Evros Adventure Trophy 2013 !

Μονές συμμετοχές στο ΕΑΤ 2013 ?

ΝΑΙ
34
50%
ΟΧΙ
34
50%

Total votes: 68
INDIANOS

Re: Evros Adventure Trophy 2013 !

Post by INDIANOS »

Και η ημερομηνια καλή και τα λεφτά σε λογικο επίπεδο για εμας τους κοντινους για τους μακρινους ειναι ένα θέμα.....στο κάτω κάτω ένας αγώνας μας έμεινε στη Β.Ελλάδα πρέπει να τον στηρίξουμε όσο μπορούμε.............

Ματζου........ψάχνεις ζευγάρι??????????????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ΜΑΡΙΟΣ ΛΑΣΚΟΣ
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
blacklimit_orest

Post by blacklimit_orest »

INDIANOS wrote:Και η ημερομηνια καλή και τα λεφτά σε λογικο επίπεδο για εμας τους κοντινους για τους μακρινους ειναι ένα θέμα.....στο κάτω κάτω ένας αγώνας μας έμεινε στη Β.Ελλάδα πρέπει να τον στηρίξουμε όσο μπορούμε.............

Ματζου........ψάχνεις ζευγάρι??????????????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

εχεις κανεναν στα υποψην σου??????
M. Dimitris Action4X4club
rafto

Post by rafto »

καλησπερα σε ολους τους αναγνωστες του φορουμ..
1ο ποστ για μενα μιας και τοσα χρονια δεν ειμουν ενεργος στο πληκτρολογιο και καλος χειριστης των υπολογιστων,αλλα θεωρω οτι επρεπε καποια στιγμη να γινω.

περα απο αυτο υπαρχει και μια καλη αφορμη που το κανω αυτο, μιας και βλεπω οτι ο καλυτερος αγωνας στην μαραζομενη ελλαδιτσα μας τεινει προς διαλειση.και αυτο παλι για τους γνωστους λογους,χρηματα,χορηγοι,βενζινες,οδοιπορικα...,ουφ βαρεθηκα.
νομιζωοτι θα πρεπει ολοι μας να σκεφτουμε βαθυτερα το παραγοντα του¨¨εβρος τροφυ¨΄σαν μια ελπιδα για μας οτι υπαρχουμε και θα ζουμε οπως θελουμε οσο και αν καποιοι εχουν αντιθετη αποψη.Διοτι πιστευω οτι αν αυτος ο καταπληκτικος αγωνας χαθει τωρα στην κυριολεξια δεν προκειται να ξαναυπαρξει στο μελλον.

που θα ξερω εγω πως θα ειναι,που θα ειναι,τι θα ειναι ο ραπτης,ο δημητριαδης,και οι αλλοι συντελεστεςμετα απο 5 χρονια αποχης του αγωνα που μας εχει χαρισει τις ωραιοτερες εμπειριες και τις ισχυροτερες αναμνησεις.

πρεπει νομιζω ολοι φιλοι μου να στηριξουμε το εβρος με ολες τις δυναμεις που μας εχουν μεινει και να πολεμησουμε για αυτο το θεσμο παρολες τις πραγματικα βαριες συμφορες που μας εχουν βρει.αξιζει τον κοπο.......

φιλικα
βασιλης ραυτοπουλος
JOSE

Post by JOSE »

Κάποια ενδεικτική τιμή στην συμμετοχή βγάλατε ωρέ λεβέντες η είμαστε ακόμα στην άγρα χορηγών ;Για να ξέρουμε και μεις αν θα "στηρίξουμε"την φετεινή σας προσπάθεια,γιατί καλά τα λόγια και οι δηλώσεις συμπαράστασης και "συμπόνοιας"για τον δυσκολότερο και "καλύτερο"αγώνα στο κύπελλο περιπέτειας (άραγε τι γίνεται με το θέμα "κυπελλο περιπέτειας"-συμπεριλαμβάνεται το Ε.Α.Τ.σ αυτόν η συνέβη κάποια ανεξήγητη υποβάθμιση φέτος;)αλλά πρέπει πιστεύω πέρα απ τα ονόματα που αναρτώνται σαν συμμετέχοντες να έχουμε και μιά εικόνα γιά το τι μέλλει γενέσθαι στο θέμα "μπικικίνια"(κοινώς ΜΟΝΕΥ-για τους διεθνείς καλεσμένους μας) φιλικά JOSE κατα κόσμον ΒΑΤΜΑΝ -ο "ζευγαροκτόνος"(χωρίς ηλίθιες κίτρινες φατσούλες στο τέλος της πρότασης που κλαίνε,κλάνουν,βήχουν,φτύνουν,γουρλώνουν μάτια,ρεύονται,γελάνε,βγάζουν καπνούς,απορούνε,και συγχίζονται διότι οι γράφωντες δεν μπορούν να αποδώσουν λεκτικά τα συναισθήματα που θέλουν να περιγράψουν!)
quinda

