Ματζου........ψάχνεις ζευγάρι???????????????

INDIANOS wrote:Και η ημερομηνια καλή και τα λεφτά σε λογικο επίπεδο για εμας τους κοντινους για τους μακρινους ειναι ένα θέμα.....στο κάτω κάτω ένας αγώνας μας έμεινε στη Β.Ελλάδα πρέπει να τον στηρίξουμε όσο μπορούμε.............
Ματζου........ψάχνεις ζευγάρι???????????????![]()
![]()
![]()
Βασιλη γεια απο Θεσσαλονικηrafto wrote:καλησπερα σε ολους τους αναγνωστες του φορουμ..
1ο ποστ για μενα μιας και τοσα χρονια δεν ειμουν ενεργος στο πληκτρολογιο και καλος χειριστης των υπολογιστων,αλλα θεωρω οτι επρεπε καποια στιγμη να γινω.
περα απο αυτο υπαρχει και μια καλη αφορμη που το κανω αυτο, μιας και βλεπω οτι ο καλυτερος αγωνας στην μαραζομενη ελλαδιτσα μας τεινει προς διαλειση.και αυτο παλι για τους γνωστους λογους,χρηματα,χορηγοι,βενζινες,οδοιπορικα...,ουφ βαρεθηκα.
νομιζωοτι θα πρεπει ολοι μας να σκεφτουμε βαθυτερα το παραγοντα του¨¨εβρος τροφυ¨΄σαν μια ελπιδα για μας οτι υπαρχουμε και θα ζουμε οπως θελουμε οσο και αν καποιοι εχουν αντιθετη αποψη.Διοτι πιστευω οτι αν αυτος ο καταπληκτικος αγωνας χαθει τωρα στην κυριολεξια δεν προκειται να ξαναυπαρξει στο μελλον.
που θα ξερω εγω πως θα ειναι,που θα ειναι,τι θα ειναι ο ραπτης,ο δημητριαδης,και οι αλλοι συντελεστεςμετα απο 5 χρονια αποχης του αγωνα που μας εχει χαρισει τις ωραιοτερες εμπειριες και τις ισχυροτερες αναμνησεις.
πρεπει νομιζω ολοι φιλοι μου να στηριξουμε το εβρος με ολες τις δυναμεις που μας εχουν μεινει και να πολεμησουμε για αυτο το θεσμο παρολες τις πραγματικα βαριες συμφορες που μας εχουν βρει.αξιζει τον κοπο.......
φιλικα
βασιλης ραυτοπουλος
blacklimit_orest wrote:INDIANOS wrote:Και η ημερομηνια καλή και τα λεφτά σε λογικο επίπεδο για εμας τους κοντινους για τους μακρινους ειναι ένα θέμα.....στο κάτω κάτω ένας αγώνας μας έμεινε στη Β.Ελλάδα πρέπει να τον στηρίξουμε όσο μπορούμε.............
![]()
![]()
εχεις κανεναν στα υποψην σου??????
INDIANOS wrote:blacklimit_orest wrote:INDIANOS wrote:Και η ημερομηνια καλή και τα λεφτά σε λογικο επίπεδο για εμας τους κοντινους για τους μακρινους ειναι ένα θέμα.....στο κάτω κάτω ένας αγώνας μας έμεινε στη Β.Ελλάδα πρέπει να τον στηρίξουμε όσο μπορούμε.............
![]()
![]()
εχεις κανεναν στα υποψην σου??????
δεν προλαβαινει να ερθει απο την Κρητη.....?????
Κάτι έχω κατα νου.......αλλα είναι νώρις ακόμα.......δεν ξέρω αν προλαβαίνει......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...