ΑΓΩΝΕΣ 4Χ4 2015 .....

GENERAL LEE

Re: ΑΓΩΝΕΣ 4Χ4 2015 .....

Post by GENERAL LEE »

mitsos wrote:
GENERAL LEE wrote:Προσπαθω να βρω που διαβασες οτι θελει Poll cage η entry ...
Ως αφορα εμενα πρωσοπικα , δεν με πεταξε κανενας εξω ! θα τρεχω εκει που ετρεχα με τους υπολοιπους 7 και θα περιμενω το φυτοριο να ανεβασει αυτοκινητα στην κατηγορια μου !
Δεν μπορω να καταλαβω αν σε εχω καλυψει ...
Σελιδα 5 του τεχνικου, πανω πανω εντος πλαισιου.
Υποχρεωτικο roll bar συνισταται το cage.

Ποιο ακριβως ειναι το κινητρο για να ανεβει κατηγορια ειπαμε;;;;;;;;
GENERAL LEE wrote: Δεν ειμαι οργανωτης αλλα θεωρω οτι οι οργανωτες εχουν ενημερωθει επι αυτου . Διαφορετικα ποιος ο λογος υπαρξης αυτης της κατηγοριας ...
Για τα 36αρια που ρωτας θα σου πω οτι ολα τα κολονακιωτικα ρανγκλερ φορανε 37αρια ....και κτεο περνανε απο το παραθυρο ...
αλλα παλι ερχεσε σε αυτο που ελεγα πριν ...βαζουμε τα χερακια μας να βγαλουμε τα ματακια μας ...
Οι οργανωτες εχουνε μαυρα μεσανυχτα.

Αρα ο σκοπος ειναι να κατηγοριοποιησουμε τα wrangler του Κολωνακιου κ να κρατησουμε ομερτα στο οτι κτεο δεν περνανε ουτε απο διπλα, σετ με το rollbar........

E πες το ντε!
Τωρα με καλυψες.
Νομιζα οτι παμε στραβα.
Εκανα λαθος.
Για γκρεμο παμε.........
Τωρα με καλυψες.
Χαιρετισμους.......
Το να βλεπεις τους καινουργιους κανονισμους αρνητικα ειναι δικαιωμα σου .
Εγω προσπαθω με τη σειρα μου να ερμηνευσω αυτα που διαβαζω και να εκφρασω και την πρωσοπικη μου αποψη επι του θεματος .
Το μην συμφωνουμε ειναι πιθανο , το να εχω καλυτερη αποψη απο εσενα , μιας και εγω μιλαω για τον αγωνα μου , που γυριζω την ελλαδα απο το 2005 ενω εσυ μιλας χωρις να εχεις εμπειρια wt,ειναι επισης πιθανο.
Ασ μιλησουν καλυτερα αυτοι που τρεχουν τον συγγεκριμενο τυπο αγωνα και ξερουν που ποναει .

κατι τελευταιο
Τα σαμουραι σαπισανε πλεον , μετρα ποσα ρανκλερ θα δεις στον δρομο και μετα πες μου ποια θα πρεπει να ειναι η βαση των entry .

σας φιλω σταυρωτα αλλα μου φαγατε την μερα σημερα .
Ας μιλησει και κανας αλλος .
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Ουπς ..δεν εγραψα κατι που θα καλυψει την ερωτηση της Δημητρας περι ρολ μπαρ.
τα ρανγκλερ φερουν εργοστασιακο ρολ μπαρ ! :D
mitsos

Post by mitsos »

GENERAL LEE wrote: Το να βλεπεις τους καινουργιους κανονισμους αρνητικα ειναι δικαιωμα σου .
Εγω προσπαθω με τη σειρα μου να ερμηνευσω αυτα που διαβαζω και να εκφρασω και την πρωσοπικη μου αποψη επι του θεματος .
Το μην συμφωνουμε ειναι πιθανο , το να εχω καλυτερη αποψη απο εσενα , μιας και εγω μιλαω για τον αγωνα μου , που γυριζω την ελλαδα απο το 2005 ενω εσυ μιλας χωρις να εχεις εμπειρια wt,ειναι επισης πιθανο.
Ασ μιλησουν καλυτερα αυτοι που τρεχουν τον συγγεκριμενο τυπο αγωνα και ξερουν που ποναει .

κατι τελευταιο
Τα σαμουραι σαπισανε πλεον , μετρα ποσα ρανκλερ θα δεις στον δρομο και μετα πες μου ποια θα πρεπει να ειναι η βαση των entry .

