2o WILD TERRAIN ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΠΑΤΡΑΣ 31-1/6/2014

samisnow

Re: 2o WILD TERRAIN ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΠΑΤΡΑΣ 31-1/6/2014

Post by samisnow »

Φίλε δελη τελικά θα μου πεις σε τι κατηγορία θα τρέχεις ώστε να βάλω τα ανάλογα λάστιχα.να το κάνω μικρό η να τ αφήσω μεγάλο.....χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Σου προτείνω επίσης να βγάλεις το ταμπελάκι από το κύπελλο του προταθληματος του 2013 και να το βάλεις σε εμφανές σημείο μήπως με αγχώνει λίγο γιατί διαφορετικά ακόμα και με ζημιά το θηρίο μου εμένα δεν σταματάει..... :mrgreen: :mrgreen: :!: :mrgreen: :mrgreen:
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
delis

Post by delis »

samisnow wrote:Φίλε δελη τελικά θα μου πεις σε τι κατηγορία θα τρέχεις ώστε να βάλω τα ανάλογα λάστιχα.να το κάνω μικρό η να τ αφήσω μεγάλο.....χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Σου προτείνω επίσης να βγάλεις το ταμπελάκι από το κύπελλο του προταθληματος του 2013 και να το βάλεις σε εμφανές σημείο μήπως με αγχώνει λίγο γιατί διαφορετικά ακόμα και με ζημιά το θηρίο μου εμένα δεν σταματάει..... :mrgreen: :mrgreen: :!: :mrgreen: :mrgreen:
MANWLAKI FILE MOU TO AMAXAKI MOU DOXA TON THEO SE OLOUS TOUS AGWNES MEXRI STIGMIS DEN EXEI ZITISI BIDA KAI AFOU TA THELEI O KOLOS SOU NA TA AKOUSEIS STIN EVIA TIN PRWTI XRWNIA TO DIKO SOU HTAN ANEBAZMENO STIN RAMPA TOU MANTRAKA EGW ME TON KAMPERO EPINA MPIRES STIN PLATEIA XAXAXAXXAXXAXXA
KAI OSO GIA KIPELA KAI PRWTATHLIMATA EMENA PRWSOPIKA DEN ME AGIZOUN
EGW TO KALAMPOYRI KANW KAI PEREIMENW ESENA KAI OLOUS AYTOUS POU EXOUME TIN IDIA TRELA NA PERASOUME KALA
TWRA KIRIE ANERXOMENE PRWTATHLITA TOU 2014 THA EINAI TIMI MOU NA TREXW APENANTI SOU SAN ANTIPALOS SOU
A KAI STO POIA KATOIGORIA LIGO ME ANXWNEI SE AFINW NA DIALEXEIS ESI GIA EMENA KAI SE OPOIA THELEIS NA TREXW THA TREXW
GIA PARTY SOU MWRI KOUFALA XAXAXXAXAXA
VALAWRAS
samisnow

Post by samisnow »

Χαχαχαχαχαχα τι να ζητησει ενας κουβας με ενα χερουλι ρε;;;; :mrgreen: :mrgreen:
Psistakis Manolis
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

Καλημερα στα 'παιδια απο την Πατρα ' :mrgreen:

Καλη επιτυχια στην οργανωση του αγωνα και σημειωστε τον Ανεπαναληπτο Τιτανομεγιστοτεραστιο συν - οδηγο μου ΤΙΤΑΝΙΚΟ και εμενα στις συμμετοχες σας....

Εαν δε, βαλετε κιολας ενα κασακι Αμστελ ως επαθλο ενημερωστε το ομορφοπαιδο απο την Κρητη και τον The Voice απο την Πατρα οτι δεν θα εχουν καμια ελπιδα ... η θεση ΠΡΩΤΟΙ απο το ΤΕΛΟΣ ειναι κλεισμενη ηδη απο εμας :lol: :lol: :lol:

Θα χαρω πολυ να διασκεδασω και παλι με ολα τα παιδια που θα μαζευτουμε εκει ;)
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
samisnow

Post by samisnow »

YJ ''The Doctor'' wrote:Καλημερα στα 'παιδια απο την Πατρα ' :mrgreen:

Καλη επιτυχια στην οργανωση του αγωνα και σημειωστε τον Ανεπαναληπτο Τιτανομεγιστοτεραστιο συν - οδηγο μου ΤΙΤΑΝΙΚΟ και εμενα στις συμμετοχες σας....

Εαν δε, βαλετε κιολας ενα κασακι Αμστελ ως επαθλο ενημερωστε το ομορφοπαιδο απο την Κρητη και τον The Voice απο την Πατρα οτι δεν θα εχουν καμια ελπιδα ... η θεση ΠΡΩΤΟΙ απο το ΤΕΛΟΣ ειναι κλεισμενη ηδη απο εμας :lol: :lol: :lol:

xaxaxaxaxaxaxaxa το κασακι θα το πιουμε ο κοσμος να χαλασει φιλε Γιωργο ειτε το χουν ειτε οχι σαν επαθλο :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Psistakis Manolis
xomateros

Post by xomateros »

samisnow wrote:
YJ ''The Doctor'' wrote:Καλημερα στα 'παιδια απο την Πατρα ' :mrgreen:

xaxaxaxaxaxaxaxa το κασακι θα το πιουμε ο κοσμος να χαλασει φιλε Γιωργο ειτε το χουν ειτε οχι σαν επαθλο :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ευχαριστούμε για τις ευχες και ευχομαι να πανε όλα όπως τα περιμενετε και περιμενουμε
κοπιαστε με το καλο και μην ανησυχείτε δεν προκειται να φυγετε παραπονουμενοι !!!!!!!
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
DIAMANTIS RETHYMNO

Post by DIAMANTIS RETHYMNO »

Ετσι κανουμε τους αγωνες στη ΚΡΗΤΗ

http://www.youtube.com/watch?v=UJAdf0CX ... 6OGqqYL4N4
τι trophy μου λες και τι wild terrein :D
ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕ ΤΟ ΕΝΑ, ΣΤ'@ΡΧΙΔΙ@ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝΩΝ, ΣΤ'@ΡΧΙΔΙ@ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.....
georgexj

Post by georgexj »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Φωτης ranger

Post by Φωτης ranger »

ρε που ζουμε εμεις :?: :?: :?: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock:

ρε μαστρογιωργη διαμαντη !!!!!!!!! :!: :!: :!: :D :D :D

ααυτα ειναι ευκολα μπρε συ!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

σιγα την δυσκολια που εχουνε!!!!! :!: :!:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
KAGOURES 4X4 CLUB

||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||
||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / TOYOTA / \ ||
||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ V6\ / \ / ||
DIAMANTIS RETHYMNO

Post by DIAMANTIS RETHYMNO »

Αυτο με τη ρακι το χω :lol: μαζι με το συντεκνο μου δε φοβομαστε κανενα :lol:
τα αλλα τωρα :cry: :cry: :cry:
τα αφηνουμε σε εσας 8-)
ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕ ΤΟ ΕΝΑ, ΣΤ'@ΡΧΙΔΙ@ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝΩΝ, ΣΤ'@ΡΧΙΔΙ@ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.....
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”