Πραγματικά λυπάμαι με όλα αυτά που μαθαίνω! Είμαστε άξιοι τις μοίρας μάς τελικά...

Στο ίδιο έργο θεατές! ΑΛΛΑ:
Ήρθε η ώρα να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους; Μήπως θα πρέπει να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας, οι της επιτροπής; Ή θα αφήσουμε να πλανάται το χάος, μήπως και φορτωθεί το βάρος στους υπόλοιπους και εμείς μείνουμε καθαροί;
Προσωπικά και μόνο για μένα θέλω να απολογηθώ για τα εξής πράγματα:
1. Που στο όνομα της ενότητας της επιτροπής και της παρουσίας της σαν ένα αδιαίρετο σώμα, δεν μίλησα τόσο καιρό για τα όσα συμβαίνουν.
2. Που δεν κατάφερα, ανεξάρτητα αν προσπάθησα ή όχι, να πετύχω την εφαρμογή όλων όσων συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν στη Λάρισα.
3. Που επέτρεψα σε άτομα ξένα προς την επιτροπή να δρουν και να παρουσιάζονται σαν εντολοδόχοι της, παρόντων ατόμων της επιτροπής ή μάλλον γιατί το έκανα με πολύ έντονο τρόπο, που τελικά παρεξηγήθηκε.
Για την ιστορία και μόνο, σας λέω ότι ο κανονισμός του πρωταθλήματος, έργο των κ.κ. Κατσιμαλή και Δουκέρη, δεν έχει καμία σχέση με αυτόν που κατατέθηκε από την επιτροπή στον κ. Παυλόπουλο και τον κ. Μαρατζίδη προς έγκριση. Αλλά δεν είναι ώρα για ιστορίες...
Δυστυχώς αποτύχαμε, απλά και μόνο γιατί κάποιοι δε θέλησαν ποτέ να πετύχουμε. Ακόμη και σήμερα, με όλα αυτά που συμβαίνουν, υπάρχει άτομο που δεν θέλει να γίνει συνάντηση της επιτροπής και κωλυσιεργεί. Δυστυχώς απέναντι σε μία ευέλικτη 5μελη επιτροπή, στάθηκε μία αρτηριοσκληροτική 10μελής, που έκανε τα πράγματα ακόμη χειρότερα.
Κύριοι, ποτέ δεν τέθηκε στο τραπέζι το καλό των αγώνων. Σε κάθε περίπτωση, από τις δύο-τρεις που συνεδρίασε η επιτροπή, η συζήτηση ήταν το μοίρασμα και όχι η βελτίωση. Μην απορείτε λοιπόν που φτάσαμε ως εδώ σήμερα, να έχουμε τρεις αγώνες 1000 χιλιομέτρων μέσα σε 1,5 μήνα. Δεν ενδιέφερε κανέναν αυτό, ειλικρινά. Αντίθετα μεταφέρθηκε αυθαίρετα αγώνας από τους τρεις από τον Μάη στον Οκτώβριο, να δέσει το γλυκό.
Πραγματικά διαβάζοντας μέχρι εδώ, εχώ ήδη εκνευριστεί πολύ και μαζί σου γιατί τόσο καιρό όλα αυτά τα θέματα βρήσκονται στην αφάνεια λές και εμάς δέν μας αφορούν καθόλου! Λές και είναι δικά σας (η 10μελής επιτροπή) θέματα που έχουν να κάνουν με την εταιρία που διευθήνετε ας πούμε χωρίς να χρειάζεται να λογοδοτίσετε σε κανέναν για το τι γίνεται!!! Διαβάζοντας παρακάτω όμως...
Ειλικρινά λυπάμαι που τα αποτελέσματα όλων συτών δεν δικαίωσαν τη σοβαρότητα και τον ενθουσιασμό όλων στη Λάρισσα. Φταίω περισσότερο από όλους εγώ, που αντίθετα με ότι συνηθίζω και με ότι είναι η συνήθης κατηγορία εναντίον μου, δεν φώναξα όσο έπρεπε, δεν δημοσιοποίησα όσο έπρεπε τα συμβάντα, για να σας δώσω το χρόνο να αντιδράσετε. Τώρα απλά θα χαθεί ακόμη μία χρονιά... Και μακάρι να είναι η τελευταία.