σας φιλω σταυρωτα αλλα μου φαγατε την μερα σημερα .
Ας μιλησει και κανας αλλος .
Καμια απολυτως εμπειρια επι του θεματος δεν εχω, δεν νομιζω να ειπα πουθενα το αντιθετο.

Ειμαι πολυ ποιο κοντα ομως στην entry, οπως ειμαι κ πολυ ποιο κοντα στις βολτες του Σαββατοκυριακου, απο εσενα που αγωνιζεσαι απο το 05 κ εξελιχθηκες μαζι με τους αγωνες που εξελισσονταν, εχεις πλεον εμπειρια ετων κ ενα αμαξι αρκετων χιλιαδων ευρω αποκλειστικα γι αυτη τη δουλεια.........

Οταν λοιπον ακουσα εγω προσωπικα κ αρκετοι φιλοι για entry, ειχαμε στο μυαλο μας εναν αγωνα για ποιο φτηνης βελτιωσης εκδρομικα αυτοκινητα που θα κανανε ενα εισαγωγικο παιχνιδι κοντα στα πραγματικα αγωνιστικα.
Aν θελανε κατι παραπανω η κανονικο αγωνα θα επρεπε να γινουνε.... αγωνιστικα!

Αντ αυτου βλεπω εναν κανονισμο φτιαγμενο στα μετρα του...... Κολωνακιου στον οποιο το ψηλωμενο ελαφρως φτιαγμενο πραγματικο βολτισιο jimny δεν εχει θεση καθως ουτε ελπιδα θα ειχε ποτε αφ ενος ουτε ειναι δυνατον να περασει τα ιδια εμποδια με το οποιοδηποτε υπερτουμπανo wrangler με τα 36'++!!!!
Εκτος κι αν ο συγγραφεας νομιζει οτι η Ελληνικη 4κινητη πραγματικοτητα εχει περισσοτερα τουμπανα wrangler με 36+ παρα ελαφρως φτιαγμενα jimny για entry!!!!!
Και σε ολα αυτα εξακολουθει να ισχυει το ΚΤΕΟ κ το rollbar!!!!!

Σαφως κ εχουμε διαφορετικες αποψεις. Δεν ειναι κακο αυτο....
Πιθανοτατα να λεω μαλακιες..... Παιζει κι αυτο.
Δωσε λοιπον τον κανονισμο στις λεσχες κ στα club να δουμε ποσα αμαξια τελικα τρεχουνε κ που βαση αυτων........
Εγω δοκιμασα........
mitsos

Post by mitsos »

GENERAL LEE wrote:Ουπς ..δεν εγραψα κατι που θα καλυψει την ερωτηση της Δημητρας περι ρολ μπαρ.
1ον δεν ειναι ετσι, καθως θα πρεπει να πιανει στην σκαλα, που εξ οσων γνωριζω δεν συμβαινει στα εργοστασιακα.

2ον καταλαβαινεις οτι αν η λογικη ειναι οντως αυτη, τοτε ειναι εξοργιστικο κ ταυτοχρονα αστειο να μας περνανε για τοσο ηλιθιους να μην καταλαβουμε οτι φτιαχνεται ενας ολοκληρος κανονισμος οχι βαση των βολτισιων που πιθανον να ετρεχαν σε εναν αγωνα με αυτα τα οπως απεκαλεσες σαπια samurai, αλλα βαση των ακριβοπληρωμενων wrangler γνωστων βελτιωτων του χωρου.......

Εγω προς ωρας παραιτουμαι.....
Βρειτε τα.
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

mitsos wrote:
GENERAL LEE wrote:Ουπς ..δεν εγραψα κατι που θα καλυψει την ερωτηση της Δημητρας περι ρολ μπαρ.
1ον δεν ειναι ετσι, καθως θα πρεπει να πιανει στην σκαλα, που εξ οσων γνωριζω δεν συμβαινει στα εργοστασιακα.

2ον καταλαβαινεις οτι αν η λογικη ειναι οντως αυτη, τοτε ειναι εξοργιστικο κ ταυτοχρονα αστειο να μας περνανε για τοσο ηλιθιους να μην καταλαβουμε οτι φτιαχνεται ενας ολοκληρος κανονισμος οχι βαση των βολτισιων που πιθανον να ετρεχαν σε εναν αγωνα με αυτα τα οπως απεκαλεσες σαπια samurai, αλλα βαση των ακριβοπληρωμενων wrangler γνωστων βελτιωτων του χωρου.......

Εγω προς ωρας παραιτουμαι.....