Post by quinda »

rafto wrote:καλησπερα σε ολους τους αναγνωστες του φορουμ..
1ο ποστ για μενα μιας και τοσα χρονια δεν ειμουν ενεργος στο πληκτρολογιο και καλος χειριστης των υπολογιστων,αλλα θεωρω οτι επρεπε καποια στιγμη να γινω.

περα απο αυτο υπαρχει και μια καλη αφορμη που το κανω αυτο, μιας και βλεπω οτι ο καλυτερος αγωνας στην μαραζομενη ελλαδιτσα μας τεινει προς διαλειση.και αυτο παλι για τους γνωστους λογους,χρηματα,χορηγοι,βενζινες,οδοιπορικα...,ουφ βαρεθηκα.
νομιζωοτι θα πρεπει ολοι μας να σκεφτουμε βαθυτερα το παραγοντα του¨¨εβρος τροφυ¨΄σαν μια ελπιδα για μας οτι υπαρχουμε και θα ζουμε οπως θελουμε οσο και αν καποιοι εχουν αντιθετη αποψη.Διοτι πιστευω οτι αν αυτος ο καταπληκτικος αγωνας χαθει τωρα στην κυριολεξια δεν προκειται να ξαναυπαρξει στο μελλον.

που θα ξερω εγω πως θα ειναι,που θα ειναι,τι θα ειναι ο ραπτης,ο δημητριαδης,και οι αλλοι συντελεστεςμετα απο 5 χρονια αποχης του αγωνα που μας εχει χαρισει τις ωραιοτερες εμπειριες και τις ισχυροτερες αναμνησεις.

πρεπει νομιζω ολοι φιλοι μου να στηριξουμε το εβρος με ολες τις δυναμεις που μας εχουν μεινει και να πολεμησουμε για αυτο το θεσμο παρολες τις πραγματικα βαριες συμφορες που μας εχουν βρει.αξιζει τον κοπο.......

φιλικα
βασιλης ραυτοπουλος
Βασιλη γεια απο Θεσσαλονικη
Απ το κειμενο σου θα κρατησω την τελευταια παραγραφο μονο με την οποια συμφωνω 100% και εχω παρεξηγηθει με αρκετους εδω πανω γιατι προσπαθω γι αυτον τον αγωνα του Εβρου...για τους δικους μου λογους,για τα δικα μου πιστευω!!!
Το αν αξιζει πρεπει να το αποδειξουμε ολοι μας...αγωνιζομενοι ,οργανωτες ,αρχοντες!!!!Αν ολοι δωσουν τον καλυτερο τους ευατο τοτε σιγουρα θα αξιζει...τουλαχιστον την προσπαθεια!!!!
Εγω προσωπικα ο Ιωσηφ και ο Μιχαλης ο ψαρας που ειμαστε οι μοναδικοι τρεις που ειμαστε μελη του ΣΤΕΒΕ με αυτοκινητο που μπορει να παρει μερος σε αγωνα απ ολη τη Θεσσαλονικη.......κανουμε εδω και καιρο σχεδια και κουμαντο ωστε να καταφερουμε να παρουμε μερος στον αγωνα.....!!!!
Ελπιζω να μπουν τα πραγματα στη θεση τους....να βγει αυτο το τραγικο "φιλικο"που διαβασα στον πινακα των αγωνων....να γινει καταπληκτικη δουλεια απ τους οργανωτες....και να περασουμε ενα φανταστικο τετραημερο!!!!!!!
Ο Εβρος οπως μου τον εχουν μεταφερει οι "παλαιμαχοι".....με τις καλες του αλλα και τις κακες του χρονιες......ειναι ΑΓΩΝΑΣ.....δεν ειναι ΦΙΛΙΚΟ!!!!!!!!!!!

