κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω αυτή τη φορά. πολύ παράξενο συναίσθημα να γίνεται καγκουροσυνάντηση και να μην είμαι παρόν. ελπίζω και εύχομαι να μην μου ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.
όσο για τα προβλήματα... είναι κι'αυτά για τους ανθρώπους (αλλά εγώ είμαι εξωγήινος, δεν θα έπρεπε να έχω

ελπίζω κι'αυτά τα προβλήματα να περάσουν γρήγορα. δυστηχώς όμως πρός το παρόν όλα θα μείνουν πίσω. υποπόταμοι, κωλοτούμπες, βόλτες, όλα πίσω. μπήκαν άλλες προτεραιότητες πλέον. θα δούμε τι θα γίνει...
εχθές έλαβα ένα τηλεφώνημα που με πληροφόρησε ότι ο Ντριμόνης τελικά πήρε πίπ@ του Μιχαλόπουλου.
μου είπαν ότι είχε βγεί πάνω σε ένα αμάξι και φώναζε ασυναρτησίες. ευτυχώς που δεν΄ήμουν εκεί να του σκάσω δυό σφαλιάρες να στανιάρει. να σφίξουν τα παξιμάδια. να του καργάρω τα γκρόβερ.
μετά όμως έμαθα ότι έφτυσε πλανητοδορυφόρους και έκατσε σε μιά γωνιά ακίνητος σαν τη φρεσκοκαμμωμένη κουράδα χωρίς να βγάζει άχνα. μόνο μυρωδιά έβγαζε απο τους σπασμένους πλανήτες.
και τότε έμαθα ότι τον πλησίασε ο Δόν... με μεγαλειώδες τρόπο έβγαλε τον μακρύ καρυοθραύστη και είπε τη γνωστή μαγική φράση... "ΝΤΡΙΜΟΝΗ. ΠΑΡΕΜΟΥ ΜΙΑ ΠΙΠ@" τότε ο Ντριμόνης, μόλις είδε τον μικρό Δόν είπε "αμάν!!! τι είναι αυτό? αυτό είναι σαν ημιαξόνιο dana60 και βάλε... δεν χωράει στους πλανήτες μου. ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!!"
αυτά έμαθα ότι έγιναν.
αν είναι ψέματα ας βγούν οι αρμόδιοι να τα διαψεύσουν.