georgexj wrote:Λοιπόν πριν απο λίγο έφυγε το Μωρακι απο το Σπιτι μου κ μπαίνω να ενημερωθω κ το έχετε ξεφτηληση!!καλά πόσες σελίδες έχετε γράψει;;
σε βλέπω σύντομα να μου στέλνεις παραγγελία για το βιβλίο οδηγίες προς παντρεμένους...
εγω το έκαψα στο τζάκι.
μαλακία βιβλίο.
ότι έκανα, αυτό έγραφε τα αντίθετα. το έκαψα κι'εγώ, και έδιωξα και την ενδιαφερώμενη για να γράψω ένα δικόμου.
Μιχαλόπουλε μην το πάρεις.
Δεν σου κάνει. Γράψε ένα δικοσου και δώστηστο να το διαβάσει.
Πρώτα της το κάνω θεωρία κ μετα θα της πω κάτσε διάβασε για να σε περάσω κ στα γραπτά!!! κ άμα κοπή αυτή θα χάσει!!αλλα πάντα στο τέλος της χρονιάς κοβοντε!!!
georgexj wrote:Πρώτα της το κάνω θεωρία κ μετα θα της πω κάτσε διάβασε για να σε περάσω κ στα γραπτά!!! κ άμα κοπή αυτή θα χάσει!!αλλα πάντα στο τέλος της χρονιάς κοβοντε!!!
εμένα μ'αρέσουν στην πρακτική εξάσκιση, αλλά όταν βγαίνουν να πούν μάθημα, βαριέμαι και τις στέλνω σπίτι τους.
το χειρότερο είναι όταν την άλλη μέρα έρχονται με τον κηδεμόνα τους. εκεί τι να εξηγήσεις? ότι τα έκανες ιδιαίτερα? δεν σε πιστεύουν.
georgexj wrote:Πρώτα της το κάνω θεωρία κ μετα θα της πω κάτσε διάβασε για να σε περάσω κ στα γραπτά!!! κ άμα κοπή αυτή θα χάσει!!αλλα πάντα στο τέλος της χρονιάς κοβοντε!!!
και καλά να κοπεί επειδή είναι αδιάβαστη...εάν κοπεί από ΑΠΟΥΣΙΕΣ θα πρέπει να ανησυχείς....
και καλά να κοπεί επειδή είναι αδιάβαστη...εάν κοπεί από ΑΠΟΥΣΙΕΣ θα πρέπει να ανησυχείς....
απο το να μου φέρει χαρτί γιατρού, καλύτερα να κοπεί...
εμένα μ'αρέσουν στην πρακτική εξάσκιση, αλλά όταν βγαίνουν να πούν μάθημα, βαριέμαι και τις στέλνω σπίτι τους.
το χειρότερο είναι όταν την άλλη μέρα έρχονται με τον κηδεμόνα τους. εκεί τι να εξηγήσεις? ότι τα έκανες ιδιαίτερα? δεν σε πιστεύουν.
εξά...σκιση?......
.
.
.
νόμισα ότι θα γράφαμε τίποτε μηχανολογικό...
απο το να μου φέρει χαρτί γιατρού, καλύτερα να κοπεί...
και ακόμα χειρότερα...να σου γνωρίσει και τον γιατρό για να σιγουρευτείς ότι σου λέει αλήθεια?....
εξά...σκιση?......
.
.
.
νόμισα ότι θα γράφαμε τίποτε μηχανολογικό...
κιαυτό μηχανολογία είναι.
όταν τα πούμε απο κοντά θα σου εξηγήσω ότι έχει να κάνει και με εξελιγμένη στατική και αντισεισμική θεωρεία.