Ε' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
antonisxj

Re: Ε' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Post by antonisxj »

καγκουρίδηδες, απ'ότι καταλαβαίνω περάσατε υπέροχα.
κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω αυτή τη φορά. πολύ παράξενο συναίσθημα να γίνεται καγκουροσυνάντηση και να μην είμαι παρόν. ελπίζω και εύχομαι να μην μου ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.

όσο για τα προβλήματα... είναι κι'αυτά για τους ανθρώπους (αλλά εγώ είμαι εξωγήινος, δεν θα έπρεπε να έχω :D )
ελπίζω κι'αυτά τα προβλήματα να περάσουν γρήγορα. δυστηχώς όμως πρός το παρόν όλα θα μείνουν πίσω. υποπόταμοι, κωλοτούμπες, βόλτες, όλα πίσω. μπήκαν άλλες προτεραιότητες πλέον. θα δούμε τι θα γίνει...

εχθές έλαβα ένα τηλεφώνημα που με πληροφόρησε ότι ο Ντριμόνης τελικά πήρε πίπ@ του Μιχαλόπουλου.

μου είπαν ότι είχε βγεί πάνω σε ένα αμάξι και φώναζε ασυναρτησίες. ευτυχώς που δεν΄ήμουν εκεί να του σκάσω δυό σφαλιάρες να στανιάρει. να σφίξουν τα παξιμάδια. να του καργάρω τα γκρόβερ.
μετά όμως έμαθα ότι έφτυσε πλανητοδορυφόρους και έκατσε σε μιά γωνιά ακίνητος σαν τη φρεσκοκαμμωμένη κουράδα χωρίς να βγάζει άχνα. μόνο μυρωδιά έβγαζε απο τους σπασμένους πλανήτες.

και τότε έμαθα ότι τον πλησίασε ο Δόν... με μεγαλειώδες τρόπο έβγαλε τον μακρύ καρυοθραύστη και είπε τη γνωστή μαγική φράση... "ΝΤΡΙΜΟΝΗ. ΠΑΡΕΜΟΥ ΜΙΑ ΠΙΠ@" τότε ο Ντριμόνης, μόλις είδε τον μικρό Δόν είπε "αμάν!!! τι είναι αυτό? αυτό είναι σαν ημιαξόνιο dana60 και βάλε... δεν χωράει στους πλανήτες μου. ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!!"

αυτά έμαθα ότι έγιναν.
αν είναι ψέματα ας βγούν οι αρμόδιοι να τα διαψεύσουν.
if it doesn't break, fix it until it does
georgexj

Post by georgexj »

βασιλια μου επιτελους τον εκανα να μετανιωσει για ολα οσα ελεγε
για ολα οσα πενευοτανε οτι οι ιαπωνες δεν σπανε δεν χαλανε
επιτελους πηρε την πιπα του κ το γλυφιτζουρακι του :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ααααντριμονη παρε μου μια πιπα!!
antonisxj

Post by antonisxj »

όταν μιά φορά πήγε ο Ντριμόνης στο σπίτι του Δόν, βλέπει ξαφνικά το Δόν να βγαίνει απο το μπάνιο, πηγαίνει μπροστά στη Δόνα, ανοίγει το μπουρνούζι του και της λέει "πάρε μου μια πίπα"... έτσι και έγινε.

πάει λοιπόν και ο Ντριμόνης στη Ντριμόνα, ανοίγει το μπουρνούζι και της λέει: "πάρε μου καινούριους πλανητοδορυφόρους" :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
georgexj

Post by georgexj »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

κ του το δηλωσα εχτες.επειδη ο αντωνης εχει να σου ριξει πολυ ξεχεσμα απο δω κ περα για ολα αυτα που εχεις πει κ εχεις γραψει μην τυχον κ του γραψεις τιποτα γιατι μετα θα με βρεις κ μενα απεναντι σου!!!
του εχω κανει ενα ζοομ με την καμερα της αμαλιας να τον δεις πως καθεται.σαν τον κωλο της μαιμους τον συγκαμενο!!σε μια ακρουλα σκιμμενο το κεφακι κ ουτε μιλια ουτε λαλια!!

υ.γ.ντριμονη παρε μου μια πιπα!!!
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Θελω και εγω με την σειρα μου να ευχαριστησω ολα τα παιδια που ηρθαν απο μακρια και περασαμε 2 υπεροχες μερες στο βουνο.

