georgexj wrote:ρε καντεμη την ωρα που εκανες σημερα σχολιασμο εγω εσπασα.παλιο γρουσουζη!!αλλα οχι τιποτα σοβαρο.ενα αμορτισερ πηρα στο χερι το σνορκελ κ η κοντρα του διαφορικου ξεκολισε γιατι ειχα καρφωθει σε κατι βραχια!!!
Άχρηστε φτιάξ' το γιατί δεν θέλω δικαιολογίες του τύπου "είμαι κουτσός και δεν μπορώ να το ζορίσω".
georgexj wrote:ρε καντεμη την ωρα που εκανες σημερα σχολιασμο εγω εσπασα.παλιο γρουσουζη!!αλλα οχι τιποτα σοβαρο.ενα αμορτισερ πηρα στο χερι το σνορκελ κ η κοντρα του διαφορικου ξεκολισε γιατι ειχα καρφωθει σε κατι βραχια!!!
Και δε μου λες Γιωργάκη, κανα βιντεάκι από αυτά τα βράχια θα δούμε;;; Ή δεν αφήνεις πάλι την φίλη μου ν' ανεβάσει για να μην έχουμε να λέμε;;;
Υ.Γ.: Το ποιος είναι γρουσούζης το είδαμε σήμερα! Με το που ευχήθηκες καλή βόλτα (κατά Αίγιο μεριά) ρήμαξε το σωληνωτό.
georgexj wrote:ρε καντεμη την ωρα που εκανες σημερα σχολιασμο εγω εσπασα.παλιο γρουσουζη!!αλλα οχι τιποτα σοβαρο.ενα αμορτισερ πηρα στο χερι το σνορκελ κ η κοντρα του διαφορικου ξεκολισε γιατι ειχα καρφωθει σε κατι βραχια!!!δεν βαριεσαι.λοιπον οπως ειπε κ ο γιαννης ειχε ερθει τριημερο η λεσχη χανιων.τα περασαμε πολυ ωραια.ηπιαμε πολυ φαγαμε πολυ παιξαμε πολυ!!!εγω εχω μονο 2 φωτογραφιες!!παρα πολυ υλικο εχει ο προεδρος σε φωτογραφιες κ σε βιντεακια!!
κ τις ανεβασα μονο κ μονο για ενα λογο.γιατι απατησα των ερωτα μου τον βασιλια μου κ θελω σε αυτη την αγαπη να υπαρχει ειληκρινια!!!
ντα ντα ντα ντασκαμπα!!!
κωλος θελει ξυλο ντασκαμπα!!!
Ρεεεεεεεεεεεεεε..........ΠΑΣ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..........ΜΕ ΤΟ ΔΕΚΑΠΩΝΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΠΟΟΟ;;;;;;;;; Τα καντηλια μου μεσα!!!!!!!!!!!
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )
Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos
Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......