1ο WILD TERRAIN ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 17-19/10/2014

samisnow

Re: 1ο WILD TERRAIN ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 17-19/10/2014

Post by samisnow »

espasa σασμαν....παλι 5 ειστε κουφαλες :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
georgexj

Post by georgexj »

Δεν ψαρωνουμε ρεεεεεε...... ετοιμος θα εισαι κ πάλι! !!
xomateros

Post by xomateros »

Για αποφασιστε για να ξερουμε και εμεις τι θα κανουμε αν θα γινει ο αγωνας να κλεισουμε ξενοδοχειο !!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
samisnow

Post by samisnow »

xomateros wrote:Για αποφασιστε για να ξερουμε και εμεις τι θα κανουμε αν θα γινει ο αγωνας να κλεισουμε ξενοδοχειο !!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
κλεισε ξενοδοχειο.....εγω ακομα και αλλα φλιν στοουν να τρεξω θα τρεξω... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
και τελεφταιος στην καταταξη να μουν παλι θα ετρεχα....εχω τρεξει σχεδόν παντου και δεν θα κομπλαρα ποτε κανενα αγωνα με συμμετοχη μου που θα ακυρωνα στο τελος....
όλα αυτά που κανουμε ολοι σε αυτό τον θεσμο που εχουμε επηλεξει πρεπει να κανουμε και καποια πραγματα πανω των δυνατοτητων μας και να παλεβουμε για να το κρατησουμε.....
ολοι οι οργανωτες εχουν ξενερωσει τωρα 2 χρονια γιατι δεν υπαρχουν συμμετοχες...ολοι εχουμε ξενερωσει γιατι εχουμε ζησει αγωνες με 25-30 ακομα και 50 αυτοκίνητα και πλεον ο κάθε οργανωτης μονο πιπ#$$ δεν κανει για να κανει αγωνα....
Psistakis Manolis
georgexj

Post by georgexj »

Σωστοοοοοςςςς. ...... :D :D :D ;) ;)
samisnow

Post by samisnow »

georgexj wrote:Σωστοοοοοςςςς. ...... :D :D :D ;) ;)
ναι ρε φιλε...εχουμε κακια νοοτροπια....αυτό δεν γινεται...για το 2015 λιγοι εχουν δηλωσει αγωνα....εδώ ειστε διπλα στην αθηνα και ενώ εχουν τοσα αυτοκίνητα εκει δεν πααει το ποδι του κανενας....και δεν μηλαω για ατομα που γνωρίζουμε αλλου θελω να καταλειξω..
αν δεν ξεκινησουν οι μικροι αγωνες....θεωρητικα μικροι...όπως τραιαλ....δεν θα ξανα επανακινησει τιποτα...τοσοι εχουν αμαξια στην ελλαδα αλλα κανεις δεν παει να παρει μερος σε έναν αγωνα που ουτε καν γνωριζει....όπως και να χει αλλου φταιμε εμεις αλλου φταιει η επιτροπή αγωνων που απλοσ μας εχει γιωσει κανονικα σε όλα....
αντε να δουμε....ολοι εχουμε οικονομικες δυσκιλιοτητες αλλα ας το παλεψουμε ρεεεεεεεεεεεεε :roll: :roll: :roll: :roll:

και για να κανω και λιγο πειραγμα σε έναν καλο φιλο λεω ότι.....

ένα σαπημενο πορτοκαλι κουτι με ροδες...καιρο εχω να το νταβανιασω......γμτ το καντιλι μου μεσα διλαδη... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Psistakis Manolis
xomateros

Post by xomateros »

