ΑΓΩΝΕΣ 4Χ4 2015 .....

katsulas

Re: ΑΓΩΝΕΣ 4Χ4 2015 .....

Post by katsulas »

GENERAL LEE wrote:
katsulas wrote:
Μιλάτε για Entry ή Hobby σήμερα? Ανακοινώστε αύριο το πρωί αγώνα Trophy με συμμετοχή 200 ευρώ στη μικρή κατηγορία για να δούμε ποιοι θα τρέξουν. Αλλά αυτή τη φορά θα προκαταβληθεί το ποσό. Γιατί πάλι 3 και κούκος θα είναι. Δεν πάει το κάθε αγωνιστικό σωματείο να βγάλει λεφτά. Την καύλα του πάει να κάνει αλλά όχι και οι διοργανωτές να μπαίνουν με το κεφάλι μέσα.
Οταν λεω οτι δεν διαβαζεις δεν διαβαζεις ....
Ξεχνα τις forumιστικες συμμετοχες και τις ακυρωσεις , πλεον η συμμετοχες θα δηλωνονται στην ΟΜΑΕ διαδυκτιακα και θα υπαρχει περιορισμος χρονου γι αυτο !
Για να ισχύσουν οι online συμμετοχές θα πρέπει να έχουμε αγώνες και για να έχουμε εγώ σε πρέπει να έχουμε πρόγραμμα. Για να έχουμε πρόγραμμα πρέπει να έχουμε κανονισμούς και για να έχουμε κανονισμούς πρέπει να έχουμε επιτροπή.

Από τη στιγμή που δεν έχουμε επιτροπή (και βέβαια όλα τα υπόλοιπα) δεν μπορούμε να έχουμε και online δηλώσεις συμμετοχής. Οπότε μιλάμε για το τι έχει συμβεί έως και σήμερα.

Δεν γνωρίζουμε η μελλοντική επιτροπή αλλάξει τα πράγματα...

αν αναφέρεσαι για αυτό που είπα με τα 200€ υποθετικά το είπα αν δεν έγινε κατανοητό. Πιστεύεις πως με τα ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ θα υπήρχε ο αριθμός των συμμετοχών για να δημιουργήσει κατηγορία? με το ζόρι μαζεύεται η μεγάλη κατηγορία που είναι και όλοι άνθρωποι του χώρου και κ@υλομένοι με αυτό που κάνουν... :roll:
Image
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

GENERAL LEE wrote:Διαβαζω στην ανακοίνωση :

1. ΕΠΙΤΡΟΠΗ 4Χ4
Με απόφαση της ΕΠ.Α. ζητήθηκε η παραίτηση των μελών της Επιτροπής 4Χ4 (ήδη εστάλησαν οι παραιτήσεις). Προκειμένου να προχωρήσει ο έλεγχος των προτάσεων της Επιτροπής για τους Κανονισμούς Wild Terrain και Trophy που έχει συντάξει η Επιτροπή, αλλά και η ανάρτηση του προγράμματος των αγώνων 4Χ4 για το 2015, η ΕΠ.Α. αποφάσισε προσωρινά την ένταξη δύο εκπροσώπων από το χώρο του 4Χ4, σαν υποεπιτροπή στην Επιτροπή Ράλλυ/Ράλλυ Σπριντ, μέχρις ότου αποφασιστεί η σύνθεση της νέας Επιτροπής 4Χ4.
Μέχρι την ανακοίνωση νέου Κανονισμού Αντοχής 2015, θα ισχύει ο Κανονισμός του 2013, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες για τον έλεγχο και την έγκριση των αντίστοιχων Συμπληρωματικών Κανονισμών, θα ανακοινωθούν με σχετική Εγκύκλιο.

Και μεταφράζω αυτό που διαβάζω όπως εγω το εκλαμβάνω .