Μαθαινω και καταλαβαινω τους διαφορους λογους για τους οποιους οι υπολοιποι Καγκουρες δεν μπορουσαν να ερθουνε...
...και ειμαι σιγουρος πως ολοι θα ηθελαν να ηταν παρων αλλα οι καιροι που περναμε ειναι ισως οι δυσκολοτεροι της δικης μας γενιας.

Ηταν ενα ευχαριστο διημερο που σε κανει να ξεφευγεις απο ολα αυτα που μας χαλαει η καθημερινοτητα.

Χαρηκα που τα ειπαμε και απο κοντα και ελπιζω να τα λεμε πιο συχνα...
.
.
.
.
.
.
.
.

Υ.Γ.:Αφηστε τον Drimon ησυχο.............γιατι θα λακισει και δεν θα εχετε να παιξετε μετα.
Image
lker

Post by lker »

johny4x4 wrote:Και για πειτε μου ρε παιδια.....
ποιος ηταν ο καλυτερος τελικα??????????????
Ερωτησεις που κανεις και εσυ Γιαννη μου ... :lol: :lol: :lol:
Απ ότι φαινεται οι μαμιάδες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αλλά όπως ειπε και ο Τσελάκος μην τον πολυστεναχωρείτε γιατι μετά δε θα έχετε με ποιον να παιζετε ;)

Μπραβο παντως σε όλους που κρατάνε το καγκουροπνεύμα ζωντανό να παιρνουμε και εμείς μια δόση καγκουριάς έστω και απο το πισι!!! Πάντα τέτοια με τις υγειές σας!

Και αμερικλανάκια ... μην παιρνει ο κωλος σας φωτιές ... εκτός και αν θελετε να αρχίσουμε να ξεθάβουμε βιντεο και φωτό που σπατε στο ίσωμα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ή τα ξεχάσατε κιόλας ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Είμαι σίγουρος πως ο Θοδωρας εσπασε κάπου άξια και όχι λιμά!
Θοδωρα ... πονάνε ρε τα παληκάρια ? :lol: :lol: :lol:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
georgexj

Post by georgexj »

σιγα μην τον αφησω ησυχο.δεν υπαρχει περιπτωση.θα περασει μεγαλα βασανηστηρια.μετα απο οσα εχει κανει.θα φτησει αιμα.κ πιστεψε με λευτερη.πονανε κ τα παλικαρια!!κ παντα σπας σε ενα καλο εμποδιο.κ αν δεν σπασεις στο εμποδιο μπορει να στο βγαλει στο ισωμα οπως κ εμενα οπως κ του φιλου σας του ιαπωνα του ντριμον.αφου περασε το εμποδιο στο ισωμα εσπασε τα δοντακια του το παιδι μας!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ.ΝΤΡΙΜΟΝΗ ΠΑΡΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΙΠΑ!!!!
aggas

Post by aggas »

Ααααχχχχχχχχχ...........πρέπει να ήταν τέλεια τελικά!!!!!!!!! Περιμένουμε ντοκουμέντα!!!!!
Δον.........δεν είναι όλα τα ίδια!!!!!!! Και σιγά μην πάω εγώ με τον τιτανικό να κάνω αυτά που κάνετε εσείς!!!!!!! Που για να τα κάνετε έχετε ξοδέψει μια περιουσία!!!!!!!!! Φέρτε μου νορμάλ οχήματα να τους πιώ το αίμα!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
ROCKY XXX

Post by ROCKY XXX »

Αγγα περασαμε πολυ καλα.Κριμα που δεν ηρθες.Ειχε πολλα κομματια και για το αυτοκινητο σου.θα γνωριζες και εναν ανταξιο συναγωνιστη σου.Τον γνωστο και μη εξαιρετεο επονομαζομενο πριονι.Ηπιε σε ολουσ το αιμα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ. Ολα τα παιδια τησ λεσχησ λαρισαν ηταν μαχιμα αλλα ο πριονης ειναι μια κατηγορια μονοσ του.
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

Να σου πω την αμαρτια μου Drimon....εγω ΜΟΝΟ βιντεακια της συνεχειας των δηλωσεων σου ηθελα να βαλω....αλλα....

Δεν πειραζει, την επομενη :lol: :lol: :lol:

Κοιταξτε καγκουρες που ειχε παρει φορα ο Drimon και λαλουσε :lol: :lol: :lol: :lol:

The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”