samisnow wrote:
xomateros wrote:Για αποφασιστε για να ξερουμε και εμεις τι θα κανουμε αν θα γινει ο αγωνας να κλεισουμε ξενοδοχειο !!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
κλεισε ξενοδοχειο.....εγω ακομα και αλλα φλιν στοουν να τρεξω θα τρεξω... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
και τελεφταιος στην καταταξη να μουν παλι θα ετρεχα....εχω τρεξει σχεδόν παντου και δεν θα κομπλαρα ποτε κανενα αγωνα με συμμετοχη μου που θα ακυρωνα στο τελος....
όλα αυτά που κανουμε ολοι σε αυτό τον θεσμο που εχουμε επηλεξει πρεπει να κανουμε και καποια πραγματα πανω των δυνατοτητων μας και να παλεβουμε για να το κρατησουμε.....
ολοι οι οργανωτες εχουν ξενερωσει τωρα 2 χρονια γιατι δεν υπαρχουν συμμετοχες...ολοι εχουμε ξενερωσει γιατι εχουμε ζησει αγωνες με 25-30 ακομα και 50 αυτοκίνητα και πλεον ο κάθε οργανωτης μονο πιπ#$$ δεν κανει για να κανει αγωνα....
οποτε τα λεμε από κοντα για να ζησουμε ακομα μια φορα ομορφες στιγμες με ανθρώπους που βλέπουμε πολύ λιγες φορες το χρονο αλλα τους αισθανόμαστε φιλους ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
αντε καλο αγωνα ευχομαι σε ολους τους αγωνιζομενους οργανωτες και θεατες !!!!!
pc4x4n

Post by pc4x4n »

Σας ενημερώνουμε ότι οι συμμετοχές για τον αγώνα ,
<< 1ο WILD TERRAIN 4X4 ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ >>
που προσμετρά στο Πανελλήνιο Κύπελλο 4Χ4 ο οποίος θα διεξαχθεί από τις 17/10 - 19/10 2014 είναι έξι :
1) Γιώργος Μιχαλόπουλος- Κώστας Γκιαούρης
2) Άγγελος Κοκολάκης - Σ. Κατρης
3) Μ. Ψιστάκης - Γ. Διαμαντής
4) Βασίλης Ραυτόπουλος - Βασίλης Μπάρλος
5) Αλεξελης Δημήτρης -Κότσος Βασίλης
6) Μανώλης Νταής – Μανώλης Ξανθός
KON.GV

Post by KON.GV »

Καλή επιτυχία σας εύχομαι!!!!

Από Σαββάτο μεσημέρι θα είμαι εκεί...

υγ. κκ Αλ-λη επειδή σε κάθε αγώνα - event φέρνεις εσύ γλυκό παραγγελία(γαλακτομπούρεκο) να κάνω μια αλλαγή πέ με τι γλυκό να φέρω???Σοκολατόπιτα σκάνει?? :mrgreen:

ναι ρε φιλε...εχουμε κακια νοοτροπια....αυτό δεν γινεται...για το 2015 λιγοι εχουν δηλωσει αγωνα....εδώ ειστε διπλα στην αθηνα και ενώ εχουν τοσα αυτοκίνητα εκει δεν πααει το ποδι του κανενας....και δεν μηλαω για ατομα που γνωρίζουμε αλλου θελω να καταλειξω..
...Μεγάλωσαν τα γένια μας η ψυχή μας αλλιώτεψε
αγριεμένο το σκυλί γαβγίζει τη φωνή του
βοήθα καλέ μου μη φαγωθούμε μεταξύ μας...

Σε όλα τα επίπεδα έλλειψη παιδείας και ειλικρίνειας έχουμε....και όχι μόνο στο 4χ4...παντού...αν αλλάξει αυτό -και γίνεται ατομικά και μόνο -τότε θα αλλάξουν πολλά με γεωμετρική πρόοδο....ειδεμή πάμε "full throtlle" για το γκρεμό... :idea:
...a hundred clocks are ticking
the line becomes a circle
spin the wheel of fortune
or learn to navigate ...
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

KON.GV wrote:Καλή επιτυχία σας εύχομαι!!!!

...Μεγάλωσαν τα γένια μας η ψυχή μας αλλιώτεψε
αγριεμένο το σκυλί γαβγίζει τη φωνή του
βοήθα καλέ μου μη φαγωθούμε μεταξύ μας...

Σε όλα τα επίπεδα έλλειψη παιδείας και ειλικρίνειας έχουμε....και όχι μόνο στο 4χ4...παντού...αν αλλάξει αυτό -και γίνεται ατομικά και μόνο -τότε θα αλλάξουν πολλά με γεωμετρική πρόοδο....ειδεμή πάμε "full throtlle" για το γκρεμό... :idea:

=100000!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”