Ο ρόλος της Επιτροπής ειναι καθαρά συμβουλευτικός . Η επιτροπή προτηνει , η ΕΠΑ ελεγχει και το ΔΣ εγκρίνει . Αυτά ειναι δεδομένα .
Εφόσον , απ όσο διαβάζω η πρόταση για τα wt και trophy έχει κατατεθεί έχει τελειώσει το έργο τους . Απομένει ο έλεγχος και η έγκριση τους .
Σωστά λοιπόν η Επιτροπή παραιτήθηκε ...τελείωσε το έργο της !
Ναι αλλα τι γίνεται με τα αντοχής ; Γιατι δεν υπήρξε πρόταση απο την Επιτροπή ;
Δυο εκπρόσωποι απο το χώρο του 4Χ4 θα αναλάβουν αυτό το έργο πλέον ... Προσέξτε , όχι νέοι εκπρόσωποι !!! Δυο εκπρόσωποι ειναι πολυ γενικό ! Μπορεί να ειναι άτομα ακόμη και απο την παλαιά επιτροπή !!!
Μέχρι την ανακοίνωση των νέων κανονισμών 2015 θα ισχύουν οι παλιοί , προσέξτε νέων κανονισμών 2015 θα πει οτι το πράγμα δεν παει για του χρόνου !!!! Θα γινει φέτος !
Εκτιμώ οτι μαλλον λόγο του γραπτού του κυρίου Θεολογη στο forum αναφέρεται πλέον ξεκάθαρα , δηλαδή το κάνει νιανια οτι ισχύουν οι παλιοί κανονισμοί , για ενα μήνα , για δυο μέρες , για τρεις ώρες , αυτό ισχύει !

Επειδή λοιπών οτι λέει η επιτροπή την άλλη στιγμή κατα μαγικό τροπο το μαθαίνουμε μεσα απο το forum , οτι ράδιο αρβύλα ακούσατε για τα Wt και trophy θα τα δείτε πιθανότατα και ως αποφάσεις πολυ σύντομα .
Ειμαι στα προθυρα νευρικης κρισης ...
ΠΟΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ????????
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑΛ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ !!!
Για να ανακοινωθουν αγωνες πρεπει οι οργανωτες να τους ΖΗΤΗΣΟΥΝ !!!!!!!

Σε παρακαλω ... κανε μου την χαρη ...ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ !!!
geokriti

Post by geokriti »

Aρη μη χαλας την ενεργεια σου θα χρειαστει στα Χανια :lol: :lol: :lol: :lol:
mitsos

Post by mitsos »

quinda wrote:Αν εμεις ειμαστε οι μαγκες....τοτε εσυ πρεπει να σαι γοργονα!!!

Ειχα γραψει .....
Εγω και πολλοί άλλοι,το αμαξι μας το χουμε καθημερινό ....δεν εχει ουτε ταυτότητα,ουτε αγωνίστηκες πινακίδες ...που αν κατάλαβα καλα πρεπει να βγάλουμε ,επειδη ανεβάσαμε λιγο τα άλογα!!!
Ολα αυτα ,απ τα γραφειοκρατικά μεχρι και τις βελτιώσεις για να γινει προβλεπομενο,και ακομα και η ταυτότητα αθλητή .....ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ !!!!

Εγω προσωπικα δεν εχω την άνεση για έξοδα ....

Οπως θα καταλαβεις αν το ξαναδιαβασεις λεω για το συνολο των εξοδων....
Δεν γραφω για τα 60 ευρω μονο τηε αδειας...που γραφεις και ξαναγραφεις!!!

Συμφωνω μαζι σου οτι κι ενας αγωνας εξω εχει εξοδα...
Με τη βοηθεια ομως καποιον φιλων-χορηγων,ο καθε ενας αγωνας απ τους εξι που πηγαμε περισυ βγηκε 200 ευρω και για τους δυο μας,απ την τσεπη μας!!!
Που νιωθεις οτι ειναι η κοροιδια σε οτι εχω γραψει....
Αν εχεις καποιο προβλημα μαζι μου πες το...

Αναφερθηκες σε πολλα σε ολες αυτες τις σελιδες...καποια σωστα,καποια ομως απο κακη οπτικη γωνια...κατα τη γνωμη μου!!!

