρέτες με φουντούκι απο πάνω. αυτές με τη φράουλα τις ξεπέρασα. επίσης σε συνδιασμό με πατατάκια ξύδι, τρελλός συνδιασμός.
Drimon wrote:Ρε πουλάκι μου Σταυρούκο,St. Tselios wrote: Aν τα "θερια" φορουσαν 215 λαστιχο.......θα ημασταν για γελια και για κλαματα.
Οσο για το να "τον μαθω να πηγαινει στο βουνο":Ελα στην επομενη ΚαγκουροΣυναντηση να μας μαθεις γιατι εμεις δεν εχουμε σχεση με το αντικειμενο.Ελα εσυ να μας δειξεις πως γινονται αυτα τα απιθανα πραγματα.
να τα να τααααα!!!!εκδηλωνεται ο ιαπωνας!!!ρε πουλακι μου σταυρουκο????
κουνα το μαντηλι σταυρουκο του θοδωρακι!!!!!!
ακου κει σταυρουκο!!!!
τι αλλο θα διαβασουμε!!!κ τι αλλο εχουμε να δουμε!!!
Ρε π@π@ρ@ Δον κκαγκουροΜιχαλόπουλε!!!georgexj wrote: να τα να τααααα!!!!εκδηλωνεται ο ιαπωνας!!!ρε πουλακι μου σταυρουκο????
κουνα το μαντηλι σταυρουκο του θοδωρακι!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ακου κει σταυρουκο!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι αλλο θα διαβασουμε!!!κ τι αλλο εχουμε να δουμε!!!
Είπα να γράψω δυο...........γλυκά λογάκια για.........να ηρεμήσω τον Σταυρούκο, που δεν κοιμήθηκε το πουλάκι μου όλο το βράδυ, με αυτά που του έγραψα, κι εσείς το κάνατε σημαία!!!
ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΠΑΛΙΟ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ!!!
Εεε μα ρε παληκάρι μου..............τα θέλει και εσένα ο ποπούλης σου