2nd Evia trophy AOE4x4 2014

toro

Re: 2nd Evia trophy AOE4x4 2014

Post by toro »

ALEXELIS wrote:
bisba wrote:συνχαρητηρια για τον αγωνα που κανατε πολυ καλος με ωραια δυσκολα κοματια αλλα με gay αγωνιζομενους και αγωνιζομενους που σκεφτονται πουστικα για ενα κυπελο. Στον αγωνα αυτο τελικα μπορουσες να κανεις χρηση εξωτερικης βοηθειας απο το να φτιαξεις ενα τιμονι. Ο μεγαλος αδικιμενος σε αυτο τον αγωνα ο alexelis που τελικα ητανε μαλακας να ψαχνει νερο στο ποταμι απο το να παρει ενα τηλεφωνο να του φερουνε για το ψυγειο .
τελικα ποσο ξεφτιλες μπορειτε να γινετε για ενα κυπελο τον 10ευρο.να χαλατε μια περιουσια σε αμαξια για να αποδειξετε τι ?

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: .......Θελω να ευχαριστισω ολα τα παιδια της ΑΟΕ για τη φανταστικη περιπετεια που μας προσεφεραν!!!! Δε θελω να παρω θεση για καποια λαθη που 'μπορει' να εγιναν, , και δεν αλλαζει και τιποτα!!!!Οι προσωπικες επιθεσεις δεν οδηγουν πουθενα!!! Τωρα για το παραπανω ποσταρισμα τι να πει κανεις!!!! ΛΥΠΑΜΑΙ!!!! Δε θα πω τιποτα αλλο!!!!...................
samisnow

Post by samisnow »

Το να χαλας μια περιουσία σε ένα αμάξι φίλε bisba ειναι μεράκι και οχι απόδειξη. Αυτο πιστεύω ότι δεν αφορά κανένα όπως επίσης τι ξοδεύει ο κάθε ένας για το αμάξι του. Το περνώ προσωπικά αυτο άσχετα αν αναφέρεσαι σε μενα η οχι γιατι έχω ξοδέψει 5 περιουσίες και δεν θα μου πει κανένας τι θα κανω και πως. Θεωρώ ότι ισχύει για όλους αυτο. Λοιπόν κάποιες κουβέντες ας παρθουνε πίσω γιατι προσβάλει πολλούς και οχι μεμονωμένα.
Θα μπορούσα να μην επέμβω σ αυτο αλλα με ενοχλεί το γεγονός ότι κάποιοι περνιουνται οι μεγαλοι αδοικιμενοι.
Αυτο που πρεπει να βλέπουμε όλοι δεν ειναι τι λεφτά εχει φάει ένα αμάξι αλλα τι πηγμη δείχνει ο κάθε ένας με ότι εχει.
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
gzaour

Post by gzaour »