Τι νομιζεις οτι δεν λεμε ή οτι κρυβουμε??
Δεν μπορω να καταλαβω...
Αν εσυ γνωριζεις κατι που εμεις οχι....γραψτο μας να το μαθουμε!!!

Την διαθεση να παρεξηγηθουμε ασχημα,πιστεψε με δεν την εχω,και θα σε παρακαλουσα να σταματησει εδω...

Κουβεντα κανουμε στην τελικη...

Αυτα απο μενα ...και τελος!!!!
Χαρη, κατ αρχην, αν θελεις να παρεξηγηθεις/παρεξηγηθουμε με αυτα που γραφω δικαιωμα σου ειναι.
Γραφω την αποψη μου κ δεν θα την διαμορφωσω αναλογα για να μην παρεξηγηθουμε. Δεν ειναι αυτη η προθεση μου παντως.

Παμε τωρα παρκατω.

Για το καθημερινο αμαξι.....
Το εγραψα κ πριν, επειδη εσυ κι εγω καυλωνουμε να κυκλοφορουμε με ενα αμαξι τερμα παρανομο καθε μερα δεν σημαινει οτι αν ειχαμε σωστο κρατος θα μας επετρεπε να το κανουμε. Αν τα πραγματα λειτουργουσαν κτεο δεν θα βγαζαμε ουτε γι αστειο........

Τα 60ευρω δεν πανε για σενα, κοιτα κατι σελιδες πισω το εχει γραψει (πιθανως κ για αστειο, ) ο χρηστης psaras4x4.

Προχωραω κ λεω ανοιχτα αυτο που σκεφτομαι:
Αρα το θεμα δεν ειναι τα εξοδα. Ουτε τα χιλιομετρα. Ειναι οτι στην Βουλγαρια τα πραγματα ειναι απο λιγο εως πολυ χυμα, οτι κανεις δεν εχει συγκεκριμενες απαιτησεις απο κανεναν η φαση τεινει να γινει RWYB(=τρεξε με ο, τι φερεις) κ παμε να κανουμε χαβαλε!!!
Αρα δεν θελουμε να φτιαξουμε προβλεπομενα αυτοκινητα, να ακολουθουμε τυπικα τις διαδικασιες, να εχουμε τα χαρτια του αθλητη κ να κανουμε σωστους αγωνες....... Χαβαλε θελουμε......
Καπως ετσι ξεκινησα να γραφω στις πρωτες σελιδες αν δεις.
Τι θελουμε; Αθλητικο νομο, αθλημα, αθλητες, αγωνες η..... Χαβαλε;;

Αν θελεις παρεξηγησου, εγω θα προτειμουσα να μην προσβληθεις (το χαβαλε δεν το γραφω ουτε προσβλητικα ουτε υποτιμητικα) κ να μου απαντησεις. Αν μπεις στον κοπο να μου απαντησεις θα ηθελα επισης να μου πεις ποιανου αθλητικου σωματειου εισαι αθλητης και τι εχεις κανει εσυ η το σωματειο σου για να αλλαξει η κατασταση.

Αρη, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΟ ΤΟ ΜΗ ΟΜΟΛΟΓΚΕ NON-J AFTERMARKET!!!!
Ξεκολλα!!!!!
Ετσι ειναι η οδηγια στους τεχνικους εφορους, ετσι ξερουμε οσοι ειχαμε το προβλημα αυτο, ετσι ξερει η τεχνικη επιτροπη, ετσι το λεει κ ο κανονισμος!!!!
Στην τελικη αν εσυ ξερεις κατι διαφορετικο πες κ ποιος αρμοδιος στο ειπε να απευθυνθουμε σε αυτον.......
katsulas

Post by katsulas »

Άρη μη τρελένεσαι!
Το ρητορικό ερώτημα είναι : Οι οργανωτές της Κω, Πάτρας και Χαλκίδας το ζήτησαν. Η επίσημη απάντηση από μεριάς των 2 εκπροσώπων του 4Χ4 ποιά είναι? (ζητήθηκε επίσημα εγγράφως από την ΑΟΕ αρχές Μαρτίου και ουδεμία απάντηση δεν εχουμε λάβει)

