CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Σήμερα ευχαριστήθηκα πολύ και χάρηκα πραγματικά γιατί είδα αρκετούς κάγκουρες (Ναυπλιώτες και μη) και γνώρισα επιτέλους τον κυρ-Μανόλη μας και τον ΓΕΕΕΡΡΡΟΟΟΟ ΜΟΥΟΥΟΥ!!!!

Drimon wrote:Σήμερα ευχαριστήθηκα πολύ και χάρηκα πραγματικά γιατί είδα αρκετούς κάγκουρες (Ναυπλιώτες και μη) και γνώρισα επιτέλους τον κυρ-Μανόλη μας και τον ΓΕΕΕΡΡΡΟΟΟΟ ΜΟΥΟΥΟΥ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
ρε κουφάλα..πότε πρόλαβες......με κράζεις ΓΕΡΟ ΜΟΥ?....θα σε φτιάξω στην επόμενη....
.
.
.
Δον έπεσες για ύπνο?....(έβγαλα τις χειρολαβές ...ξέχασα να στις δώσω όταν έφυγες.....)
-
Φωτης ranger
καλημερα καγκουρες!!!!!!!!!!
παρτε κατι καλο να σας φτιαξω την διαθεση!!!!!!!!

παρτε κατι καλο να σας φτιαξω την διαθεση!!!!!!!!

KAGOURES 4X4 CLUB
||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||
||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / TOYOTA / \ ||
||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ V6\ / \ / ||
||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||
||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / TOYOTA / \ ||
||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ V6\ / \ / ||
- YJ ''The Doctor''
kostas654 wrote:DRIMON ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
για δωσε στοιχεια
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
τον προκαλεσα και τον ειπα κοτα χθες και τον εστειλα καπου σε ενα εμποδιο χωρις καν να εχει δει τι εχει απο πισω και πηγε και αεροπορια μονο και και μονο για να μου αποδειξει οτι δεν κωλονει.Ο σταθης τραβαγε τα μαλλια του γιατι σχεδον καρφωσε με την μουρη....ε και εγω του εταξα οτι θα γραψω παντου πως ειναι ο καλυτερος 
Κώστας Γκιαούρης
Εγω δεν το ευχαριστηθηκα τον αγωνα γιατι με το αυτοκινητο που ημουν ηταν πολυ αγωνιστικο για τοσο νορμαλ αγωνα.Μονο με τερμα το γκαζι πηγαινε.

- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
kostas654 wrote:τον προκαλεσα και τον ειπα κοτα χθες και τον εστειλα καπου σε ενα εμποδιο χωρις καν να εχει δει τι εχει απο πισω και πηγε και αεροπορια μονο και και μονο για να μου αποδειξει οτι δεν κωλονει.Ο σταθης τραβαγε τα μαλλια του γιατι σχεδον καρφωσε με την μουρη....ε και εγω του εταξα οτι θα γραψω παντου πως ειναι ο καλυτερος
an krinw apo to pws gelas ayto ennoeis!!!!!!!!!

My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46
Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894