κλεισε ξενοδοχειο.....εγω ακομα και αλλα φλιν στοουν να τρεξω θα τρεξω...xomateros wrote:Για αποφασιστε για να ξερουμε και εμεις τι θα κανουμε αν θα γινει ο αγωνας να κλεισουμε ξενοδοχειο !!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι ρε φιλε...εχουμε κακια νοοτροπια....αυτό δεν γινεται...για το 2015 λιγοι εχουν δηλωσει αγωνα....εδώ ειστε διπλα στην αθηνα και ενώ εχουν τοσα αυτοκίνητα εκει δεν πααει το ποδι του κανενας....και δεν μηλαω για ατομα που γνωρίζουμε αλλου θελω να καταλειξω..georgexj wrote:Σωστοοοοοςςςς. ......![]()
![]()
![]()
![]()
οποτε τα λεμε από κοντα για να ζησουμε ακομα μια φορα ομορφες στιγμες με ανθρώπους που βλέπουμε πολύ λιγες φορες το χρονο αλλα τους αισθανόμαστε φιλουςsamisnow wrote:κλεισε ξενοδοχειο.....εγω ακομα και αλλα φλιν στοουν να τρεξω θα τρεξω...xomateros wrote:Για αποφασιστε για να ξερουμε και εμεις τι θα κανουμε αν θα γινει ο αγωνας να κλεισουμε ξενοδοχειο !!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και τελεφταιος στην καταταξη να μουν παλι θα ετρεχα....εχω τρεξει σχεδόν παντου και δεν θα κομπλαρα ποτε κανενα αγωνα με συμμετοχη μου που θα ακυρωνα στο τελος....
όλα αυτά που κανουμε ολοι σε αυτό τον θεσμο που εχουμε επηλεξει πρεπει να κανουμε και καποια πραγματα πανω των δυνατοτητων μας και να παλεβουμε για να το κρατησουμε.....
ολοι οι οργανωτες εχουν ξενερωσει τωρα 2 χρονια γιατι δεν υπαρχουν συμμετοχες...ολοι εχουμε ξενερωσει γιατι εχουμε ζησει αγωνες με 25-30 ακομα και 50 αυτοκίνητα και πλεον ο κάθε οργανωτης μονο πιπ#$$ δεν κανει για να κανει αγωνα....
...Μεγάλωσαν τα γένια μας η ψυχή μας αλλιώτεψεναι ρε φιλε...εχουμε κακια νοοτροπια....αυτό δεν γινεται...για το 2015 λιγοι εχουν δηλωσει αγωνα....εδώ ειστε διπλα στην αθηνα και ενώ εχουν τοσα αυτοκίνητα εκει δεν πααει το ποδι του κανενας....και δεν μηλαω για ατομα που γνωρίζουμε αλλου θελω να καταλειξω..
KON.GV wrote:Καλή επιτυχία σας εύχομαι!!!!
...Μεγάλωσαν τα γένια μας η ψυχή μας αλλιώτεψε
αγριεμένο το σκυλί γαβγίζει τη φωνή του
βοήθα καλέ μου μη φαγωθούμε μεταξύ μας...
Σε όλα τα επίπεδα έλλειψη παιδείας και ειλικρίνειας έχουμε....και όχι μόνο στο 4χ4...παντού...αν αλλάξει αυτό -και γίνεται ατομικά και μόνο -τότε θα αλλάξουν πολλά με γεωμετρική πρόοδο....ειδεμή πάμε "full throtlle" για το γκρεμό...