Καγκουρο video & φωτο

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
antonisxj

Re: Καγκουρο video & φωτο

Post by antonisxj »

αν την εβαλες να φωναζει "ντα - ντα - ντα" και της εδινες και χαστουκακια στα κωλομέρια... τότε χαλάλι... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
georgexj

Post by georgexj »

κ αυτα που προλαβα πολλα ητανε στην κατασταση μου εχτες !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote:ρε καντεμη την ωρα που εκανες σημερα σχολιασμο εγω εσπασα.παλιο γρουσουζη!!αλλα οχι τιποτα σοβαρο.ενα αμορτισερ πηρα στο χερι το σνορκελ κ η κοντρα του διαφορικου ξεκολισε γιατι ειχα καρφωθει σε κατι βραχια!!!
Άχρηστε φτιάξ' το γιατί δεν θέλω δικαιολογίες του τύπου "είμαι κουτσός και δεν μπορώ να το ζορίσω". :twisted: :twisted: :twisted:
georgexj

Post by georgexj »

παρε μου μια πιπα θοδωρακη!!
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote:ρε καντεμη την ωρα που εκανες σημερα σχολιασμο εγω εσπασα.παλιο γρουσουζη!!αλλα οχι τιποτα σοβαρο.ενα αμορτισερ πηρα στο χερι το σνορκελ κ η κοντρα του διαφορικου ξεκολισε γιατι ειχα καρφωθει σε κατι βραχια!!!
Και δε μου λες Γιωργάκη, κανα βιντεάκι από αυτά τα βράχια θα δούμε;;; Ή δεν αφήνεις πάλι την φίλη μου ν' ανεβάσει για να μην έχουμε να λέμε;;; :roll: :roll: :roll:

Υ.Γ.: Το ποιος είναι γρουσούζης το είδαμε σήμερα! Με το που ευχήθηκες καλή βόλτα (κατά Αίγιο μεριά) ρήμαξε το σωληνωτό. :twisted: :twisted: :twisted:
aggas

Post by aggas »

georgexj wrote:ρε καντεμη την ωρα που εκανες σημερα σχολιασμο εγω εσπασα.παλιο γρουσουζη!!αλλα οχι τιποτα σοβαρο.ενα αμορτισερ πηρα στο χερι το σνορκελ κ η κοντρα του διαφορικου ξεκολισε γιατι ειχα καρφωθει σε κατι βραχια!!!δεν βαριεσαι.λοιπον οπως ειπε κ ο γιαννης ειχε ερθει τριημερο η λεσχη χανιων.τα περασαμε πολυ ωραια.ηπιαμε πολυ φαγαμε πολυ παιξαμε πολυ!!!εγω εχω μονο 2 φωτογραφιες!!παρα πολυ υλικο εχει ο προεδρος σε φωτογραφιες κ σε βιντεακια!!
Image
Image
κ τις ανεβασα μονο κ μονο για ενα λογο.γιατι απατησα των ερωτα μου τον βασιλια μου κ θελω σε αυτη την αγαπη να υπαρχει ειληκρινια!!!

ντα ντα ντα ντασκαμπα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

κωλος θελει ξυλο ντασκαμπα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ρεεεεεεεεεεεεεε..........ΠΑΣ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..........ΜΕ ΤΟ ΔΕΚΑΠΩΝΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΠΟΟΟ;;;;;;;;; Τα καντηλια μου μεσα!!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
friar

Post by friar »

Στο τελευταίο καπό wrangler που ανέβηκα πρίν ...... πρίν πολύ καιρό ... ε λοιπόν ακόμα το ισιώνουν.

το δεκάποντο είναι απλό χάδι... :lol: :lol: :lol:
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
georgexj

Post by georgexj »

Γιατί τι θα πάθει ρε φίλε;;αλλα κ να πάθαινε κάτι χαλάλι της!!
aggas

Post by aggas »

Εγώ φιλαράκι θα τις τα πριόνιζα πριν ανέβει!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ImageImageImage

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
aggas

Post by aggas »

Αφιερωμένη στον Nicolas

Image

ImageImageImage

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”