Διαβαζω το διημερο που μας περασε μετα το 2ο Evia Trophy..ολα αυτα που γραφονται και στεναχωριεμαι παρα πολυ!!!....οι αγωνες ειναι το χομπυ μας..πρεπει να το προστατευσουμε ,να δωσουμε αιγλη και φημη...δεν πρεπει να τους απαξιωνουμε...να βρουμε τροπο μεσα απο τα λαθη μας να τους κανουμε καλυτερους!!!!..ολοι οι αγωνιζομενοι ειναι φιλοι μας...να το συζητησουμε να δουμε τα λαθη μας και ο επομενος αγωνας να ειναι καλυτερος!!!!...ωποσδηποτε δεν ειμαστε και οι πιο εμπειροι διοργανωτες αγωνων.....καναμε και λαθη που εξελιχθηκαν σε αδικια εις βαρος καποιον αγωνιζομενων...επρεπε να διασφαλισουμε την υποχρεωτικη διελευση απο καποια κομματια που θελαμε να ειναι δυσκολα για ολους...δεν τα καταφεραμε διοτι (απ οτι διαβαζω εδω μεσα και σεβομαι την γνωση καποιον επι των κανονισμων)...δεν ειχαμε πληρη γνωση των κανονισμων!!! Προσωπικα ζηταω συγγνωμη για οσους αδικηθηκαν λογω της ημιμαθειας σ αυτα τα θεματα!!!!...αν με το καλο ξανακανουμε αγωνα...σιγουρα θα ειμαστε καλυτεροι!!!!
....πολλα συγχαρητηρια στους Ψιστακη και Διαμαντη για την Νικη τους....επισης στον Αντρεα τον Σαραντοπουλο και τον Γυφτονικολο....ηταν καταπληκτικοι..οπου τους ειδα με εντιπωσιασαν..κριμα για την ατυχια...ηταν πολυ κοντα στην πρωτη θεση!....Συγχαρητηρια και στους Γιασσημακο και Αρη...για την τριτη θεση..ο Χρησταρας ηταν παρα πολυ καλος..με πολυ καλη συνεργασια με τον Αρη...που τον ειδα μεσα σ ενα πολυ δυσκολο κομματι με πολλα δεσιματα να τον δενει τελεια συνεχεια και να τον βγαζει αερα και αλωβητο στη κορυφη!!!!!επισης πολλα μπραβο στα παιδια απο την Θεσσαλονικη Ιερεμιαδης Ναξιαδης...τους βρηκα χαμενους...και τεραστια προβλημετα στο αμαξι τους...σχεδον στα μισα της διαδρομης....δεν περιμενα ποτε οτι θα τερματιζαν....και ομως τερματισαν...κομματιασμενοι λες και ηρθαν απο πολεμο!!!Μπραβο ρε παλληκαρια!!!...επισης τον σεβασμο μου και την εκτιμηση μου στους Τζιαλλα και Αλεμαο για το περασμα στο δσκολο ΣΕΔ 2...που ενω γνωριζαν το δικαιωμα να παρακαμψουν περασαν απο εκει..(αν δεν ειχαν τα προβληματα την πρωτη μερα σιγουρα θα ηταν στις πρωτες θεσεις!!!)...Μανωλη Νταης και Ξανθος...τρομεροι την δευτερη μερα...και θεαματικοτατοι στον τερματισμο!!! Μπραβο τους!...α να μην ξεχασω τον Αλεξελη....καλα δεν σε ειχα σει ποτε απο κοντα να αγωνιζεσαι....ταλεντο ...νευρο....θεαμα..πολυ καλος...μπραβο ρε φιλε...!!....
εν τελει νομιζω οτι το 2ο Εvia Trophy...ηταν ενας ωραιος δυσκολος εως σκληρος αγωνας...που σαν περασει λιγος καιρος..θα ειναι κατι σαν παρασημο(οπως και καθε αλλος δυσκολος αγωνας)...στην πορεια της αγωνιστικη σας δραστηριοτητας!!! συγχαρητηρια σε ολους!!!! εις το επανειδην!!!!!
fakas

Post by fakas »

Γεια σας κι από ‘μένα.

Καταρχήν, πέρασαν 2 μέρες κι ακόμα το μυαλό μου είναι στα βουνά της Εύβοιας. Κι ο λόγος δεν είναι άλλος, από τον καταπληκτικό αγώνα που σχεδίασαν τα παιδιά της ΑΟΕ.
Ένα μεγάλο μπράβο στην προσπάθεια των παιδιών που κατάφεραν να πραγματοποιήσουν ένα τέτοιο αγώνα στις μέρες μας. Πάνο, Βαγγέλη και Γιάννη, απλά respect… :!: :!: :!: Τί να πεις… Οι ειδικές απίστευτες, με γρήγορα, σφιχτά και τεχνικά κομμάτια, εργάτες άφθονους, χώμα, πέτρα, δάσος, φυσικό κάλλος μέγιστο… Το roadbook? Πλήρης ακρίβεια. Πρώτη φορά πλοηγώ σε trophy και δε χάθηκα πουθενά. Αυτό τα λέει όλα… Το καταευχαριστηθήκαμε, κι αν δεν είχαμε την ατυχία της πρώτης μέρας με το μαρκούτσι του υδραυλικού που σπάσαμε μετά το πρώτο ΣΕΔ , θα χορταίναμε ακόμα περισσότερο. Μπράβο σας, πάντα τέτοια εύχομαι!!!

