10/4/11 ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ-ΠΑΤΕΡΑΣ-ΓΕΡΑΝΕΙΑ ...

heroicentaur

Re: 10/4/11 ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ-ΠΑΤΕΡΑΣ-ΓΕΡΑΝΕΙΑ ...

Post by heroicentaur »

Προσοχη για αλκοτεστ :lol:

Για μενα λεγε οτι θες αλλα για αλλους μην βαζεις λογια :roll:

Ελα λιγο ακομα και θα γινει καλυτερη διαφημιση και απο το trophy.
Image ImageImage
stakyr

Post by stakyr »

Προσοχη για αλκοτεστ :lol:
Αντωνη .....στο ειπα .......εχουμε πηξει στους ματακηδες !!! :D :D :D :D :D :D :D :D
Οταν δεν μπορεις να το "κανεις" , τουλαχιστον ικανοποιησε να το "βλεπεις" .....
ΤΕΣΠΑ ....οπως του αρεσει καθενος !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
gaurosantoni

Post by gaurosantoni »

stakyr wrote:
heroicentaur wrote:Καλα να περασετε την Κυριακη προσοχη μην σας φανε στο πεδιο βολης καταλαθος.
Mπα ........... :D :D :D :D :D :D
Τα "βληματα" θα εχουν παει αλλου εκεινη την ημερα ............ ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Συνάδελφοι να το κλείσουμε όμως το θέμα με το προσωπικούλια του καθενός
γιατί έχει γίνει κουραστικό πλέον...

Ευχαριστώ.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
stakyr

Post by stakyr »

Σημερα , τυπωθηκε και το "road book" της εκδρομης ..... :D :D :D :D

7 σελιδες , γεματες με πληροφοριες ....... :D :D :D :D :D

Με βιβλιοδεσια για "βαρια" χρηση .......
Με τυπωμενη την διαδρομη......
Με τυπωμενα τα "τσεκαρισματα".....
Με ζελατινες......
Με σκληρο οπισθοφυλλο......
Και με εξωφυλλο........"εκπληξη" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 βιβλιο στο καθε αυτοκινητο .......... :D :D :D :D :D

Υπενθυμιζω , οτι οι εκδρομες του Ssangyongclub , ειναι ΔΩΡΕΑΝ !!!!
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

stakyr wrote: Υπενθυμιζω , οτι οι εκδρομες του Ssangyongclub , ειναι ΔΩΡΕΑΝ !!!!
Αγαπητέ Γιάννη,

νομίζω πως η παραπάνω πρόταση, τουλάχιστον έτσι όπως είναι διατυπωμένη αλλά και φορμαρισμένη με μεγάλα γράμματα, είναι λίγο "προσβλητική" και ειρωνική προς τα άλλα club.
Ήδη έχω παράπονα και νομίζω πως έχουν ένα δίκιο.

Δεν θα αναλύσουμε τα οικονομικά δεδομένα κανενός ούτε και τις παροχές του προς τους εκδρομείς
και σε τελική ανάλυση όπως καταλαβαίνει ο καθένας κάνει και όποιος θέλει ακολουθεί.

Θα σε παρακαλούσα να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί γιατί όπως καταλαβαίνεις η διατύπωση αλλά και το "φορμάρισμα" είναι που δημιουργεί τις εντυπώσεις στο γραπτό λόγο.
gaurosantoni

Post by gaurosantoni »

είναι και αυτή μια πληροφορία ,τώρα αν κάποιοι θεωρούν ότι για να πάνε μια folta πρέπει να πληρώσουν τι βενζίνα 2-3 νοματαίων και το φαγητό στην ταβέρνα ,για μένα είναι m@l@κι@ και τίποτα άλλο .αν είναι έτσι εγώ προτιμάω να παω μονος μου βόλτα και να κάψω εγώ τι βενζίνα μονος μου όπως και το φαγητό τις tavernas να το φάω αμοναχος
friar

Post by friar »

και καλά κάνεις, γιατί άμα κάτσεις μαζί μου θα πεινάσεις :P :P
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

gaurosantoni wrote: είναι και αυτή μια πληροφορία ,τώρα αν κάποιοι θεωρούν ότι για να πάνε μια folta πρέπει να πληρώσουν τι βενζίνα 2-3 νοματαίων και το φαγητό στην ταβέρνα ,για μένα είναι m@l@κι@ και τίποτα άλλο .αν είναι έτσι εγώ προτιμάω να παω μονος μου βόλτα και να κάψω εγώ τι βενζίνα μονος μου όπως και το φαγητό τις tavernas να το φάω αμοναχος
Σε ευχαριστούμε λοιπόν που εκφράζεις δημοσίως τις απόψεις του περί εκδρομών των άλλων λεσχών.
Η ειρωνία αυτή την έννοια έχει. Το οτι μπορείς να την πεις και αν κάποιος διαμαρτυρηθεί να του πετάξεις ένα
"είναι και αυτή μια πληροφορία".