Γιατί έχεις "ενθουσιαστεί" τόσο πολύ με αυτό? Γνωρίζουμε όλοι πως αν δεν ανακοινωθεί κάτι από επισημο στόμα ΕΠΑ, ΟΜΑΕ, 2 εκπροσώπων (αντιπροσώπων ή διπροσώπων) δεν πρόκειται να γίνει τίποτα...
Και μεταξύ μας είναι κοινό μυστικό πως άσχετα το τι θέλουμε αγώνες περιπέτειας δε θα δούμε φέτος... Το ξέρουμε αλλά δε θέλουμε να το πιστέψουμε. Μη ξεχνάμε πως ήδη διανίουμε τον Απρίλιο και όχι χωρίς αγώνα αλλά χωρίς πρόγραμμα.

Πλέον καταλαβαίνουμε πολύ καλά πως δε μιλάμε για Πρωτάθλημα περιπέτειας 4Χ4 Ελλάδας αλλά για κανά δυο επίσημους αγώνες για να ξεκ@υλώσουμε.
Image
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Ρε συ Δημητρα ...τι θες να καταφερεις μεσα απ αυτα που γραφεις ? Να απογοητευσεις ? Να αποθαρυνεις ? Να λασπολογησεις ? Να το παιξεις εξυπνη ? Να κερδισεις κατι για να εχεις να συγκρινεις οταν δεν θα σε βολεψει ο νεος κανονισμος του αντοχης ?
Θα σε παρακαλουσα να μην μπερδευεις τον κοσμο ! Θα παει δηλαδη ενα μαμα τζιμνακι να τρεξει 200 μετρα ειδικης στην εντρι , εγγυημενα χωρις ζημιες στην λαμαρινα και χωρις κιδυνους τουμπας , με υποχρεωτικους εργατες ακομη ακομη σε σημεια που θα ανεβενε απλα και μονο για να εξασφαλιστει η μαλακια ... και θα του πει ο τεχνικος οτι δεν περναει τεχνικο γιατι πρεπει να κολλησει το cage με το σασι ??? Μην τρελαθουμε κιολας ...
Εχε υπ οψιν σου οτι παντα μιλαμε για ελεγχομενο αγωνα ! 200 μετρα ειδικης !
Δεν μιλαμε για αγωνα αντοχης !!!
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

katsulas wrote:Άρη μη τρελένεσαι!
Το ρητορικό ερώτημα είναι : Οι οργανωτές της Κω, Πάτρας και Χαλκίδας το ζήτησαν. Η επίσημη απάντηση από μεριάς των 2 εκπροσώπων του 4Χ4 ποιά είναι? (ζητήθηκε επίσημα εγγράφως από την ΑΟΕ αρχές Μαρτίου και ουδεμία απάντηση δεν εχουμε λάβει)

Γιατί έχεις "ενθουσιαστεί" τόσο πολύ με αυτό? Γνωρίζουμε όλοι πως αν δεν ανακοινωθεί κάτι από επισημο στόμα ΕΠΑ, ΟΜΑΕ, 2 εκπροσώπων (αντιπροσώπων ή διπροσώπων) δεν πρόκειται να γίνει τίποτα...
Και μεταξύ μας είναι κοινό μυστικό πως άσχετα το τι θέλουμε αγώνες περιπέτειας δε θα δούμε φέτος... Το ξέρουμε αλλά δε θέλουμε να το πιστέψουμε. Μη ξεχνάμε πως ήδη διανίουμε τον Απρίλιο και όχι χωρίς αγώνα αλλά χωρίς πρόγραμμα.