Δεύτερον, να ευχαριστήσω τον Γιώργο (αλεμάο) που με εμπιστεύτηκε και με χώρεσε στο δεξί του μπάκετ, (ελπίζω να μην τον έκαψα πολύ… :D :D ), τους Ανδρέα Τζιάλλα-Νίκο Μακάριο και Δημήτρη Αλεξέλη-Κώστα Παππά που πήγαμε όλοι μαζί σαν team στον αγώνα και νομίζω πως πραγματικά το καταφέραμε (Αντρέα-Νίκο μακάρι το επόμενο trophy να είναι με διπλές συμμετοχές να τρέξουμε ζευγάρι να γουστάρουμε ρεεεεεε…. ;) ;) Δημήτρη-Κώστα, εσείς είστε ζευγάρι έτσι κι αλλιώς οπότε... :lol: :lol: ), τα παιδιά που μας ακολούθησαν από Γιάννενα και Κόνιτσα ( Παυλάκη είσαι όλα τα λεφτά ρε….., ξέρεις που πέφτει το πανόραμα????….χαχαχα :lol: :lol: , Μπιλ, τί πίνεις ρεεεε :lol: :lol: :lol: ), τους Κυριάκο (Αθανασίου) και Λουκά (Σιακουλη) που μας κατέβασαν autostop κανονικά στο cage από τον άγιο Ιερεμία μέχρι το συνεργείο του Ματράκα χωρίς συμπλέκτη στο vitara (είστε και γαμώ τα παλικάρια παιδιά, χάρηκα που τα είπαμε. α και χρωστάω κέρασμα εεεεεε…. ;) ), το συνεργείο του Ματράκα και ιδιαίτερα τον ίδιο (τον μπαμπά) που παράτησε τη δουλειά του, μας πήγε στη Χαλκίδα με το αυτοκίνητό του και μας έφερε για να φτιάξουμε το μαρκούτσι εγκαίρως, όπως τελικά κι έγινε (μεγάλο ευχαριστώ, Άνθρωπος με Α κεφαλαίο), τον Πάνο τον Μακρινό για άλλη μια φορά που μας κατέβασε με το αμάξι του το ΙΧ (τι ΙΧ ρε Πάνο :roll: , μ’ αυτό έπαιρνες κούπα στον αγώνα…χαχαχαχα :mrgreen: ) μέσα στην ειδική μέχρι το αυτοκίνητο για να προλάβουμε να το φτιάξουμε πριν μας φάνε τα τσακάλια στο βουνό :lol: :lol: :lol: (Πάνο, δεν άντεχα άλλη φορά να το κάνω με τα πόδια φίλε… 3 φορές που το ‘κανα με τα πόδια, το πάω με κλειστά μάτια, τι roadbook και μαλ..κίες… :lol: :lol: :lol: ), τους Γιώργη Κοκκίνη και Δημήτρη Σταθάκο για τα καλά τους λόγια που έμαθα ότι είπαν για μας (Γιώργη-Δημήτρη, πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι και μετά τις μετράμε ποιος την έχει μακρύτερη :D :D :D ,…..και 8 χρόνια στην Κρήτη που έχω ζήσει, ξέρω καλά ότι έχετε μπέσα εκεί κάτω και τα γνωρίζετε πολύ καλά αυτά, να ΄στε καλά και να μου φιλήσετε το νησί… ;) ) τα παιδιά στα ΣΕΔ και ειδικά τον ψηλό (ξέχασα το όνομά σου, συγχώρα με :roll: ) στο πρώτο ΣΕΔ της 1ης μέρας, που τον ζάλισα τον άνθρωπο κι έψαχνε θεούς και δαίμονες για να μάθει που μπορεί να φτιάξουμε το μαρκούτσι, κι όλους όσους δε θυμάμαι ονόματα…συγχωρήστε με…. :D :D :D Διαμαντή, χρωστάω τα DVD του Έβρος trophy 2008, το καλοκαίρι που θα κατέβω στο νησί…. (ρε θηρίο, τον Βαγγέλη δεν τον είχες συνοδηγό τότε, αντίβαρο τον είχες ωρέ…. :D :D :D …γεια σου ρε Γιώργη τεράστιε)

