6th Thessaloniki Adventure Trophy 17-20 Nov 2011

kexagias_p

Re: 6th Thessaloniki Adventure Trophy 17-20 Nov 2011

Post by kexagias_p »

καλησπερα απο την κρυα ορεστιαδα... :D :D θα ηθελα να ευχαριστησω ολους τους ανθρωπους του Σ.ΤΕ.Β.Ε που εστησαν αυτο τον υπεροχο αγωνα. (Το road book, ηταν αψογο). Χαρηκα πολυ που ειδα απο κοντα πολυ καλους φιλους -συναγωνιζομενους, ολα πηγανε καλα και δεν ειχαμε κανενα σοβαρο τραυματισμο σε εμψυχο και αψυχο υλικο ;) ;) ;) ;) ;) . ΦΩΤΗ ΔΑΜΙΑΝΕ δικη μας η τιμη που τρεξαμε το trophy μαζι σας. Το samurai ειναι 13αρακι και σουστοφιλο........ :D :D :D :D :D :D (αν ηταν 2λιτρο θα σπαγαμε τα χρονομετρα της ΕΛΠΑ)χαχαχααχα... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Οσο για την ομαδα του Μηχαλη, Γιαννη, Ανδρεα,Κωστη, ηταν πολυ μεγαλη αδικια αυτο που εγινε.(προσωπικη μου αποψη).

Υ.Γ Ραντεβου του χρονου. :) :) :) :)
Η ΜΕΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΙΣΧΥΣ ΓΗΡΑΣΚΕΙ,
Η ΔΕ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΡΩΜΗ ΑΓΗΡΑΣΤΟΣ ΕΣΤΙΝ.
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Επιστροφη στην καθημερινοτητα και για εμας που γυρισαμε πισω κουρασμενοι αλλα και χορτασμενοι από off-road !!!
Ξεκινησαμε για Βορεια με μια απροσμενη ελειψη στην ομαδα μας , αυτή του Διαμαντή που λογο ανωτέρας βιας τελευταια στιγμη δεν μπορούσε να ακολουθήσει την ομαδα …
Ευτηχος την ομαδα συμπληρωσε , μετα την προσκληση μου, ο Σταθακος και όλα πηγαν καλα . Dista thanks !!!!!! :D
-Γιωργη μας ελειψες ρε φιλε :( ! Κοιτα τι εχασες !!!
Image
Image

Τρεξαμε ένα από τα καλυτερα trophy που εγινε ποτε επι ελληνικου εδαφους και αισθανομαστε υπερηφανοι για τον τερματισμο μας αλλα και την κατακτηση της τριτης θεσης .
Απιστευτη ποικιλια εμποδιων και φανταστικες εικονες της φυσης που θα μεινουν αποτυπωμενες για παντα στο μυαλο μας .
Πραγματικη δοκιμασια για ανθρωπους και μηχανες ! Ο ορισμος του Trophy δηλαδη !!!
Μπραβο στο ΣΤΕΒΕ και σε οσους βοηθησαν να γινει ο αγωνας !!!

Δεν θα πω όμως μονο τα καλα ουτε θα χαιδεψω τα αυτια κανενος , μου αρεσει να αγωνιζομαι δικαια και θα ειμαι καθετος στις αποψεις μου εστω κι αν αυτό δεν με συμφερει .

Βαζοντας την θεση μου στην θεση του Μιχαλη και του Αντρεα θεωρω ότι αδικηθηκαν καταφορα .

-Τι θα πει δεν εχεις εργατη στο ένα αυτοκινητο και δεν συνεχιζεις καταμεσης του αγωνα ?
-Αφου υπηρχε κατά την γνωμη της οργανωσης , κινδηνος καθηστερησης , γιατι δεν δοθηκε νεκρος χρονος στο πληρωμα και να συνεχισουν ως τελευταιοι τον αγωνα τους ?
- Γιατι δεν δοθηκε το δικαιωμα παρακαμψης του δυσκολου κομματιου του αγωνα , με την αναλογη χρεωση ποινων , στο αυτοκινητο που <<<εγκατεληψε>>> ?
Και μια τελευταια ερωτηση ως Στρατηγος των Νοτίων (General Lee δεν λεει στη πορτα ? 8-) ) :
-Θα ισχυε η ιδια αποφαση για οποιοδηποτε πληρωμα , Βορείων ή Νοτίων ???

Τελος θα ηθελα στο εξης να τρεχω σε trophy που θα καταγραφετε ψηφιακα η διαδρομη μου μεσα στην καθορισμενη διαδρομη του road book και να μην αισθανομαι malakas που εγω επεσα μεσα στη ραβενα με τα κορδελακια ενώ ολοι οι υπολοιποι περασαν από την κοπάνα !!! :evil: :evil: :evil:

Κυριοι θελουμε πρωτα απ ολα να μας σεβεστε και μετα να μας αγαπατε !!!