Πλέον καταλαβαίνουμε πολύ καλά πως δε μιλάμε για Πρωτάθλημα περιπέτειας 4Χ4 Ελλάδας αλλά για κανά δυο επίσημους αγώνες για να ξεκ@υλώσουμε.
Για να κλησει το θεμα ...
Οποιος εχει ζητησει αγωνα περιπετειας θα τον παρει , και θα το δεις συντομα στο προγραμμα ...
περα απο αυτο δεν ειμαι αρμοδιος να σου απαντησω , μιλα με την λεσχη σου ή με την ιδια την ΟΜΑΕ .
katsulas

Post by katsulas »

Από το στόμα σου και στς ΟΜΑΕ το αυτί. Να το δω στο πρόγραμμα αλλά να προλάβουν οι οργανωτές να τους στήσουν τους αγώνες.

Εύχομαι ειλικρινά να προλάβει η λέσχη skarta100 να διοργανώσει τον πρώτο αγώνα του "πρωταθλήματος" στις 23 Μαίου (αν και δεν το βλέπω λόγω του ότι δεν ξέρουν και τα παιδιά εκεί ΑΚΟΜΑ κάτι επίσημο).
Image
mitsos

Post by mitsos »

GENERAL LEE wrote:Ρε συ Δημητρα ...τι θες να καταφερεις μεσα απ αυτα που γραφεις ? Να απογοητευσεις ? Να αποθαρυνεις ? Να λασπολογησεις ? Να το παιξεις εξυπνη ? Να κερδισεις κατι για να εχεις να συγκρινεις οταν δεν θα σε βολεψει ο νεος κανονισμος του αντοχης ?
Θα σε παρακαλουσα να μην μπερδευεις τον κοσμο ! Θα παει δηλαδη ενα μαμα τζιμνακι να τρεξει 200 μετρα ειδικης στην εντρι , εγγυημενα χωρις ζημιες στην λαμαρινα και χωρις κιδυνους τουμπας , με υποχρεωτικους εργατες ακομη ακομη σε σημεια που θα ανεβενε απλα και μονο για να εξασφαλιστει η μαλακια ... και θα του πει ο τεχνικος οτι δεν περναει τεχνικο γιατι πρεπει να κολλησει το cage με το σασι ??? Μην τρελαθουμε κιολας ...
Εχε υπ οψιν σου οτι παντα μιλαμε για ελεγχομενο αγωνα ! 200 μετρα ειδικης !
Δεν μιλαμε για αγωνα αντοχης !!!
Ρε πας καλα;
Ναρκωτικα παιρνεις;;;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΒΓΗΚΕ.
Τι λεει λοιπον;
Να σε βοηθησω.... Σελιδα 5 πανω πανω.
Ας το διαβασει κ κανεις αλλος να μας πει τι καταλαβαινει.

Για να επιμενεις κ να κοπτεσαι λοιπον η εχεις αλλη πληροφορηση κ εχει γινει λαθος στην διατυπωση η κατι αλλο συμβαινει που ειναι πολυ χειροτερο.
Τι ειναι αυτο;
Εχει δωθει γενικη οδηγια να γραψουμε τον κανονισμο εκει που δεν πιανει μελανι σε θεματα τετοιου τυπου ωστε να γινουμε κι εμεις RWYB μπας κ δουμε κανεναν αγωνα να γινεται, οποτε ειτε υπαρχει γραμμενο αυτο που ορθως ισχυριζομαι ειτε οχι, γραμμενο θα το εχουμε εμεις κ το μαμα jimny θα παει οπως ειναι μαμα κ ασε την τρελλη να λεει κ τον κανονισμο να γραφει......

Χεστηκαμε για την ασφαλεια.
Εμεις τον κωλο μας τον καλυψαμε "το ελεγε ο κανονισμος" , φταινε οι αλλοι που τον αφησαν να ξεκινησει.....
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;
ΝΤΡΟΠΗ Κ ΑΙΣΧΟΣ μονο κ μονο να τα γραφει ενας αγωνιζομενος σαν κι εσενα αυτα.

Υ. Γ. Εγω κ τα αντοχης οπως βλεπεις δεν εχουμε εμπλακει στο θεμα.
Σου γραφω τεκμηριωμενα, θα ηθελα να κανεις κι εσυ το ιδιο.
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια .
Καταλαβα απολυτα που το πας ...
Εχει αγωνα στα Χανια ! θα τρεξεις ? ;)
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”