Τώρα αναφορικά με τα θέματα που προέκυψαν και γίνεται ιδιαίτερος λόγος…..τι να πω, όλοι μας έχουμε βγάλει τα συμπεράσματά μας, οπότε ότι και να λέει ο καθένας λίγο βοηθάει και περισσότερο βλάπτει. Το topic εδώ, αν έχω καταλάβει σωστά δηλαδή, είναι για να πούμε τη γνώμη μας για τον αγώνα κι όχι για να δείξουμε ποιος ξέρει καλύτερα τους κανονισμούς των αγώνων trophy ή ποιος είναι ο ηθικότερος. Οι γνώστες των κανονισμών, μαγκιά τους, να χαίρονται τις γνώσεις τους, αλλά δεν τους ρώτησε κανείς το τι ξέρουν ή δεν ξέρουν και καλά θα κάνουν να ανοίξουν άλλη ενότητα περί των γνώσεών τους, κι εκεί μπορούμε να τους χειροκροτήσουμε κιόλας άμα λάχει… σ’ αυτό το topic όμως, που αφορά το Εύβοια trophy, χειροκρότημα δεν θα πάρουν. Τζάμπα διαδικτυακό σάλιο παιδιά χαλάτε… Αναλογιστείτε μόνο τι σόι αγώνες θέλετε να τρέχετε εσείς οι παντογνώστες…. Αγώνες ξαπλωμένοι από το ξενοδοχείο, με gps, δικηγόρο και τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα :?: :?: :?: Αν αυτό θέλετε, ευχαριστούμε δε θα πάρουμε, υπάρχουν κι οι βόλτες ξέρετε….

Συγχαρητήρια στην ΑΟΕ και σε νικητές και ηττημένους, πραγματικούς και φανταστικούς…. :!: :!:

Καλό βράδυ σε όλους

Στέφανος Φώκος
Βόηθα με να σε βοηθώ ν' ανεβούμε στο βουνό

[url]http://www.zookaction.gr/forum/viewtopic.php?f=19&t=3810[/url]
georgexj

Post by georgexj »

samisnow wrote:Το να χαλας μια περιουσία σε ένα αμάξι φίλε bisba ειναι μεράκι και οχι απόδειξη. Αυτο πιστεύω ότι δεν αφορά κανένα όπως επίσης τι ξοδεύει ο κάθε ένας για το αμάξι του. Το περνώ προσωπικά αυτο άσχετα αν αναφέρεσαι σε μενα η οχι γιατι έχω ξοδέψει 5 περιουσίες και δεν θα μου πει κανένας τι θα κανω και πως. Θεωρώ ότι ισχύει για όλους αυτο. Λοιπόν κάποιες κουβέντες ας παρθουνε πίσω γιατι προσβάλει πολλούς και οχι μεμονωμένα.
Θα μπορούσα να μην επέμβω σ αυτο αλλα με ενοχλεί το γεγονός ότι κάποιοι περνιουνται οι μεγαλοι αδοικιμενοι.
Αυτο που πρεπει να βλέπουμε όλοι δεν ειναι τι λεφτά εχει φάει ένα αμάξι αλλα τι πηγμη δείχνει ο κάθε ένας με ότι εχει.
;) ;) ;) ;) ;)
κυριακος αθανασιου

Post by κυριακος αθανασιου »

πιστευω οτι τα ειπες ολα φιλε στεφανε....!
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
georgexj

Post by georgexj »

κυριακος αθανασιου wrote:πιστευω οτι τα ειπες ολα φιλε στεφανε....!
;) ;) ;) ;)
AGGELOSK

Post by AGGELOSK »

Ένα τεράστιο μπράβο στα παιδιά της ΑΟΕ για το ΜΟΝΟ trophy στην Ελλάδα για το 2014……
Ήρθα σαν θεατής δεν είδα παρασκευή και Σάββατο αλλά αυτό που είδα το ζήλεψα από το ξενοδοχείο το πρωί που σας είδα όλους χαμογελαστούς και ευδιάθετους , την ώρα του αγώνα το ίδιο , και στην απονομή μια παρέα όλοι..

