Σου προτείνω επίσης να βγάλεις το ταμπελάκι από το κύπελλο του προταθληματος του 2013 και να το βάλεις σε εμφανές σημείο μήπως με αγχώνει λίγο γιατί διαφορετικά ακόμα και με ζημιά το θηρίο μου εμένα δεν σταματάει.....

MANWLAKI FILE MOU TO AMAXAKI MOU DOXA TON THEO SE OLOUS TOUS AGWNES MEXRI STIGMIS DEN EXEI ZITISI BIDA KAI AFOU TA THELEI O KOLOS SOU NA TA AKOUSEIS STIN EVIA TIN PRWTI XRWNIA TO DIKO SOU HTAN ANEBAZMENO STIN RAMPA TOU MANTRAKA EGW ME TON KAMPERO EPINA MPIRES STIN PLATEIA XAXAXAXXAXXAXXAsamisnow wrote:Φίλε δελη τελικά θα μου πεις σε τι κατηγορία θα τρέχεις ώστε να βάλω τα ανάλογα λάστιχα.να το κάνω μικρό η να τ αφήσω μεγάλο.....χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Σου προτείνω επίσης να βγάλεις το ταμπελάκι από το κύπελλο του προταθληματος του 2013 και να το βάλεις σε εμφανές σημείο μήπως με αγχώνει λίγο γιατί διαφορετικά ακόμα και με ζημιά το θηρίο μου εμένα δεν σταματάει.....![]()
![]()
![]()
![]()
xaxaxaxaxaxaxaxa το κασακι θα το πιουμε ο κοσμος να χαλασει φιλε Γιωργο ειτε το χουν ειτε οχι σαν επαθλοYJ ''The Doctor'' wrote:Καλημερα στα 'παιδια απο την Πατρα '![]()
Καλη επιτυχια στην οργανωση του αγωνα και σημειωστε τον Ανεπαναληπτο Τιτανομεγιστοτεραστιο συν - οδηγο μου ΤΙΤΑΝΙΚΟ και εμενα στις συμμετοχες σας....
Εαν δε, βαλετε κιολας ενα κασακι Αμστελ ως επαθλο ενημερωστε το ομορφοπαιδο απο την Κρητη και τον The Voice απο την Πατρα οτι δεν θα εχουν καμια ελπιδα ... η θεση ΠΡΩΤΟΙ απο το ΤΕΛΟΣ ειναι κλεισμενη ηδη απο εμας![]()
![]()
![]()
Θα χαρω πολυ να διασκεδασω και παλι με ολα τα παιδια που θα μαζευτουμε εκει
ευχαριστούμε για τις ευχες και ευχομαι να πανε όλα όπως τα περιμενετε και περιμενουμεsamisnow wrote:xaxaxaxaxaxaxaxa το κασακι θα το πιουμε ο κοσμος να χαλασει φιλε Γιωργο ειτε το χουν ειτε οχι σαν επαθλοYJ ''The Doctor'' wrote:Καλημερα στα 'παιδια απο την Πατρα '![]()
Καλη επιτυχια στην οργανωση του αγωνα και σημειωστε τον Ανεπαναληπτο Τιτανομεγιστοτεραστιο συν - οδηγο μου ΤΙΤΑΝΙΚΟ και εμενα στις συμμετοχες σας....
Εαν δε, βαλετε κιολας ενα κασακι Αμστελ ως επαθλο ενημερωστε το ομορφοπαιδο απο την Κρητη και τον The Voice απο την Πατρα οτι δεν θα εχουν καμια ελπιδα ... η θεση ΠΡΩΤΟΙ απο το ΤΕΛΟΣ ειναι κλεισμενη ηδη απο εμας![]()
![]()
![]()
Θα χαρω πολυ να διασκεδασω και παλι με ολα τα παιδια που θα μαζευτουμε εκει![]()
![]()
![]()
![]()