να έρθει στη Γ' καγκουροσυνάντηση να πάρει.georgexj wrote:ο κυριος σταθης μανιατης θελει λεει επιγοντως αυτοκολητο μας!!!
CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
if it doesn't break, fix it until it does
Σε πληροφορω πως με πηρε τηλεφωνο αφου του εστειλα την λιστα με τους αγωνιζομενους το προηγουμενο βραδυ για να μου πει λογω του οτι ειμαι καγκουρας τι πρεπει να κανω για να με περασει τεχνικο ελεγχο...Nicolas wrote:Μπράβο και από μένα ρε Κάγκουρες, άξιοι.
Και όσο για τους λασπωτήρες, είμαι σίγουρος οτι ο Στάθης σας είπε μπράβο.
Τέτοιους πρέπει να έχουνε οι κάγκουρες που σέβονται τους συναθλητές τους.
και ξεκινησε το ραβε ξηλωνετο
γελιο ειναι πως ειναι οτι μετα τον πηρε και ο Γιωργος μηπως ετρεχε και αυτος με το δικο του αλλα αφου τον αποκαλεσε δολοφονο 4-5 φορες λογω του διακριτικου pull bar που εχει στο cheroke καταλαβε οτι δεν μπορει να τρεξει.
Κώστας Γκιαούρης
johny4x4 wrote:Αντε να πω και εγώ συγχαρητηρια στους κάγκουρες που τα γ....σαν όλα και έφυγαν
Ότι και να πώ είναι λίγο. Πολύ γέλιο πολύ γκάζι, πολύ λάσπη, πολύς κόφτης, πολύ τσίπουρο![]()
![]()
![]()
![]()
Το κακό είναι οτι δεν τράβηξα βίντεο για να δείτε και εσείς τι συνέβη σε αυτόν τον αγώνα.
Έχει τραβήξει κάποιος άλλος οπότε σε λίγες μέρες θα το έχουμε στα χέρια μας.
Ο κωστάκης αποδείχτηκε μεγάλος κάφτης και ο γιωργάκης ο συνοδηγός απο άλλο πλανήτη!!! (κοιτάτε ρε εδω ο άλλος πάει του σκοτωμού και ο συνοδηγός γελάει) είπε ένας![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν θα πω τις δηλώσεις που έκανε ο γιωργάκος για τα wrangler....![]()
φιλε μου γιαννη κ τρελιαρη νομιζω οτι το δηλωσα στην ανακοινωση μου!!!ειπα ενα μεγαλο μπραβο στο αυτοκινητο.οταν γινετε κατι πραγματικο το παραδεχομαι,οταν ομως γινετε κατι κωλοφαρδιστικο πχ στην 2 συναντηση που ειχαμε δεν παραδεχομαι τιποτα!!!!
οσο για τους λασπωτηρες κ τα φτερα ετσι επρεπε να γινει!!!πως αλλιως θα υπερασπιζομασταν το σημα μας(KAGOURES)!!!!
με την μονη διαφορα που εγω ελεγα του κωστα να βαλουμε λασπωτηρες με τον goofy κ τον twity!!!!

με την μονη διαφορα που εγω ελεγα του κωστα να βαλουμε λασπωτηρες με τον goofy κ τον twity!!!!
-
St. Tselios
Το λεωφορειο με τα Bogger εκει στην εκκινηση γιατι το ειχατε?kostas654 wrote:
Για να τρομαζει τον κοσμο?...

....there's only one Cherokee. XJ!!!
....τι άλλο να πώ για αυτό το κορυφαίο και ανυπέρβλητο ειδικό όχημα πια........(κααααλά τα Jimny, κααααλά τα Sammi και τα Pajero, καααααλά τα Land Cruiser και τα Patrol, ωραίααα τα διάφορα Wrangler τα limited και τα unlimited, κααααλά τα Landies, κααααλά τα HiLux και τα διάφορα άλλα αγροτικά αλλά όταν σκάει μύτη το XJ.....τότε όλα αλλάζουν....μέσα σε μια στιγμή....και τίποτε δεν θα είναι ξανά το ίδιο...τίποτε και ποτέ!!!)....
....τι άλλο να πώ για αυτό το κορυφαίο και ανυπέρβλητο ειδικό όχημα πια........(κααααλά τα Jimny, κααααλά τα Sammi και τα Pajero, καααααλά τα Land Cruiser και τα Patrol, ωραίααα τα διάφορα Wrangler τα limited και τα unlimited, κααααλά τα Landies, κααααλά τα HiLux και τα διάφορα άλλα αγροτικά αλλά όταν σκάει μύτη το XJ.....τότε όλα αλλάζουν....μέσα σε μια στιγμή....και τίποτε δεν θα είναι ξανά το ίδιο...τίποτε και ποτέ!!!)....
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
- XJ ''The Doctor''
PanosXJ wrote:....there's only one Cherokee. XJ!!!
Εισαι ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Πανο τελικα δεν μας απαντησες...αυτο ειναι το αμαξι σου που εχουν ανεβασει τρεις φωτογραφιες?γιατι δεν ειδα ουτε να το παραδεχεσαι ουτε και το αντιθετο ομως
Κώστας Γκιαούρης