Το να βλεπεις τους καινουργιους κανονισμους αρνητικα ειναι δικαιωμα σου .mitsos wrote:Σελιδα 5 του τεχνικου, πανω πανω εντος πλαισιου.GENERAL LEE wrote:Προσπαθω να βρω που διαβασες οτι θελει Poll cage η entry ...
Ως αφορα εμενα πρωσοπικα , δεν με πεταξε κανενας εξω ! θα τρεχω εκει που ετρεχα με τους υπολοιπους 7 και θα περιμενω το φυτοριο να ανεβασει αυτοκινητα στην κατηγορια μου !
Δεν μπορω να καταλαβω αν σε εχω καλυψει ...
Υποχρεωτικο roll bar συνισταται το cage.
Ποιο ακριβως ειναι το κινητρο για να ανεβει κατηγορια ειπαμε;;;;;;;;
Οι οργανωτες εχουνε μαυρα μεσανυχτα.GENERAL LEE wrote: Δεν ειμαι οργανωτης αλλα θεωρω οτι οι οργανωτες εχουν ενημερωθει επι αυτου . Διαφορετικα ποιος ο λογος υπαρξης αυτης της κατηγοριας ...
Για τα 36αρια που ρωτας θα σου πω οτι ολα τα κολονακιωτικα ρανγκλερ φορανε 37αρια ....και κτεο περνανε απο το παραθυρο ...
αλλα παλι ερχεσε σε αυτο που ελεγα πριν ...βαζουμε τα χερακια μας να βγαλουμε τα ματακια μας ...
Αρα ο σκοπος ειναι να κατηγοριοποιησουμε τα wrangler του Κολωνακιου κ να κρατησουμε ομερτα στο οτι κτεο δεν περνανε ουτε απο διπλα, σετ με το rollbar........
E πες το ντε!
Τωρα με καλυψες.
Νομιζα οτι παμε στραβα.
Εκανα λαθος.
Για γκρεμο παμε.........
Τωρα με καλυψες.
Χαιρετισμους.......
Εγω προσπαθω με τη σειρα μου να ερμηνευσω αυτα που διαβαζω και να εκφρασω και την πρωσοπικη μου αποψη επι του θεματος .
Το μην συμφωνουμε ειναι πιθανο , το να εχω καλυτερη αποψη απο εσενα , μιας και εγω μιλαω για τον αγωνα μου , που γυριζω την ελλαδα απο το 2005 ενω εσυ μιλας χωρις να εχεις εμπειρια wt,ειναι επισης πιθανο.
Ασ μιλησουν καλυτερα αυτοι που τρεχουν τον συγγεκριμενο τυπο αγωνα και ξερουν που ποναει .
κατι τελευταιο
Τα σαμουραι σαπισανε πλεον , μετρα ποσα ρανκλερ θα δεις στον δρομο και μετα πες μου ποια θα πρεπει να ειναι η βαση των entry .
σας φιλω σταυρωτα αλλα μου φαγατε την μερα σημερα .
Ας μιλησει και κανας αλλος .