Γεια σας κι από ‘μένα.
Καταρχήν, πέρασαν 2 μέρες κι ακόμα το μυαλό μου είναι στα βουνά της Εύβοιας. Κι ο λόγος δεν είναι άλλος, από τον καταπληκτικό αγώνα που σχεδίασαν τα παιδιά της ΑΟΕ.
Ένα μεγάλο μπράβο στην προσπάθεια των παιδιών που κατάφεραν να πραγματοποιήσουν ένα τέτοιο αγώνα στις μέρες μας. Πάνο, Βαγγέλη και Γιάννη, απλά respect…

Τί να πεις… Οι ειδικές απίστευτες, με γρήγορα, σφιχτά και τεχνικά κομμάτια, εργάτες άφθονους, χώμα, πέτρα, δάσος, φυσικό κάλλος μέγιστο… Το roadbook? Πλήρης ακρίβεια. Πρώτη φορά πλοηγώ σε trophy και δε χάθηκα πουθενά. Αυτό τα λέει όλα… Το καταευχαριστηθήκαμε, κι αν δεν είχαμε την ατυχία της πρώτης μέρας με το μαρκούτσι του υδραυλικού που σπάσαμε μετά το πρώτο ΣΕΔ , θα χορταίναμε ακόμα περισσότερο. Μπράβο σας, πάντα τέτοια εύχομαι!!!
Δεύτερον, να ευχαριστήσω τον Γιώργο (αλεμάο) που με εμπιστεύτηκε και με χώρεσε στο δεξί του μπάκετ, (ελπίζω να μην τον έκαψα πολύ…

), τους Ανδρέα Τζιάλλα-Νίκο Μακάριο και Δημήτρη Αλεξέλη-Κώστα Παππά που πήγαμε όλοι μαζί σαν team στον αγώνα και νομίζω πως πραγματικά το καταφέραμε (Αντρέα-Νίκο μακάρι το επόμενο trophy να είναι με διπλές συμμετοχές να τρέξουμε ζευγάρι να γουστάρουμε ρεεεεεε….

Δημήτρη-Κώστα, εσείς είστε ζευγάρι έτσι κι αλλιώς οπότε...

), τα παιδιά που μας ακολούθησαν από Γιάννενα και Κόνιτσα ( Παυλάκη είσαι όλα τα λεφτά ρε….., ξέρεις που πέφτει το πανόραμα????….χαχαχα

, Μπιλ, τί πίνεις ρεεεε

), τους Κυριάκο (Αθανασίου) και Λουκά (Σιακουλη) που μας κατέβασαν autostop κανονικά στο cage από τον άγιο Ιερεμία μέχρι το συνεργείο του Ματράκα χωρίς συμπλέκτη στο vitara (είστε και γαμώ τα παλικάρια παιδιά, χάρηκα που τα είπαμε. α και χρωστάω κέρασμα εεεεεε….

), το συνεργείο του Ματράκα και ιδιαίτερα τον ίδιο (τον μπαμπά) που παράτησε τη δουλειά του, μας πήγε στη Χαλκίδα με το αυτοκίνητό του και μας έφερε για να φτιάξουμε το μαρκούτσι εγκαίρως, όπως τελικά κι έγινε (μεγάλο ευχαριστώ, Άνθρωπος με Α κεφαλαίο), τον Πάνο τον Μακρινό για άλλη μια φορά που μας κατέβασε με το αμάξι του το ΙΧ (τι ΙΧ ρε Πάνο

, μ’ αυτό έπαιρνες κούπα στον αγώνα…χαχαχαχα

) μέσα στην ειδική μέχρι το αυτοκίνητο για να προλάβουμε να το φτιάξουμε πριν μας φάνε τα τσακάλια στο βουνό

(Πάνο, δεν άντεχα άλλη φορά να το κάνω με τα πόδια φίλε… 3 φορές που το ‘κανα με τα πόδια, το πάω με κλειστά μάτια, τι roadbook και μαλ..κίες…

), τους Γιώργη Κοκκίνη και Δημήτρη Σταθάκο για τα καλά τους λόγια που έμαθα ότι είπαν για μας (Γιώργη-Δημήτρη, πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι και μετά τις μετράμε ποιος την έχει μακρύτερη

,…..και 8 χρόνια στην Κρήτη που έχω ζήσει, ξέρω καλά ότι έχετε μπέσα εκεί κάτω και τα γνωρίζετε πολύ καλά αυτά, να ΄στε καλά και να μου φιλήσετε το νησί…

) τα παιδιά στα ΣΕΔ και ειδικά τον ψηλό (ξέχασα το όνομά σου, συγχώρα με

) στο πρώτο ΣΕΔ της 1ης μέρας, που τον ζάλισα τον άνθρωπο κι έψαχνε θεούς και δαίμονες για να μάθει που μπορεί να φτιάξουμε το μαρκούτσι, κι όλους όσους δε θυμάμαι ονόματα…συγχωρήστε με….

Διαμαντή, χρωστάω τα DVD του Έβρος trophy 2008, το καλοκαίρι που θα κατέβω στο νησί…. (ρε θηρίο, τον Βαγγέλη δεν τον είχες συνοδηγό τότε, αντίβαρο τον είχες ωρέ….

…γεια σου ρε Γιώργη τεράστιε)
Τώρα αναφορικά με τα θέματα που προέκυψαν και γίνεται ιδιαίτερος λόγος…..τι να πω, όλοι μας έχουμε βγάλει τα συμπεράσματά μας, οπότε ότι και να λέει ο καθένας λίγο βοηθάει και περισσότερο βλάπτει. Το topic εδώ, αν έχω καταλάβει σωστά δηλαδή, είναι για να πούμε τη γνώμη μας για τον αγώνα κι όχι για να δείξουμε ποιος ξέρει καλύτερα τους κανονισμούς των αγώνων trophy ή ποιος είναι ο ηθικότερος. Οι γνώστες των κανονισμών, μαγκιά τους, να χαίρονται τις γνώσεις τους, αλλά δεν τους ρώτησε κανείς το τι ξέρουν ή δεν ξέρουν και καλά θα κάνουν να ανοίξουν άλλη ενότητα περί των γνώσεών τους, κι εκεί μπορούμε να τους χειροκροτήσουμε κιόλας άμα λάχει… σ’ αυτό το topic όμως, που αφορά το Εύβοια trophy, χειροκρότημα δεν θα πάρουν. Τζάμπα διαδικτυακό σάλιο παιδιά χαλάτε… Αναλογιστείτε μόνο τι σόι αγώνες θέλετε να τρέχετε εσείς οι παντογνώστες…. Αγώνες ξαπλωμένοι από το ξενοδοχείο, με gps, δικηγόρο και τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα

Αν αυτό θέλετε, ευχαριστούμε δε θα πάρουμε, υπάρχουν κι οι βόλτες ξέρετε….
Συγχαρητήρια στην ΑΟΕ και σε νικητές και ηττημένους, πραγματικούς και φανταστικούς….
Καλό βράδυ σε όλους
Στέφανος Φώκος