να έρθει στη Γ' καγκουροσυνάντηση να πάρει.georgexj wrote:ο κυριος σταθης μανιατης θελει λεει επιγοντως αυτοκολητο μας!!!

να έρθει στη Γ' καγκουροσυνάντηση να πάρει.georgexj wrote:ο κυριος σταθης μανιατης θελει λεει επιγοντως αυτοκολητο μας!!!
Σε πληροφορω πως με πηρε τηλεφωνο αφου του εστειλα την λιστα με τους αγωνιζομενους το προηγουμενο βραδυ για να μου πει λογω του οτι ειμαι καγκουρας τι πρεπει να κανω για να με περασει τεχνικο ελεγχο...Nicolas wrote:Μπράβο και από μένα ρε Κάγκουρες, άξιοι.
Και όσο για τους λασπωτήρες, είμαι σίγουρος οτι ο Στάθης σας είπε μπράβο.
Τέτοιους πρέπει να έχουνε οι κάγκουρες που σέβονται τους συναθλητές τους.
johny4x4 wrote:Αντε να πω και εγώ συγχαρητηρια στους κάγκουρες που τα γ....σαν όλα και έφυγαν
Ότι και να πώ είναι λίγο. Πολύ γέλιο πολύ γκάζι, πολύ λάσπη, πολύς κόφτης, πολύ τσίπουρο![]()
![]()
![]()
![]()
Το κακό είναι οτι δεν τράβηξα βίντεο για να δείτε και εσείς τι συνέβη σε αυτόν τον αγώνα.
Έχει τραβήξει κάποιος άλλος οπότε σε λίγες μέρες θα το έχουμε στα χέρια μας.
Ο κωστάκης αποδείχτηκε μεγάλος κάφτης και ο γιωργάκης ο συνοδηγός απο άλλο πλανήτη!!! (κοιτάτε ρε εδω ο άλλος πάει του σκοτωμού και ο συνοδηγός γελάει) είπε ένας![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν θα πω τις δηλώσεις που έκανε ο γιωργάκος για τα wrangler....![]()
Το λεωφορειο με τα Bogger εκει στην εκκινηση γιατι το ειχατε?kostas654 wrote:
PanosXJ wrote:....there's only one Cherokee. XJ!!!
....τι άλλο να πώ για αυτό το κορυφαίο και ανυπέρβλητο ειδικό όχημα πια........(κααααλά τα Jimny, κααααλά τα Sammi και τα Pajero, καααααλά τα Land Cruiser και τα Patrol, ωραίααα τα διάφορα Wrangler τα limited και τα unlimited, κααααλά τα Landies, κααααλά τα HiLux και τα διάφορα άλλα αγροτικά αλλά όταν σκάει μύτη το XJ.....τότε όλα αλλάζουν....μέσα σε μια στιγμή....και τίποτε δεν θα είναι ξανά το ίδιο...τίποτε και ποτέ!!!)....