Επιστροφη στην καθημερινοτητα και για εμας που γυρισαμε πισω κουρασμενοι αλλα και χορτασμενοι από off-road !!!
Ξεκινησαμε για Βορεια με μια απροσμενη ελειψη στην ομαδα μας , αυτή του Διαμαντή που λογο ανωτέρας βιας τελευταια στιγμη δεν μπορούσε να ακολουθήσει την ομαδα …
Ευτηχος την ομαδα συμπληρωσε , μετα την προσκληση μου, ο Σταθακος και όλα πηγαν καλα . Dista thanks !!!!!!
-Γιωργη μας ελειψες ρε φιλε

! Κοιτα τι εχασες !!!
Τρεξαμε ένα από τα καλυτερα trophy που εγινε ποτε επι ελληνικου εδαφους και αισθανομαστε υπερηφανοι για τον τερματισμο μας αλλα και την κατακτηση της τριτης θεσης .
Απιστευτη ποικιλια εμποδιων και φανταστικες εικονες της φυσης που θα μεινουν αποτυπωμενες για παντα στο μυαλο μας .
Πραγματικη δοκιμασια για ανθρωπους και μηχανες ! Ο ορισμος του Trophy δηλαδη !!!
Μπραβο στο ΣΤΕΒΕ και σε οσους βοηθησαν να γινει ο αγωνας !!!
Δεν θα πω όμως μονο τα καλα ουτε θα χαιδεψω τα αυτια κανενος , μου αρεσει να αγωνιζομαι δικαια και θα ειμαι καθετος στις αποψεις μου εστω κι αν αυτό δεν με συμφερει .
Βαζοντας την θεση μου στην θεση του Μιχαλη και του Αντρεα θεωρω ότι αδικηθηκαν καταφορα .
-Τι θα πει δεν εχεις εργατη στο ένα αυτοκινητο και δεν συνεχιζεις καταμεσης του αγωνα ?
-Αφου υπηρχε κατά την γνωμη της οργανωσης , κινδηνος καθηστερησης , γιατι δεν δοθηκε νεκρος χρονος στο πληρωμα και να συνεχισουν ως τελευταιοι τον αγωνα τους ?
- Γιατι δεν δοθηκε το δικαιωμα παρακαμψης του δυσκολου κομματιου του αγωνα , με την αναλογη χρεωση ποινων , στο αυτοκινητο που <<<
εγκατεληψε>>> ?
Και μια τελευταια ερωτηση ως Στρατηγος των Νοτίων (General Lee δεν λεει στη πορτα ?

) :
-Θα ισχυε η ιδια αποφαση για οποιοδηποτε πληρωμα , Βορείων ή Νοτίων ???
Τελος θα ηθελα στο εξης να τρεχω σε trophy που θα καταγραφετε ψηφιακα η διαδρομη μου μεσα στην καθορισμενη διαδρομη του road book και να μην αισθανομαι malakas που εγω επεσα μεσα στη ραβενα με τα κορδελακια ενώ ολοι οι υπολοιποι περασαν από την κοπάνα !!!
Κυριοι θελουμε πρωτα απ ολα να μας σεβεστε και μετα να μας αγαπατε !!!
Ευχομαι στο νέο αιμα του ΣΤΕΒΕ να βαλει το μερακι του και να συνεχισει να διοργανωνει τους ιδιους αγωνες σε σχεδιασμο αλλα με μεγαλυτερη σοβαροτητα …
Mike δεν πειραζει ρε φίλε !!! Νικολάκη , δεν μου είπες τελικα εχει και μονες συμμετοχες το trophy ???

Κολογερα να αλλαξεις μπαταρια στο βηματοδοτη !