μα τι παπάρας είμαι...μου πήρε τα τελευταία ενεργά κομμάτια του εγκεφάλου η πατέντα του Αντώνη.....?comanche wrote:που είναι η φωτογραφίες με τους προφυλακτήρες ρε παπάρα?...πρέπει να κατέβω κάτω να τις τραβήξω εγώ?...ή περιμένεις να γυρίσει ο Αποστόλης από την Πρωτομαγιά?
ROCKY XXX wrote:Οι προφυλακτήρες ειναι ακομα στην στραντζα,δεν εχουν ολοκληρωθει ακομα.υπομονη![]()
![]()
![]()
ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τους πηγατε σε στραντζα?!?!?!?!?Δεν μπορεσε οπανμεγιστος Δον να φερει την λαμαρινα στα μετρα που ηθελε με τη σκεψη του και μονο
![]()
![]()
εστω και με ενα του βλεμα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τωρα τελευταια ακουσα οτι δεν σηκωνει και πολυ το ποτο και τα ξενυχτια![]()
![]()
![]()
![]()
Πλησιαζει το τελος του κοσμου!!!Γιατι οταν ο Μηχαλοπουλος σταματαει,σταματαει και κοσμος
![]()
![]()
![]()
![]()
Όχι γέρο μου, τα χρόνια σου πήραν το μυαλό.comanche wrote:μα τι παπάρας είμαι...μου πήρε τα τελευταία ενεργά κομμάτια του εγκεφάλου η πατέντα του Αντώνη.....?comanche wrote:που είναι η φωτογραφίες με τους προφυλακτήρες ρε παπάρα?...πρέπει να κατέβω κάτω να τις τραβήξω εγώ?...ή περιμένεις να γυρίσει ο Αποστόλης από την Πρωτομαγιά?
.
.
.από σήμερα τ άρθρο στον πληθυντικό του θηλυκού θα γράφεται με Η.....και με Υ εάν είμαι πιό χάλια..
Άσε!!!!!!! Πάντως έχει καλό λόγο που τα έχει μειώσει..........άλλα δεν λέω.......ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ wrote:
![]()
![]()
![]()
Πλησιαζει το τελος του κοσμου!!!Γιατι οταν ο Μηχαλοπουλος σταματαει,σταματαει και κοσμος
![]()
![]()
![]()
![]()
aggas wrote:Άσε!!!!!!! Πάντως έχει καλό λόγο που τα έχει μειώσει..........άλλα δεν λέω.......ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()