Δικες μου σκεψεις...
Συγνωμη αν σας κουρασα...
χαρης
θεσσαλονικη
https://www.facebook.com/quinda4x4ltd/

Οταν διστάζουμε,τότε γινόμαστε σκλάβοι των φόβων μας!!!
INDIANOS

Post by INDIANOS »

blacklimit_orest wrote:
INDIANOS wrote:Και η ημερομηνια καλή και τα λεφτά σε λογικο επίπεδο για εμας τους κοντινους για τους μακρινους ειναι ένα θέμα.....στο κάτω κάτω ένας αγώνας μας έμεινε στη Β.Ελλάδα πρέπει να τον στηρίξουμε όσο μπορούμε.............

Κάτι έχω κατα νου.......αλλα είναι νώρις ακόμα.......δεν ξέρω αν προλαβαίνει...... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ...
ΜΑΡΙΟΣ ΛΑΣΚΟΣ
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
blacklimit_orest

Post by blacklimit_orest »

INDIANOS wrote:
blacklimit_orest wrote:

δεν προλαβαινει να ερθει απο την Κρητη.....?????

Κάτι έχω κατα νου.......αλλα είναι νώρις ακόμα.......δεν ξέρω αν προλαβαίνει...... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ...
M. Dimitris Action4X4club
teo4wd

Post by teo4wd »

Εγω προσωπικα ο Ιωσηφ και ο Μιχαλης ο ψαρας που ειμαστε οι μοναδικοι τρεις που ειμαστε μελη του ΣΤΕΒΕ με αυτοκινητο που μπορει να παρει μερος σε αγωνα απ ολη τη Θεσσαλονικη.......κανουμε εδω και καιρο σχεδια και κουμαντο ωστε να καταφερουμε να παρουμε μερος στον αγωνα.....!!!!

?????????????????????????????????????????????????????????????
Αφησες πολλα να αιωρουνται………..θελεις να πεις κατι άλλο ??????
Εγω παλι να το αφησω ασχολιαστο……….. γιατι θα εχω και εγω περιοδο
......................................................
CLUB 4X4 KAVALA

δεν χρειαζόμαστε δρόμους τούς ανοίγουμε.............
quinda

Post by quinda »

Οχι Θοδωρα ειναι ξεκαθαρο αυτο που λεω....
Απ οσους εσυ και ολοι οι αλλοι γνωριζουν απ τη Θεσσαλονικη που ειναι ιδιοκτητες "αγωνιστικων" 4χ4,στον ΣΤΕΒΕ ειμαστε εγω ο Ιωσηφ και o Ψαρας,κανενας αλλος.....τονιζω λοιπον και απαντω στο Βασιλη που εγραψε το κειμενο οτι συμφωνω με το οτι πρεπει να στηριξουμε τον Εβρο,και γραφω οτι εμεις οι τρεις το κανουμε!!!!!
Απο δω και περα αν τα πραγματα δεν αλλαξουν και μεινουν ως εχουν....πιθανοτατα εμεις να μην παμε!!!!!
Μακαρι να αλλαξουν ομως.....
Νομιζω οτι εγινα κατανοητος.....

Πες μας τωρα και συ τι εννοεις με την περιοδο γιατι κατι χανω και δεν σε πιανω....!!!!
https://www.facebook.com/quinda4x4ltd/

Οταν διστάζουμε,τότε γινόμαστε σκλάβοι των φόβων μας!!!
Kritikos

Post by Kritikos »

ΝΟΜΙΖΩ πως όλοι πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση να βοηθήσουμε τον αγώνα αυτόν να γίνει πραγματικότητα, γιατί στο τέλος θα βλέπεις ένα αμάξι μερικών ευρώ να λιώνει. Δεν είναι κρίμα??????? Και σιγά πόσοι τέτοιοι αγώνες γίνονται επιτελούς? άντε λοιπών καλοί δύναμη σε όλους!!!!!!!!!!! ΑΡΗ έλα κοντά μου, τη έγινε σας τρέλανε οι κρίση εκεί στην Αθηανα :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”