... βλέπω πως το αναγνωρίζεις σαν λάθος σου και πραγματικά σε τιμάει και που το αναγνωρίζεις αλλά και που είσαι ο πρώτος απο τα μέλοι της επιτροπής (- του Μ.Βαξεβανη) που βρήσκει το θάρρος και μας ενημερώσει ακόμα και τώρα για το τί ακριβός γίνεται τόσο καιρό με την επιτροπή, χωρίς αυτό να σε απαλάσει απο τις ευθήνες σου! Αλλού κολλάω όμως... Τι έγινε ο Γιάννης Αθανασίου που δέν σηκώνει μύγα στο σπαθί του? Αυτός που βροντοφωνάζει κάθε τι στραβό! Τί έπαθε? Γιατί δέν τα έβγαλε όλα στην φόρα απο την πρώτη στιγμή? Φοβήθηκε όπως λές παραπάνω μήν σε κατηγορήσουν πάλι οτι είσαι φωνακλάς? ΧΕΣΤΟΥΣ! Η πρώτη φορά θα είναι? Άστους να λένε, αυτός που έχει μάτια βλέπει... Τί θα πεί "...να μας δώσεις χρόνο να αντιδράσουμε?" Εξυγησε μου σε παρακαλώ τι εννοείς! Επιμένω πως έπρεπε απο την στιγμή που τα είδες αυτά να είχες φέρει τα πάνω-κάτω! Τι έπαθες? Χάλασες?
Έχει λήξει και η εγγύηση, γαμώτ...
Υ.Γ. Σταύρο Δημητριάδη, δυστυχώς έχει γίνει και κίνηση οδηγών, που βρίσκεται εδώ και τέσσερα χρόνια στα χαρτιά, στο μάζεμα των υπογραφών. Κάποιοι θέλουν να εξουσιάζουν το χώρο και μόνο τους όπλο είναι η αποτυχία των μαζικών κινήσεων.
Σταύρο είναι όπως τα λέει ο Γιάννης και ακόμα χειρότερα! Για την ιστορία και μόνο, πρίν επιχειρήσουμε τον ΣΟΑΑ 4Χ4 (ο οποίος στην πορεία έμεινε στα χαρτιά) είχαμε επιχειρήσει σε μία συνάντιση στο καφενείο του Γιαννακούλη στην Κηφησιά όπου παραβρεθήκαμε αυστηρά και μόνο αγωνιζόμενοι να εκλέξουμε 5 αντιπροσώπους μας με σκοπό να πάρουμε το παιχνίδι στα χέρια μας και ορίζουμε εμείς τους κανόνες απέναντι στους οργανωτές. Τους αντιπροσώπους τους εκλέξαμε (ατύπος) αλλά τα γεγονότα μας προλάβανε, το Έπαθλο Αντοχής (τότε) τινάχτηκε στον αέρα, και μέσα σε ένα αβέβαιο και χωρίς πρόγραμμα μέλλον για τους αγώνες, οι 5 αντιπροσώποι δέν είχαν πλέον λόγο αντιπροσώπευσης!
Ακόμα παλαιότερα, κανονίσαμε απο αυτο εδώ το forum και μαζευτήκαμε στο Ατταρτ off road park ένα βραδάκι η πλειοψηφία των αγωνιζόμενων και με προτάσεις - σκέψεις δικές μας αλλά και του Αθανασίου επί των κανονισμών, συζητήσαμε, αναλύσαμε και τέλος ψηφίσαμε πλειοψηφικά όλους τους κανονισμούς, της κατηγορίες και τα θέματα ασφαλείας ένα - ένα μέχρι τα ξημερώματα! Την επόμενη μέρα είχαν αναρτηθεί στο forum αυτό όλα αυτά που εμείς οι αγωνιζόμενοι είχαμε ψηφίσει και απαιτούσαμε. Το αποτέλεσμα?
Να αγνοηθούν πλήρως οι κανονισμοί αλλά και εμείς απο τους υπόλοιπους οργανωτές επειδή ο Αθανασίου ήταν αυτός που "είδε" την ανάγκη γίνει κάτι τέτειο, αυτός το οργάνωσε απο εδώ μέσα και αυτός διεύθηνε τον διάλογο και την ψηφοφορία! Προσωπικές διαμάχες, εγωισμοί και έλλειψη πραγματικής αγάπης για τους αγώνες αυτούς απο τους οργανωτές, έβαλαν τα "θέλω" μας σε δεύτερη μοίρα!
Γι'αυτό πάψε να είσαι ρομαντικός! Και εγώ ήμουν, αλλά εδώ θα πρέπει να ξαναγράψουμε την ιστορία απο την αρχή
Υ.Γ. Συγνώμη απο όλους για την μακροσκελή απάντηση...