Επίσης, όπως προανέφερα, δεν είναι η πληροφορία το πρόβλημα αλλά ο τρόπος που σερβίρεται.
Σε παρακαλώ διάβασε καλύτερα αυτό που γράφω.

Επίσης να σε παρακαλέσω να μην προκαλείς ούτε με το "folta" ούτε και με χαρακτηρισμούς τύπου "νοματαίων" κλπ κλπ κλπ.
Αυτοί οι νοματαίοι έχουν και όνομα και ιστορία.

Σε τελική ανάλυση δεν υπάρχει καν ζήτημα ανάμεσα στο club σας και τα παιδιά του Ναυπλίου.
Δεν καταλαβαίνω προς τί η ειρωνία προς μία λέσχη που την προηγούμενη εκδρομή της τιμήσατε και αν κατάλαβα καλά εκτιμήσατε κιόλας.
Και αν δεν είχατε τα θεματάκια σας με το JPF θα την τιμούσατε και πιθανότατα εκτιμούσατε για μία ακόμη φορά.

Παρακαλώ λοιπόν για τελευταία φορά να μείνει ο καθένας στα δικά του και να αφήσει τις εξυπνάδες.
gaurosantoni

Post by gaurosantoni »

Nicolas wrote:
gaurosantoni wrote: είναι και αυτή μια πληροφορία ,τώρα αν κάποιοι θεωρούν ότι για να πάνε μια folta πρέπει να πληρώσουν τι βενζίνα 2-3 νοματαίων και το φαγητό στην ταβέρνα ,για μένα είναι m@l@κι@ και τίποτα άλλο .αν είναι έτσι εγώ προτιμάω να παω μονος μου βόλτα και να κάψω εγώ τι βενζίνα μονος μου όπως και το φαγητό τις tavernas να το φάω αμοναχος
Σε ευχαριστούμε λοιπόν που εκφράζεις δημοσίως τις απόψεις του περί εκδρομών των άλλων λεσχών.
Η ειρωνία αυτή την έννοια έχει. Το οτι μπορείς να την πεις και αν κάποιος διαμαρτυρηθεί να του πετάξεις ένα
"είναι και αυτή μια πληροφορία".

Επίσης, όπως προανέφερα, δεν είναι η πληροφορία το πρόβλημα αλλά ο τρόπος που σερβίρεται.
Σε παρακαλώ διάβασε καλύτερα αυτό που γράφω.

Επίσης να σε παρακαλέσω να μην προκαλείς ούτε με το "folta" ούτε και με χαρακτηρισμούς τύπου "νοματαίων" κλπ κλπ κλπ.
Αυτοί οι νοματαίοι έχουν και όνομα και ιστορία.

Σε τελική ανάλυση δεν υπάρχει καν ζήτημα ανάμεσα στο club σας και τα παιδιά του Ναυπλίου.
Δεν καταλαβαίνω προς τί η ειρωνία προς μία λέσχη που την προηγούμενη εκδρομή της τιμήσατε και αν κατάλαβα καλά εκτιμήσατε κιόλας.
Και αν δεν είχατε τα θεματάκια σας με το JPF θα την τιμούσατε και πιθανότατα εκτιμούσατε για μία ακόμη φορά.

Παρακαλώ λοιπόν για τελευταία φορά να μείνει ο καθένας στα δικά του και να αφήσει τις εξυπνάδες.
.φιλε μου μάλλον δεν με κατάλαβες ,εγώ τους νοματαίους δεν τους είπα όπως εσύ εννοείς,εγώ είμαι από την κρήτη και ετσά μιλώ τωρα εσύ αν παρεξήγησες το λεγόμενα ξάσου .και με τι λέσχη ναυπλίου δεν πιστεύω ότι έχει κάποιος κάτι και μην προσπαθείς να βάλεις λόγια στο στόμα μου
Post Reply

Return to “Εκδρομές Συγκεντρώσεις Εκδηλώσεις”