Evia trophy AOE 19.20,21 Οκτωβριου 2012
-
kwstas1234
Re: Evia trophy AOE 19.20,21 Οκτωβριου 2012
αρη πες στα γατακια φατε λαδι και ελατε βραδι

Ρε σει Δελη εμενα λες Γατακι να το χαρεις το 01 αλλα αν νομηζο καλα δεν μπορεις να ξεφιγης και πολοι απο τα ραγλερακια αν θυμαμε. ΑΡΑ ΕΣΕΙ ΝΑΧΕΙΣ ΤΟ ΑΝΧΟΣ 01για τι θα ανοιγης δρομο για μας Γατακι κιολας
οπως του μποντικου το γλακι μεχρι τα αχιρα ειναι. ΕΧΕΙς ΞΑΝΑΜΠΗ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΗ ΓΛΥΚΑ ΓΑΤΑΚΙ ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΕΙΣΗ ΝΑ ΣΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΛΝΥΧΤΑ ΚΟΙΜΗ ΣΟΥ ΚΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΟΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΦΥΑΛΤΕΣ ΓΑΤΑΚΙ

Μολις πριν λοιγο τελειωσε το μαζεμα και πακεταρηkwstas1234 wrote:μπουρτα ακρα του ταφου σιωπη
γιατι δεν μιλας
-
kwstas1234
[quote="Kritikos"]Ρε σει Δελη εμενα λες Γατακι να το χαρεις το 01 αλλα αν νομηζο καλα δεν μπορεις να ξεφιγης και πολοι απο τα ραγλερακια αν θυμαμε. ΑΡΑ ΕΣΕΙ ΝΑΧΕΙΣ ΤΟ ΑΝΧΟΣ 01για τι θα ανοιγης δρομο για μας Γατακι κιολας
οπως του μποντικου το γλακι μεχρι τα αχιρα ειναι. ΕΧΕΙς ΞΑΝΑΜΠΗ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΗ ΓΛΥΚΑ ΓΑΤΑΚΙ ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΕΙΣΗ ΝΑ ΣΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΛΝΥΧΤΑ ΚΟΙΜΗ ΣΟΥ ΚΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΟΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΦΥΑΛΤΕΣ ΓΑΤΑΚΙ
[/quot
γιωργη τον dista τον εχεις σε διαλογησμο
ουτε φωνη ουτε ακροαση
γιωργη τον dista τον εχεις σε διαλογησμο
ουτε φωνη ουτε ακροαση
Διέγραψα μια δημοσίευση με χοντρή γλώσσα.
Υπάρχει άλλη ενότητα για τέτοια.
Μην χαλάτε την ενότητα του αγώνα
Υπάρχει άλλη ενότητα για τέτοια.
Μην χαλάτε την ενότητα του αγώνα
Fair winds and calm anchorages...
-
GENERAL LEE
Ετσι ειναι το **LEE !
Αλλος το τρωει και δροσιζεται κι αλλος το τρωει και ζοριζεται ! χαχαχχαα
Γατακι !
1) ο αγωνας τελειωνει παντα στην πλατεια ! Ρωτα το Γιωργη να στο κανει λιανα !!!
2 ) θα προσεχεις το αυτοκινητο του ζευγαριου σου ποιο πολυ και απ το δικο σου ! στο βουνο δεν ειμαστε εγω κι εσυ ημαστε 4 ατομα και δυο αυτοκινητα ! ενας για ολους και ολοι για εναν !
Γατακι ! χαχαχαα
Γατακι !
1) ο αγωνας τελειωνει παντα στην πλατεια ! Ρωτα το Γιωργη να στο κανει λιανα !!!
2 ) θα προσεχεις το αυτοκινητο του ζευγαριου σου ποιο πολυ και απ το δικο σου ! στο βουνο δεν ειμαστε εγω κι εσυ ημαστε 4 ατομα και δυο αυτοκινητα ! ενας για ολους και ολοι για εναν !
Γατακι ! χαχαχαα
- kexagias_p
καλησπερα στην παρεα......... να ρωτισω κατι εμεις οι θεατες που μπορουμε να σας δουμε...........????????
Η ΜΕΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΙΣΧΥΣ ΓΗΡΑΣΚΕΙ,
Η ΔΕ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΡΩΜΗ ΑΓΗΡΑΣΤΟΣ ΕΣΤΙΝ.
Η ΔΕ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΡΩΜΗ ΑΓΗΡΑΣΤΟΣ ΕΣΤΙΝ.
-
GENERAL LEE
Εσυ δεν κανει να βλεπεις .....
-
GENERAL LEE
Γιατι μετα μαθαινεις τα κολπα και το παιζεις μαγκας !
Γεια σου βρε Παναγιωτάκο !!!!!!!

Γεια σου βρε Παναγιωτάκο !!!!!!!
[quote="GENERAL LEE"]Ετσι ειναι το **LEE !
Γατακι !
Γατακι ! χαχαχαα[/quot
το αμαξι του ζευγαριου μου στο φιλαω για εκλπιξι
τωρα οσο για τι διμοσιευσι που εσβισε ο αδμιν δεν πιραζει ζιταω σιγνομι αλλα πες του οτι εδω γινεται καλαμπουρι και δεν εχουμε προειγουμενα αλλα δεν τιν γλιτονεις μωρι κουφαλα θα στο στιλο στο κινιτο
τωρα πλακα στιν πλακα αρχισε να ανχονεσε
οκ νταρτανιαν ....... πσολιιιιιιι γαμω τα παρατσουκλια κουφαλα general εχω λιοσι απο τα γελια xaxxaxaxaxaxxxaxaxaxaxaxax
στο τελος οσοι και να ειμαστε θα μιεινουμε εγω και εσι frestayler gia parti mas ....
ok gataki ..
Γατακι !
Γατακι ! χαχαχαα[/quot
το αμαξι του ζευγαριου μου στο φιλαω για εκλπιξι
τωρα οσο για τι διμοσιευσι που εσβισε ο αδμιν δεν πιραζει ζιταω σιγνομι αλλα πες του οτι εδω γινεται καλαμπουρι και δεν εχουμε προειγουμενα αλλα δεν τιν γλιτονεις μωρι κουφαλα θα στο στιλο στο κινιτο
τωρα πλακα στιν πλακα αρχισε να ανχονεσε
οκ νταρτανιαν ....... πσολιιιιιιι γαμω τα παρατσουκλια κουφαλα general εχω λιοσι απο τα γελια xaxxaxaxaxaxxxaxaxaxaxaxax
στο τελος οσοι και να ειμαστε θα μιεινουμε εγω και εσι frestayler gia parti mas ....
ok gataki ..
VALAWRAS