Σήμερα ευχαριστήθηκα πολύ και χάρηκα πραγματικά γιατί είδα αρκετούς κάγκουρες (Ναυπλιώτες και μη) και γνώρισα επιτέλους τον κυρ-Μανόλη μας και τον ΓΕΕΕΡΡΡΟΟΟΟ ΜΟΥΟΥΟΥ!!!!
Drimon wrote:Σήμερα ευχαριστήθηκα πολύ και χάρηκα πραγματικά γιατί είδα αρκετούς κάγκουρες (Ναυπλιώτες και μη) και γνώρισα επιτέλους τον κυρ-Μανόλη μας και τον ΓΕΕΕΡΡΡΟΟΟΟ ΜΟΥΟΥΟΥ!!!!
ρε κουφάλα..πότε πρόλαβες......με κράζεις ΓΕΡΟ ΜΟΥ?....θα σε φτιάξω στην επόμενη....
.
.
.
Δον έπεσες για ύπνο?....(έβγαλα τις χειρολαβές ...ξέχασα να στις δώσω όταν έφυγες.....)
τον προκαλεσα και τον ειπα κοτα χθες και τον εστειλα καπου σε ενα εμποδιο χωρις καν να εχει δει τι εχει απο πισω και πηγε και αεροπορια μονο και και μονο για να μου αποδειξει οτι δεν κωλονει.Ο σταθης τραβαγε τα μαλλια του γιατι σχεδον καρφωσε με την μουρη....ε και εγω του εταξα οτι θα γραψω παντου πως ειναι ο καλυτερος
kostas654 wrote:τον προκαλεσα και τον ειπα κοτα χθες και τον εστειλα καπου σε ενα εμποδιο χωρις καν να εχει δει τι εχει απο πισω και πηγε και αεροπορια μονο και και μονο για να μου αποδειξει οτι δεν κωλονει.Ο σταθης τραβαγε τα μαλλια του γιατι σχεδον καρφωσε με την μουρη....ε και εγω του εταξα οτι θα γραψω παντου πως ειναι ο καλυτερος