CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
antonisxj

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by antonisxj »

georgexj wrote:ο κυριος σταθης μανιατης θελει λεει επιγοντως αυτοκολητο μας!!!
να έρθει στη Γ' καγκουροσυνάντηση να πάρει. ;)
if it doesn't break, fix it until it does
kostas654

Post by kostas654 »

Nicolas wrote:Μπράβο και από μένα ρε Κάγκουρες, άξιοι.

Και όσο για τους λασπωτήρες, είμαι σίγουρος οτι ο Στάθης σας είπε μπράβο.
Τέτοιους πρέπει να έχουνε οι κάγκουρες που σέβονται τους συναθλητές τους. ;)
Σε πληροφορω πως με πηρε τηλεφωνο αφου του εστειλα την λιστα με τους αγωνιζομενους το προηγουμενο βραδυ για να μου πει λογω του οτι ειμαι καγκουρας τι πρεπει να κανω για να με περασει τεχνικο ελεγχο...
και ξεκινησε το ραβε ξηλωνετο

γελιο ειναι πως ειναι οτι μετα τον πηρε και ο Γιωργος μηπως ετρεχε και αυτος με το δικο του αλλα αφου τον αποκαλεσε δολοφονο 4-5 φορες λογω του διακριτικου pull bar που εχει στο cheroke καταλαβε οτι δεν μπορει να τρεξει.
Κώστας Γκιαούρης
georgexj

Post by georgexj »

johny4x4 wrote:Αντε να πω και εγώ συγχαρητηρια στους κάγκουρες που τα γ....σαν όλα και έφυγαν
Ότι και να πώ είναι λίγο. Πολύ γέλιο πολύ γκάζι, πολύ λάσπη, πολύς κόφτης, πολύ τσίπουρο :lol: :lol: :lol: :lol:
Το κακό είναι οτι δεν τράβηξα βίντεο για να δείτε και εσείς τι συνέβη σε αυτόν τον αγώνα.
Έχει τραβήξει κάποιος άλλος οπότε σε λίγες μέρες θα το έχουμε στα χέρια μας.
Ο κωστάκης αποδείχτηκε μεγάλος κάφτης και ο γιωργάκης ο συνοδηγός απο άλλο πλανήτη!!! (κοιτάτε ρε εδω ο άλλος πάει του σκοτωμού και ο συνοδηγός γελάει) είπε ένας :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν θα πω τις δηλώσεις που έκανε ο γιωργάκος για τα wrangler.... :ugeek: :roll:

φιλε μου γιαννη κ τρελιαρη νομιζω οτι το δηλωσα στην ανακοινωση μου!!!ειπα ενα μεγαλο μπραβο στο αυτοκινητο.οταν γινετε κατι πραγματικο το παραδεχομαι,οταν ομως γινετε κατι κωλοφαρδιστικο πχ στην 2 συναντηση που ειχαμε δεν παραδεχομαι τιποτα!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: οπως κ δεν μου το χωραει ο νους!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

οσο για τους λασπωτηρες κ τα φτερα ετσι επρεπε να γινει!!!πως αλλιως θα υπερασπιζομασταν το σημα μας(KAGOURES)!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
με την μονη διαφορα που εγω ελεγα του κωστα να βαλουμε λασπωτηρες με τον goofy κ τον twity!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
St. Tselios

Post by St. Tselios »

kostas654 wrote:Image
Το λεωφορειο με τα Bogger εκει στην εκκινηση γιατι το ειχατε?
Για να τρομαζει τον κοσμο?... :lol: :lol: :lol:
Image
antonisxj

Post by antonisxj »

το λεωγορείο έφερε τους θεατές ;)
if it doesn't break, fix it until it does
PanosXJ

Post by PanosXJ »

....there's only one Cherokee. XJ!!!
....τι άλλο να πώ για αυτό το κορυφαίο και ανυπέρβλητο ειδικό όχημα πια........(κααααλά τα Jimny, κααααλά τα Sammi και τα Pajero, καααααλά τα Land Cruiser και τα Patrol, ωραίααα τα διάφορα Wrangler τα limited και τα unlimited, κααααλά τα Landies, κααααλά τα HiLux και τα διάφορα άλλα αγροτικά αλλά όταν σκάει μύτη το XJ.....τότε όλα αλλάζουν....μέσα σε μια στιγμή....και τίποτε δεν θα είναι ξανά το ίδιο...τίποτε και ποτέ!!!)....
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
kostas654

Post by kostas654 »

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?
Κώστας Γκιαούρης
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

PanosXJ wrote:....there's only one Cherokee. XJ!!!
....τι άλλο να πώ για αυτό το κορυφαίο και ανυπέρβλητο ειδικό όχημα πια........(κααααλά τα Jimny, κααααλά τα Sammi και τα Pajero, καααααλά τα Land Cruiser και τα Patrol, ωραίααα τα διάφορα Wrangler τα limited και τα unlimited, κααααλά τα Landies, κααααλά τα HiLux και τα διάφορα άλλα αγροτικά αλλά όταν σκάει μύτη το XJ.....τότε όλα αλλάζουν....μέσα σε μια στιγμή....και τίποτε δεν θα είναι ξανά το ίδιο...τίποτε και ποτέ!!!)....

Εισαι ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ :o :shock: :!: :!: :!:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
kostas654

Post by kostas654 »

Πανο τελικα δεν μας απαντησες...αυτο ειναι το αμαξι σου που εχουν ανεβασει τρεις φωτογραφιες?γιατι δεν ειδα ουτε να το παραδεχεσαι ουτε και το αντιθετο ομως
Κώστας Γκιαούρης
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”