Διαφωνίες και προβλήματα υπάρχουν σε όλους τους αγώνες ας είναι και μπιριμπα..

Συμπέρασμα απόλυτη επιτυχία για τα παιδιά της ΑΟΕ κατά τα λεγόμενα των αγωνιζομένων και θεατών..
Λυπάμαι μόνο που δεν κατάφερα να λάβω μέρος , το αμάξι μου αν και μουχει πιάσει μια περιουσία (ΨΙΣΤΑΚΗ με πέρασες με τις 5!! Χαχαχχα) :lol: :lol: :lol:
δεν είναι προετοιμασμένο για ένα αγώνα trophy.(σκ…τα κιαλλα λεφτά θα του χώσω)…
ΜΠΡΑΒΟ και πάλι στα παιδιά της Λέσχης ΑΟΕ.
Κοκολακης Αγγελος .
samisnow

Post by samisnow »

AGGELOSK wrote:Ένα τεράστιο μπράβο στα παιδιά της ΑΟΕ για το ΜΟΝΟ trophy στην Ελλάδα για το 2014……
Ήρθα σαν θεατής δεν είδα παρασκευή και Σάββατο αλλά αυτό που είδα το ζήλεψα από το ξενοδοχείο το πρωί που σας είδα όλους χαμογελαστούς και ευδιάθετους , την ώρα του αγώνα το ίδιο , και στην απονομή μια παρέα όλοι..

Διαφωνίες και προβλήματα υπάρχουν σε όλους τους αγώνες ας είναι και μπιριμπα..

Συμπέρασμα απόλυτη επιτυχία για τα παιδιά της ΑΟΕ κατά τα λεγόμενα των αγωνιζομένων και θεατών..
Λυπάμαι μόνο που δεν κατάφερα να λάβω μέρος , το αμάξι μου αν και μουχει πιάσει μια περιουσία (ΨΙΣΤΑΚΗ με πέρασες με τις 5!! Χαχαχχα) :lol: :lol: :lol:
δεν είναι προετοιμασμένο για ένα αγώνα trophy.(σκ…τα κιαλλα λεφτά θα του χώσω)…
ΜΠΡΑΒΟ και πάλι στα παιδιά της Λέσχης ΑΟΕ.
Κοκολακης Αγγελος .
ξιλωσου....χαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
nasanto

Post by nasanto »

Θελω και εγω με τη σειρα μου να πω δυο λογια για το "2nd evia trophy"

Αν και δεν εχω εμπειρια απο αγωνες μιας και αυτος ηταν ο πρωτος θα
ελεγα οτι ηταν αρτια σχεδιασμενος,η οργανωση ειχε κανει πολυ καλη
δουλεια και οι διαδρομες ηταν φανταστικες,με δυσκολα και γρηγορα
περασματα.
Το δρομοβιβλιο απλα αλανθαστο!!!Ετσι λοιπον λεω ενα μεγαλο
ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια της ΑΟΕ και τους ευχομαι ολοψυχα να συνεχισουν
να διοργανωνουν αγωνες και να μην το βαλουν κατω!!!!!

Αναφορικα τωρα με τις διαφωνιες που υπαρχουν ειναι λογικο αφου
την 3η θεση διεκδικουσαν τουλαχιστον 3 πληρωματα,για μενα ψιστακης
Σαραντοπουλος(Αντρεα εισαι τιμοναρα)ηταν μακραν μπροστα.
Ας αφησουμε την γκρινια και την μουρμουρα πισω μας γιατι μονο κακο
κανει στο ζοφερο τοπιο των ελληνικων αγωνων.

Το μονο που νιωθω οτι πρεπει να πω ειναι για τον Νταη οτι ημουν παρον
αργα το βραδυ της παρασκευης οταν πηγε στην επιτροπη να τους ζητησει να
χρεωθει εξωτερικη βοηθεια μιας και μεχρι εκεινη τη στιγμη δεν ειχε γινει!!!!

Νασος Αντωνιου
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”