Βρειτε τα.
GENERAL LEE wrote:
GENERAL LEE wrote:
Οτιδήποτε ειναι ομολοκαρισμενο η εργοςταδιακο δεν μας απασχολεί πως το στηρίζουν , αυτό ισχύει και για το rockhard που φοράνε τα wrangler αυτό ισχύει και για τα Jimny καμπριο και το roll bar που φοράνε εργοστασιακά .
Οποιοδήποτε άλλη κατασκευη θα πρέπει να ακολουθεί τις οδηγίες .
Nicolas wrote:Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, τα κλουβιά κολλημένα στη σκάλα, σύμφωνα με το J283.

http://www.omae-epa.gr/images/documents ... 015_V1.pdf
.
Τι δεν καταλαβαίνεις ;
Διαβαζουμε πρωτα !!!
κυριακος αθανασιου

Post by κυριακος αθανασιου »

μαλλον ειμαι λιγο χαζος...αλλα ετσι οπως διαβαζω εγω τον κανονισμο βλεπω οτι στην entry υπαρχει entry 36 και entry 36+...οποτε για ποιο πραγμα μιλαει η μητσος και ποιες ελπιδες ανταγωνισμου εναντιον των 36+ wrangler αφου αυτοι θα ειναι σε αλλη κατηγορια...
εγω πιστευω οτι με βρισκει συμφωνο ο καινουριος κανονισμος...και γουσταρω πολυ να δω συμμετοχες στους αγωνες οπως παλια που τους παρακολουθουσα σαν θεατης :!:
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
mitsos

Post by mitsos »

Ναι διαβαζουμε πρωτα οντως.
Αρθρο 4.3
"θα πρεπει να φερουν roll bar ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΑΡΘΡΟ..... θα πρεπει κατ ελαχιστον..... Μπλα... Μπλα.....κατ ελαχιστον οι στηριξεις να γινουν στη σκαλα.... "
Δεν λεει οτι εξαιρειται αν φερει εργοστασιακο!!!

Εκτος κι αν σου ειπανε κατι αλλο κ δεν το εγραψαν στον κανονισμο τελικα.....
mitsos

Post by mitsos »

κυριακος αθανασιου wrote:μαλλον ειμαι λιγο χαζος...αλλα ετσι οπως διαβαζω εγω τον κανονισμο βλεπω οτι στην entry υπαρχει entry 36 και entry 36+...οποτε για ποιο πραγμα μιλαει η μητσος και ποιες ελπιδες ανταγωνισμου εναντιον των 36+ wrangler αφου αυτοι θα ειναι σε αλλη κατηγορια...
εγω πιστευω οτι με βρισκει συμφωνο ο καινουριος κανονισμος...και γουσταρω πολυ να δω συμμετοχες στους αγωνες οπως παλια που τους παρακολουθουσα σαν θεατης :!:
Μαστορα, κλαση λεει.
Ξερεις την διαφορα;
Μια κατηγορια ιδια εμποδια, αν συμπληρωνει πολλα κομματια προβλεπει διαχωρισμο σε 36+- για να βολευτουνε στο βαθρο.....
Θες να το αναλυσω κι αλλο.....;
psaras4x4

Post by psaras4x4 »

αγωνας και βόλτα η συγκέντρωση όπως το λες ειναι δυο διαφορετικά πράγματα .
Στρατηγε προσεχε τα λογια σου.Κατι τετοια εγραφα και εγω και δε μου μιλαει η μιση βορεια Ελλαδα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
κυριακος αθανασιου

Post by κυριακος αθανασιου »

mitsos wrote:
κυριακος αθανασιου wrote:μαλλον ειμαι λιγο χαζος...αλλα ετσι οπως διαβαζω εγω τον κανονισμο βλεπω οτι στην entry υπαρχει entry 36 και entry 36+...οποτε για ποιο πραγμα μιλαει η μητσος και ποιες ελπιδες ανταγωνισμου εναντιον των 36+ wrangler αφου αυτοι θα ειναι σε αλλη κατηγορια...
Μαστορα, κλαση λεει.
Ξερεις την διαφορα;
Μια κατηγορια ιδια εμποδια, αν συμπληρωνει πολλα κομματια προβλεπει διαχωρισμο σε 36+- για να βολευτουνε στο βαθρο.....
Θες να το αναλυσω κι αλλο.....;
αρα ιδια εμποδια δυο χρονοι δυο νικητες...
τοσο καιρο αυτο ζητουσαμε σε αλλο ποστ...τωρα δεν μας αρεσει???
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”