CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
εμεις τι σου γραφουμε η εσυ τι μας γραφεις???

Drimon wrote:Γιατί;;;aggas wrote:Ρε Drimoni........![]()
![]()
![]()
τα τραβάει ο ποπάκος σου και εσένα.....
Δεν βλέπεις τι μου γράφουν;;;![]()
Ααααααααα........Θοδωράκο...........ο ΔΟΝΤΣΙΓΚΟΣ το έχει το δίκιο του τώρα!!!!!!!!georgexj wrote:εμεις τι σου γραφουμε η εσυ τι μας γραφεις???![]()
![]()
![]()
- YJ ''The Doctor''
Ρε καγκουρες ο Τσελιος που χαθηκε???
ΤΟν ειδε κανεις να γραφει πουθενα τωρα τελευταια?
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
συνθήματα στους τοίχους...YJ ''The Doctor'' wrote:ΤΟν ειδε κανεις να γραφει πουθενα τωρα τελευταια?
if it doesn't break, fix it until it does
Kαλά αν δεν τον εχεις δει εσύ που είσαστε και μία πόρτα εμείς που να τον δούμε!!!!!! Πάντως γενικά στο φόρουμ απουσιάζει!!!!!!!!!!!YJ ''The Doctor'' wrote:Ρε καγκουρες ο Τσελιος που χαθηκε???
ΣΤΑΥΑΥΑΥΑΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ............ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...............
-
St. Tselios
Eιχα κατι τρεξιματα τωρα τελευταια...αλλά και η κατασταση που πιστευω περναμε ολοι δεν μου δινουν γενικώς την διαθεση που ειχα πριν.
Mακαρι να διορθωθούν γρηγορα τα πραγματα για να φτάσουμε να αστειευόμαστε χωρις να εχουμε προβληματα να βασανιζουν το κεφαλι μας.
Mακαρι να διορθωθούν γρηγορα τα πραγματα για να φτάσουμε να αστειευόμαστε χωρις να εχουμε προβληματα να βασανιζουν το κεφαλι μας.

Σταύρο, μπορώ να σε πάρω τηλέφωνο, να μιλήσουμε για λίγη ώρα και να δείς ότι υπάρχουν και χειρότερα.
μην τρελένεσαι, αντίδρασε...
είναι καλύτερο απο το να σε παίρνει απο κάτω.
εγώ πλέον, σε όποια υπηρεσία πάω, τα κάνω όλα πουτάνα μόλις με χαλάσει κάτι, και έτσι ξεδίνω.τσι αντιδρώ.
έχω πρόσφατη ιστορία απο την μέρα που παρέδωσα τις πινακίδες του υποπόταμου. ήμουν στις μαύρες μου που έδινα πινακίδες, είδα και τους καρεκλοκένταυρους να με γράφουν στ'αρχίδι@ τους και ανέβασε θερμοκρασία. τα έκανα όλα πουτάν@.
πρόσφατα πήγα στην πολεοδομία και έκανα υπάλληλο να φωνάζει τους συναδέλφους της, να πάρουν τηλέφωνο την αστυνομία να με μαζέψουν. πουτάν@ και εκεί
να γ@μηθούν όλα...
και ναί ρε... εγώ θα τον αλλάξω τον κόσμο...

μην τρελένεσαι, αντίδρασε...
είναι καλύτερο απο το να σε παίρνει απο κάτω.
εγώ πλέον, σε όποια υπηρεσία πάω, τα κάνω όλα πουτάνα μόλις με χαλάσει κάτι, και έτσι ξεδίνω.τσι αντιδρώ.
έχω πρόσφατη ιστορία απο την μέρα που παρέδωσα τις πινακίδες του υποπόταμου. ήμουν στις μαύρες μου που έδινα πινακίδες, είδα και τους καρεκλοκένταυρους να με γράφουν στ'αρχίδι@ τους και ανέβασε θερμοκρασία. τα έκανα όλα πουτάν@.
πρόσφατα πήγα στην πολεοδομία και έκανα υπάλληλο να φωνάζει τους συναδέλφους της, να πάρουν τηλέφωνο την αστυνομία να με μαζέψουν. πουτάν@ και εκεί
και ναί ρε... εγώ θα τον αλλάξω τον κόσμο...
if it doesn't break, fix it until it does
Σταύρο γι αυτό έχουμε αυτόν εδώ το χώρο. Για να μπαίνουμε, να γράφουμε τις μ@λακίες μας, να ξεδίνουμε και να ξεχνάμε λίγο τα προβλήματά μας.St. Tselios wrote:Eιχα κατι τρεξιματα τωρα τελευταια...αλλά και η κατασταση που πιστευω περναμε ολοι δεν μου δινουν γενικώς την διαθεση που ειχα πριν.
Υ.Γ.: Το αβατάρ το αλλάζεις ανάλογα την εποχή;;;
Έλα ρεεεεεεεε!!!!!!!!!!! Για αυτό είμαστε εμείς εδώ!!!!!!!!!!!! Για να λέμε μ@μ@κίες και να φτιάχνουμε την διάθεσή μας!!!!! Πίστεψέ με δεν είσαι ο μοναδικός!!!!!!!!St. Tselios wrote:Eιχα κατι τρεξιματα τωρα τελευταια...αλλά και η κατασταση που πιστευω περναμε ολοι δεν μου δινουν γενικώς την διαθεση που ειχα πριν.
Άσχετο αλλά και ο Boysetsfire πάλι εξαφανίστηκε!!!!!!!!!!
- YJ ''The Doctor''
Εεε Καγκουρες, ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ

The Donkey tube chassis