Ευχομαι στο νέο αιμα του ΣΤΕΒΕ να βαλει το μερακι του και να συνεχισει να διοργανωνει τους ιδιους αγωνες σε σχεδιασμο αλλα με μεγαλυτερη σοβαροτητα …

Mike δεν πειραζει ρε φίλε !!! Νικολάκη , δεν μου είπες τελικα εχει και μονες συμμετοχες το trophy ??? :lol: :lol: :lol:
Κολογερα να αλλαξεις μπαταρια στο βηματοδοτη ! :lol: :lol: :lol:
xeilas

Post by xeilas »

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
K.Stylianos Action4X4club
xeilas

Post by xeilas »

συγχαρητήρια σε όλους όσους διοργάνωσαν τον αγώνα και σε αυτούς που έτρεξαν.
Οι διαδρομές της hobby ήταν καταπληκτικές και δεν είχαν καμμία σχέση με του Εβρου.
Κρίμα σε αυτούς που θέλαν αλλά δεν καταφεραν να έρθουν...ελπίζω του χρόνου να τα
καταφέρουμε να είμαστε όλοι εκεί και να περάσουμε πάλι τόσο καλά.

Μεγάλο ευχαριστώ στον Σάββα που με ξεκρέμασε από το βράχο και μου έδωσε την
δυνατότητα να συνεχίσω την διαδρομή και τον αγώνα ξεχνώντας τον ανταγωνισμό .
Γιατί όλοι στη hobby είμαστε ένα ζευγάρι ;) ;) ;)
K.Stylianos Action4X4club
trelost

Post by trelost »

GENERAL LEE wrote:
Τελος θα ηθελα στο εξης να τρεχω σε trophy που θα καταγραφετε ψηφιακα η διαδρομη μου μεσα στην καθορισμενη διαδρομη του road book και να μην αισθανομαι malakas που εγω επεσα μεσα στη ραβενα με τα κορδελακια ενώ ολοι οι υπολοιποι περασαν από την κοπάνα !!! :evil: :evil: :evil:
Άρη σε ευχαριστώ/ούμε για τα καλά σου λόγια, αλλά και για τα "κακά"..! Σε πολλά έχεις δίκιο. Εγώ θα αναφερθώ σε αυτό με το οποίο ασχολήθηκα προσωπικά. Ξέρω πολύ καλά το σημείο που λες οτι αισθάνθηκες m*l*k*s γιατί περάσετε μέσα απο το V. Ήταν το Σάββατο πριν σας δώσω το τρίτο ΣΕΔ. Κάνοντας όμως δοκιμές με καταγραφή της διαδρομής μέσω GPS δεν νομίζω οτι ένα GPS θα μπορούσε να λύσει το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Οι φώτο πιο κάτω είναι από το track του φετινού αγώνα. Οι πορτοκαλί κουκίδες είναι η διαδρομή που πραγματικά κάναμε με το αμάξι και η μαύρη γραμμή είναι αυτό που κατέγραψε το GPS. Δηλαδή αν μου παρέδιδε κάποιος αυτό το track στο τέλος της ημέρας θα θεωρούσαμε οτι απέφυγε τα συγκεκριμένα σημεία (και εδώ έρχεται το ερώτημα που λέει κατα πόσο είμαι ελεύθερος σε ένα trophy να επιλέξω εγώ απο που θα περάσω;).

Σίγουρα θα ήταν χρήσιμο για να αποδείξει ότι κάποιος κινήθηκε κατά προσσέγιση πάνω στην διαδρομή και δεν βρέθηκε απο το ένα ΣΕΔ στο άλλο ως δια μαγείας. Αλλά στο συγκεκριμένο παράδειγμα με τη ραβένα νομίζω οτι δεν θα μπορούσαμε να βγάλουμε σωστό συμπέρασμα απο το track.

Image
By trelost at 2011-11-21
Image
By trelost at 2011-11-21
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

trelost wrote: Ξέρω πολύ καλά το σημείο που λες οτι αισθάνθηκες m*l*k*s γιατί περάσετε μέσα απο το V. Ήταν το Σάββατο πριν σας δώσω το τρίτο ΣΕΔ. Κάνοντας όμως δοκιμές με καταγραφή της διαδρομής μέσω GPS δεν νομίζω οτι ένα GPS θα μπορούσε να λύσει το συγκεκριμένο πρόβλημα.
Αμ δεν ξερεις τιποτα :lol: :lol: :lol:
Τεσπα αστο δεν θελω να δωσω ιδιαιτερη εμφαση γιατι ουτε αλλαζει τιποτα ουτε μπορω να αποδειξω τιποτα , απλα συζητηση να γινετε ...

Χαιρομαι που μου απαντησες εστω κι ετσι …
Την διαδρομη ενός Trophy την οριζει το δρομοβιβλιο και κερδιζει αυτος ο οποιος θα κινηθει βαση αυτου και θα κανει τον καλυτερο χρονο .Αν η διαδρομη είναι <<ελευθερη >> τοτε δεν θα ειχαμε roadbook αλλα στιγματα και δεν θα ειχαμε συνοδηγο και roadbook αλλα ινδιανο ιχνιλατη ! 8-) 8-) 8-)
Αν γινοταν ένα Trophy , στην πολύ γνωστη σε εμας εδώ Παρνηθα να εισαι σιγουρος ότι κι εγω απ τις καβατζες θα πηγαινα , αρα ουτε ο αγωνιζομενος φταιει :!: :!: :!:
Δεν εχω κανενα προβλημα με κανεναν και νομιζω ότι ειμαι σαφης .Αυτο που θελω είναι δικαιος αγωνας για ολους .
trelost

Post by trelost »

GENERAL LEE wrote:
.Αυτο που θελω είναι δικαιος αγωνας για ολους .
X 100

Image

Image

Image

Image
By trelost at 2011-11-22
loisdi

Post by loisdi »

Κυριακη 20/11/11.
Image

Image