μην το φωνάζεις....παραπλανητικά το λέω για να μη σε κράζει ο Αντώνης...να δείξουμε ότι σοβαρεύτηκες ρε παιδί μου...ότι είσαι έτοιμος για σπίτι....georgexj wrote:ποτεεεεεε!!!comanche wrote:σε βλέπω σύντομα να μου στέλνεις παραγγελία για το βιβλίο οδηγίες προς παντρεμένους...georgexj wrote:Λοιπόν πριν απο λίγο έφυγε το Μωρακι απο το Σπιτι μου κ μπαίνω να ενημερωθω κ το έχετε ξεφτηληση!!καλά πόσες σελίδες έχετε γράψει;;![]()
![]()
![]()
![]()
!!Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΠΟΤΑΜΟΥ!!
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: !!Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΠΟΤΑΜΟΥ!!
δεν σε προλαβαίνω.....antonisxj wrote:εγω το έκαψα στο τζάκι.comanche wrote:σε βλέπω σύντομα να μου στέλνεις παραγγελία για το βιβλίο οδηγίες προς παντρεμένους...georgexj wrote:Λοιπόν πριν απο λίγο έφυγε το Μωρακι απο το Σπιτι μου κ μπαίνω να ενημερωθω κ το έχετε ξεφτηληση!!καλά πόσες σελίδες έχετε γράψει;;
μαλακία βιβλίο.
ότι έκανα, αυτό έγραφε τα αντίθετα. το έκαψα κι'εγώ, και έδιωξα και την ενδιαφερώμενη για να γράψω ένα δικόμου.
Μιχαλόπουλε μην το πάρεις.
Δεν σου κάνει. Γράψε ένα δικοσου και δώστηστο να το διαβάσει.
Πρώτα της το κάνω θεωρία κ μετα θα της πω κάτσε διάβασε για να σε περάσω κ στα γραπτά!!!
κ άμα κοπή αυτή θα χάσει!!αλλα πάντα στο τέλος της χρονιάς κοβοντε!!!

εμένα μ'αρέσουν στην πρακτική εξάσκιση, αλλά όταν βγαίνουν να πούν μάθημα, βαριέμαι και τις στέλνω σπίτι τους.georgexj wrote:Πρώτα της το κάνω θεωρία κ μετα θα της πω κάτσε διάβασε για να σε περάσω κ στα γραπτά!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το χειρότερο είναι όταν την άλλη μέρα έρχονται με τον κηδεμόνα τους. εκεί τι να εξηγήσεις? ότι τα έκανες ιδιαίτερα? δεν σε πιστεύουν.
if it doesn't break, fix it until it does
και καλά να κοπεί επειδή είναι αδιάβαστη...εάν κοπεί από ΑΠΟΥΣΙΕΣ θα πρέπει να ανησυχείς....georgexj wrote:Πρώτα της το κάνω θεωρία κ μετα θα της πω κάτσε διάβασε για να σε περάσω κ στα γραπτά!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
απο το να μου φέρει χαρτί γιατρού, καλύτερα να κοπεί...comanche wrote:και καλά να κοπεί επειδή είναι αδιάβαστη...εάν κοπεί από ΑΠΟΥΣΙΕΣ θα πρέπει να ανησυχείς....georgexj wrote:Πρώτα της το κάνω θεωρία κ μετα θα της πω κάτσε διάβασε για να σε περάσω κ στα γραπτά!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εξά...σκιση?......antonisxj wrote:εμένα μ'αρέσουν στην πρακτική εξάσκιση, αλλά όταν βγαίνουν να πούν μάθημα, βαριέμαι και τις στέλνω σπίτι τους.georgexj wrote:Πρώτα της το κάνω θεωρία κ μετα θα της πω κάτσε διάβασε για να σε περάσω κ στα γραπτά!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το χειρότερο είναι όταν την άλλη μέρα έρχονται με τον κηδεμόνα τους. εκεί τι να εξηγήσεις? ότι τα έκανες ιδιαίτερα? δεν σε πιστεύουν.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
.
.
νόμισα ότι θα γράφαμε τίποτε μηχανολογικό...
και ακόμα χειρότερα...να σου γνωρίσει και τον γιατρό για να σιγουρευτείς ότι σου λέει αλήθεια?....antonisxj wrote:απο το να μου φέρει χαρτί γιατρού, καλύτερα να κοπεί...comanche wrote:και καλά να κοπεί επειδή είναι αδιάβαστη...εάν κοπεί από ΑΠΟΥΣΙΕΣ θα πρέπει να ανησυχείς....georgexj wrote:Πρώτα της το κάνω θεωρία κ μετα θα της πω κάτσε διάβασε για να σε περάσω κ στα γραπτά!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κιαυτό μηχανολογία είναι.comanche wrote:εξά...σκιση?......antonisxj wrote:εμένα μ'αρέσουν στην πρακτική εξάσκιση, αλλά όταν βγαίνουν να πούν μάθημα, βαριέμαι και τις στέλνω σπίτι τους.georgexj wrote:Πρώτα της το κάνω θεωρία κ μετα θα της πω κάτσε διάβασε για να σε περάσω κ στα γραπτά!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το χειρότερο είναι όταν την άλλη μέρα έρχονται με τον κηδεμόνα τους. εκεί τι να εξηγήσεις? ότι τα έκανες ιδιαίτερα? δεν σε πιστεύουν.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
.
.
νόμισα ότι θα γράφαμε τίποτε μηχανολογικό...
όταν τα πούμε απο κοντά θα σου εξηγήσω ότι έχει να κάνει και με εξελιγμένη στατική και αντισεισμική θεωρεία.
Τι παπαρες είσαστε!!έχω λιωσει στα γέλια!!!