Evia trophy AOE 19.20,21 Οκτωβριου 2012

kwstas1234

Re: Evia trophy AOE 19.20,21 Οκτωβριου 2012

Post by kwstas1234 »

αρη πες στα γατακια φατε λαδι και ελατε βραδι :evil: :twisted:
Kritikos

Post by Kritikos »

Ρε σει Δελη εμενα λες Γατακι να το χαρεις το 01 αλλα αν νομηζο καλα δεν μπορεις να ξεφιγης και πολοι απο τα ραγλερακια αν θυμαμε. ΑΡΑ ΕΣΕΙ ΝΑΧΕΙΣ ΤΟ ΑΝΧΟΣ 01για τι θα ανοιγης δρομο για μας Γατακι κιολας :shock: :shock: :shock: οπως του μποντικου το γλακι μεχρι τα αχιρα ειναι. ΕΧΕΙς ΞΑΝΑΜΠΗ ΜΠΡΟΣΤΑ :?: :?: :?: :?: ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΗ ΓΛΥΚΑ ΓΑΤΑΚΙ ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΕΙΣΗ ΝΑ ΣΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΛΝΥΧΤΑ ΚΟΙΜΗ ΣΟΥ ΚΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΟΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΦΥΑΛΤΕΣ ΓΑΤΑΚΙ :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Kritikos

Post by Kritikos »

kwstas1234 wrote:μπουρτα ακρα του ταφου σιωπη
γιατι δεν μιλας
Μολις πριν λοιγο τελειωσε το μαζεμα και πακεταρη :lol: ερε ρε γλεντια θα φερο μαρουβα κρασι μονο να εχεται καλο μεζε και ρακι φυσηκα θα γινη του γατακη και του βαλαορα το καγκελο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Αρη για οτι γενη θα φτες εσει κουφαλα ελα κοντα μου τζενεραλ λι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
kwstas1234

Post by kwstas1234 »

[quote="Kritikos"]Ρε σει Δελη εμενα λες Γατακι να το χαρεις το 01 αλλα αν νομηζο καλα δεν μπορεις να ξεφιγης και πολοι απο τα ραγλερακια αν θυμαμε. ΑΡΑ ΕΣΕΙ ΝΑΧΕΙΣ ΤΟ ΑΝΧΟΣ 01για τι θα ανοιγης δρομο για μας Γατακι κιολας :shock: :shock: :shock: οπως του μποντικου το γλακι μεχρι τα αχιρα ειναι. ΕΧΕΙς ΞΑΝΑΜΠΗ ΜΠΡΟΣΤΑ :?: :?: :?: :?: ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΗ ΓΛΥΚΑ ΓΑΤΑΚΙ ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΕΙΣΗ ΝΑ ΣΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΛΝΥΧΤΑ ΚΟΙΜΗ ΣΟΥ ΚΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΟΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΦΥΑΛΤΕΣ ΓΑΤΑΚΙ :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:[/quot
γιωργη τον dista τον εχεις σε διαλογησμο
ουτε φωνη ουτε ακροαση
admin
Site Admin

Post by admin »

Διέγραψα μια δημοσίευση με χοντρή γλώσσα.
Υπάρχει άλλη ενότητα για τέτοια.
Μην χαλάτε την ενότητα του αγώνα
Fair winds and calm anchorages...
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Ετσι ειναι το **LEE !

Αλλος το τρωει και δροσιζεται κι αλλος το τρωει και ζοριζεται ! χαχαχχαα

Γατακι !

1) ο αγωνας τελειωνει παντα στην πλατεια ! Ρωτα το Γιωργη να στο κανει λιανα !!!
2 ) θα προσεχεις το αυτοκινητο του ζευγαριου σου ποιο πολυ και απ το δικο σου ! στο βουνο δεν ειμαστε εγω κι εσυ ημαστε 4 ατομα και δυο αυτοκινητα ! ενας για ολους και ολοι για εναν !

Γατακι ! χαχαχαα
kexagias_p

Post by kexagias_p »

καλησπερα στην παρεα......... να ρωτισω κατι εμεις οι θεατες που μπορουμε να σας δουμε...........????????
Η ΜΕΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΙΣΧΥΣ ΓΗΡΑΣΚΕΙ,
Η ΔΕ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΡΩΜΗ ΑΓΗΡΑΣΤΟΣ ΕΣΤΙΝ.
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Εσυ δεν κανει να βλεπεις .....
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Γιατι μετα μαθαινεις τα κολπα και το παιζεις μαγκας ! :lol: :lol: :lol:

Γεια σου βρε Παναγιωτάκο !!!!!!! :D :D :D :D
delis

Post by delis »

[quote="GENERAL LEE"]Ετσι ειναι το **LEE !

Αλλος το τρωει και δροσιζεται κι αλλος το τρωει και ζοριζεται ! χαχαχχαα

Γατακι !

1) ο αγωνας τελειωνει παντα στην πλατεια ! Ρωτα το Γιωργη να στο κανει λιανα !!!
2 ) θα προσεχεις το αυτοκινητο του ζευγαριου σου ποιο πολυ και απ το δικο σου ! στο βουνο δεν ειμαστε εγω κι εσυ ημαστε 4 ατομα και δυο αυτοκινητα ! ενας για ολους και ολοι για εναν !

Γατακι ! χαχαχαα[/quot

το αμαξι του ζευγαριου μου στο φιλαω για εκλπιξι
τωρα οσο για τι διμοσιευσι που εσβισε ο αδμιν δεν πιραζει ζιταω σιγνομι αλλα πες του οτι εδω γινεται καλαμπουρι και δεν εχουμε προειγουμενα αλλα δεν τιν γλιτονεις μωρι κουφαλα θα στο στιλο στο κινιτο
τωρα πλακα στιν πλακα αρχισε να ανχονεσε
οκ νταρτανιαν ....... πσολιιιιιιι γαμω τα παρατσουκλια κουφαλα general εχω λιοσι απο τα γελια xaxxaxaxaxaxxxaxaxaxaxaxax
στο τελος οσοι και να ειμαστε θα μιεινουμε εγω και εσι frestayler gia parti mas ....
ok gataki ..
VALAWRAS
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”