Για μενα λεγε οτι θες αλλα για αλλους μην βαζεις λογια

Ελα λιγο ακομα και θα γινει καλυτερη διαφημιση και απο το trophy.
Αντωνη .....στο ειπα .......εχουμε πηξει στους ματακηδες !!!Προσοχη για αλκοτεστ![]()
stakyr wrote:Mπα ...........heroicentaur wrote:Καλα να περασετε την Κυριακη προσοχη μην σας φανε στο πεδιο βολης καταλαθος.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα "βληματα" θα εχουν παει αλλου εκεινη την ημερα ............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αγαπητέ Γιάννη,stakyr wrote: Υπενθυμιζω , οτι οι εκδρομες του Ssangyongclub , ειναι ΔΩΡΕΑΝ !!!!
Σε ευχαριστούμε λοιπόν που εκφράζεις δημοσίως τις απόψεις του περί εκδρομών των άλλων λεσχών.gaurosantoni wrote: είναι και αυτή μια πληροφορία ,τώρα αν κάποιοι θεωρούν ότι για να πάνε μια folta πρέπει να πληρώσουν τι βενζίνα 2-3 νοματαίων και το φαγητό στην ταβέρνα ,για μένα είναι m@l@κι@ και τίποτα άλλο .αν είναι έτσι εγώ προτιμάω να παω μονος μου βόλτα και να κάψω εγώ τι βενζίνα μονος μου όπως και το φαγητό τις tavernas να το φάω αμοναχος
.φιλε μου μάλλον δεν με κατάλαβες ,εγώ τους νοματαίους δεν τους είπα όπως εσύ εννοείς,εγώ είμαι από την κρήτη και ετσά μιλώ τωρα εσύ αν παρεξήγησες το λεγόμενα ξάσου .και με τι λέσχη ναυπλίου δεν πιστεύω ότι έχει κάποιος κάτι και μην προσπαθείς να βάλεις λόγια στο στόμα μουNicolas wrote:Σε ευχαριστούμε λοιπόν που εκφράζεις δημοσίως τις απόψεις του περί εκδρομών των άλλων λεσχών.gaurosantoni wrote: είναι και αυτή μια πληροφορία ,τώρα αν κάποιοι θεωρούν ότι για να πάνε μια folta πρέπει να πληρώσουν τι βενζίνα 2-3 νοματαίων και το φαγητό στην ταβέρνα ,για μένα είναι m@l@κι@ και τίποτα άλλο .αν είναι έτσι εγώ προτιμάω να παω μονος μου βόλτα και να κάψω εγώ τι βενζίνα μονος μου όπως και το φαγητό τις tavernas να το φάω αμοναχος
Η ειρωνία αυτή την έννοια έχει. Το οτι μπορείς να την πεις και αν κάποιος διαμαρτυρηθεί να του πετάξεις ένα
"είναι και αυτή μια πληροφορία".
Επίσης, όπως προανέφερα, δεν είναι η πληροφορία το πρόβλημα αλλά ο τρόπος που σερβίρεται.
Σε παρακαλώ διάβασε καλύτερα αυτό που γράφω.
Επίσης να σε παρακαλέσω να μην προκαλείς ούτε με το "folta" ούτε και με χαρακτηρισμούς τύπου "νοματαίων" κλπ κλπ κλπ.
Αυτοί οι νοματαίοι έχουν και όνομα και ιστορία.
Σε τελική ανάλυση δεν υπάρχει καν ζήτημα ανάμεσα στο club σας και τα παιδιά του Ναυπλίου.
Δεν καταλαβαίνω προς τί η ειρωνία προς μία λέσχη που την προηγούμενη εκδρομή της τιμήσατε και αν κατάλαβα καλά εκτιμήσατε κιόλας.
Και αν δεν είχατε τα θεματάκια σας με το JPF θα την τιμούσατε και πιθανότατα εκτιμούσατε για μία ακόμη φορά.
Παρακαλώ λοιπόν για τελευταία φορά να μείνει ο καθένας στα δικά του και να αφήσει τις εξυπνάδες.