quinda wrote:Αν εμεις ειμαστε οι μαγκες....τοτε εσυ πρεπει να σαι γοργονα!!!
Ειχα γραψει .....
Εγω και πολλοί άλλοι,το αμαξι μας το χουμε καθημερινό ....δεν εχει ουτε ταυτότητα,ουτε αγωνίστηκες πινακίδες ...που αν κατάλαβα καλα πρεπει να βγάλουμε ,επειδη ανεβάσαμε λιγο τα άλογα!!!
Ολα αυτα ,απ τα γραφειοκρατικά μεχρι και τις βελτιώσεις για να γινει προβλεπομενο,και ακομα και η ταυτότητα αθλητή .....ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ !!!!
Εγω προσωπικα δεν εχω την άνεση για έξοδα ....
Οπως θα καταλαβεις αν το ξαναδιαβασεις λεω για το συνολο των εξοδων....
Δεν γραφω για τα 60 ευρω μονο τηε αδειας...που γραφεις και ξαναγραφεις!!!
Συμφωνω μαζι σου οτι κι ενας αγωνας εξω εχει εξοδα...
Με τη βοηθεια ομως καποιον φιλων-χορηγων,ο καθε ενας αγωνας απ τους εξι που πηγαμε περισυ βγηκε 200 ευρω και για τους δυο μας,απ την τσεπη μας!!!
Που νιωθεις οτι ειναι η κοροιδια σε οτι εχω γραψει....
Αν εχεις καποιο προβλημα μαζι μου πες το...
Αναφερθηκες σε πολλα σε ολες αυτες τις σελιδες...καποια σωστα,καποια ομως απο κακη οπτικη γωνια...κατα τη γνωμη μου!!!
Τι νομιζεις οτι δεν λεμε ή οτι κρυβουμε??
Δεν μπορω να καταλαβω...
Αν εσυ γνωριζεις κατι που εμεις οχι....γραψτο μας να το μαθουμε!!!
Την διαθεση να παρεξηγηθουμε ασχημα,πιστεψε με δεν την εχω,και θα σε παρακαλουσα να σταματησει εδω...
Κουβεντα κανουμε στην τελικη...
Αυτα απο μενα ...και τελος!!!!
Χαρη, κατ αρχην, αν θελεις να παρεξηγηθεις/παρεξηγηθουμε με αυτα που γραφω δικαιωμα σου ειναι.
Γραφω την αποψη μου κ δεν θα την διαμορφωσω αναλογα για να μην παρεξηγηθουμε. Δεν ειναι αυτη η προθεση μου παντως.
Παμε τωρα παρκατω.
Για το καθημερινο αμαξι.....
Το εγραψα κ πριν, επειδη εσυ κι εγω καυλωνουμε να κυκλοφορουμε με ενα αμαξι τερμα παρανομο καθε μερα δεν σημαινει οτι αν ειχαμε σωστο κρατος θα μας επετρεπε να το κανουμε. Αν τα πραγματα λειτουργουσαν κτεο δεν θα βγαζαμε ουτε γι αστειο........
Τα 60ευρω δεν πανε για σενα, κοιτα κατι σελιδες πισω το εχει γραψει (πιθανως κ για αστειο, ) ο χρηστης psaras4x4.
Προχωραω κ λεω ανοιχτα αυτο που σκεφτομαι:
Αρα το θεμα δεν ειναι τα εξοδα. Ουτε τα χιλιομετρα. Ειναι οτι στην Βουλγαρια τα πραγματα ειναι απο λιγο εως πολυ χυμα, οτι κανεις δεν εχει συγκεκριμενες απαιτησεις απο κανεναν η φαση τεινει να γινει RWYB(=τρεξε με ο, τι φερεις) κ παμε να κανουμε χαβαλε!!!
Αρα δεν θελουμε να φτιαξουμε προβλεπομενα αυτοκινητα, να ακολουθουμε τυπικα τις διαδικασιες, να εχουμε τα χαρτια του αθλητη κ να κανουμε σωστους αγωνες....... Χαβαλε θελουμε......
Καπως ετσι ξεκινησα να γραφω στις πρωτες σελιδες αν δεις.
Τι θελουμε; Αθλητικο νομο, αθλημα, αθλητες, αγωνες η..... Χαβαλε;;
Αν θελεις παρεξηγησου, εγω θα προτειμουσα να μην προσβληθεις (το χαβαλε δεν το γραφω ουτε προσβλητικα ουτε υποτιμητικα) κ να μου απαντησεις. Αν μπεις στον κοπο να μου απαντησεις θα ηθελα επισης να μου πεις ποιανου αθλητικου σωματειου εισαι αθλητης και τι εχεις κανει εσυ η το σωματειο σου για να αλλαξει η κατασταση.
Αρη, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΟ ΤΟ ΜΗ ΟΜΟΛΟΓΚΕ NON-J AFTERMARKET!!!!
Ξεκολλα!!!!!
Ετσι ειναι η οδηγια στους τεχνικους εφορους, ετσι ξερουμε οσοι ειχαμε το προβλημα αυτο, ετσι ξερει η τεχνικη επιτροπη, ετσι το λεει κ ο κανονισμος!!!!
Στην τελικη αν εσυ ξερεις κατι διαφορετικο πες κ ποιος αρμοδιος στο ειπε να απευθυνθουμε σε αυτον.......