πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
ROCKY XXX

Re: πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX

Post by ROCKY XXX »

Οι προφυλακτήρες ειναι ακομα στην στραντζα,δεν εχουν ολοκληρωθει ακομα.υπομονη :roll: :roll: :roll: :roll:
comanche

Post by comanche »

comanche wrote:που είναι η φωτογραφίες με τους προφυλακτήρες ρε παπάρα?...πρέπει να κατέβω κάτω να τις τραβήξω εγώ?...ή περιμένεις να γυρίσει ο Αποστόλης από την Πρωτομαγιά?
μα τι παπάρας είμαι...μου πήρε τα τελευταία ενεργά κομμάτια του εγκεφάλου η πατέντα του Αντώνη.....?
.
.
.από σήμερα τ άρθρο στον πληθυντικό του θηλυκού θα γράφεται με Η.....και με Υ εάν είμαι πιό χάλια..
ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ

Post by ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ »

ROCKY XXX wrote:Οι προφυλακτήρες ειναι ακομα στην στραντζα,δεν εχουν ολοκληρωθει ακομα.υπομονη :roll: :roll: :roll: :roll:
:?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: Τους πηγατε σε στραντζα?!?!?!?!?Δεν μπορεσε οπανμεγιστος Δον να φερει την λαμαρινα στα μετρα που ηθελε με τη σκεψη του και μονο :?: :?: :?: εστω και με ενα του βλεμα :?: :!: :?: :!: :?: :shock: :shock: :shock:
Τωρα τελευταια ακουσα οτι δεν σηκωνει και πολυ το ποτο και τα ξενυχτια :?: :?: :?: :shock: :shock: Πλησιαζει το τελος του κοσμου!!!Γιατι οταν ο Μηχαλοπουλος σταματαει,σταματαει και κοσμος :!: :!: :? :? :?
Ο Θεος να με φυλαει απο τους φιλους
γιατι τους εχθρους μου τους γνωριζω.

http://www.4x4brasil.com.br/forum/mitsu ... -lift.html
Drimon

Post by Drimon »

ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ wrote: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: Τους πηγατε σε στραντζα?!?!?!?!?Δεν μπορεσε οπανμεγιστος Δον να φερει την λαμαρινα στα μετρα που ηθελε με τη σκεψη του και μονο :?: :?: :?: εστω και με ενα του βλεμα :?: :!: :?: :!: :?: :shock: :shock: :shock:
Τωρα τελευταια ακουσα οτι δεν σηκωνει και πολυ το ποτο και τα ξενυχτια :?: :?: :?: :shock: :shock: Πλησιαζει το τελος του κοσμου!!!Γιατι οταν ο Μηχαλοπουλος σταματαει,σταματαει και κοσμος :!: :!: :? :? :?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

comanche wrote:
comanche wrote:που είναι η φωτογραφίες με τους προφυλακτήρες ρε παπάρα?...πρέπει να κατέβω κάτω να τις τραβήξω εγώ?...ή περιμένεις να γυρίσει ο Αποστόλης από την Πρωτομαγιά?
μα τι παπάρας είμαι...μου πήρε τα τελευταία ενεργά κομμάτια του εγκεφάλου η πατέντα του Αντώνη.....?
.
.
.από σήμερα τ άρθρο στον πληθυντικό του θηλυκού θα γράφεται με Η.....και με Υ εάν είμαι πιό χάλια..
Όχι γέρο μου, τα χρόνια σου πήραν το μυαλό.

Αλτσχάιμερ λέγεται. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aggas

Post by aggas »

ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ wrote:
Άσε!!!!!!! Πάντως έχει καλό λόγο που τα έχει μειώσει..........άλλα δεν λέω....... :lol: :lol: :lol:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

aggas wrote:
ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ wrote:
Άσε!!!!!!! Πάντως έχει καλό λόγο που τα έχει μειώσει..........άλλα δεν λέω....... :lol: :lol: :lol:

ειναι οντως καλος????
εδω που ηρθε για διακοπες Πασχα δεν επινε δεν εβγαινε..... κοιμοταν συνεχεια κ στο τελος αρρωστησε κιολας!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
kostas654

Post by kostas654 »

ετσι ειναι ρε φιλε μερικοι ανθρωποι δεν αντεχουν το ξενυχτι....και παντα στο τελος αρρωσταινουν!!!!!!
Κώστας Γκιαούρης
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

οχι φιλαρακι εγω αλλιως το καταλαβα.......
οσο απομακρυνοταν αρχισε να πεφτει κ οταν εφτασε εδω το εριξε στον υπνο......
κ οταν περασαν οι μερες αρρωστησε!!!!!!!
τα βραδια σπιτι.....ενα βραδυ βγηκαμε!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
antonisxj

Post by antonisxj »

Τσουτσουνάμη θα έπρεπε να ντρέπεσαι γιαυτά που γράφεις...
είναι ιεροσυλία και μόνο που λές ότι ο πανμέγιστος Δόν κοιμόταν.
είναι ιεροσυλία και μόνο που λές ότι ο πανμέγιστος Δόν αρρώστησε.
...
ο Δόν δεν κοιμάται, δεν ξεκουράζει τα μάτια του γιατί δεν έχει τέτοια ανάγκη, ο Δόν απλά επιτρέπει την ύπαρξη της νύχτας.

ο Δόν δεν αρρωσταίνει, βάζει τον ιό στον οργανισμό του για να τον εξοντώσει.
if it doesn't break, fix it until it does
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”