Drimon wrote:Γιατί;;;aggas wrote:Ρε Drimoni........![]()
![]()
![]()
τα τραβάει ο ποπάκος σου και εσένα.....
Δεν βλέπεις τι μου γράφουν;;;![]()
Ααααααααα........Θοδωράκο...........ο ΔΟΝΤΣΙΓΚΟΣ το έχει το δίκιο του τώρα!!!!!!!!georgexj wrote:εμεις τι σου γραφουμε η εσυ τι μας γραφεις???![]()
![]()
![]()
συνθήματα στους τοίχους...YJ ''The Doctor'' wrote:ΤΟν ειδε κανεις να γραφει πουθενα τωρα τελευταια?
Kαλά αν δεν τον εχεις δει εσύ που είσαστε και μία πόρτα εμείς που να τον δούμε!!!!!! Πάντως γενικά στο φόρουμ απουσιάζει!!!!!!!!!!!YJ ''The Doctor'' wrote:Ρε καγκουρες ο Τσελιος που χαθηκε???
ΤΟν ειδε κανεις να γραφει πουθενα τωρα τελευταια?
Σταύρο γι αυτό έχουμε αυτόν εδώ το χώρο. Για να μπαίνουμε, να γράφουμε τις μ@λακίες μας, να ξεδίνουμε και να ξεχνάμε λίγο τα προβλήματά μας.St. Tselios wrote:Eιχα κατι τρεξιματα τωρα τελευταια...αλλά και η κατασταση που πιστευω περναμε ολοι δεν μου δινουν γενικώς την διαθεση που ειχα πριν.
Mακαρι να διορθωθούν γρηγορα τα πραγματα για να φτάσουμε να αστειευόμαστε χωρις να εχουμε προβληματα να βασανιζουν το κεφαλι μας.
Έλα ρεεεεεεεε!!!!!!!!!!! Για αυτό είμαστε εμείς εδώ!!!!!!!!!!!! Για να λέμε μ@μ@κίες και να φτιάχνουμε την διάθεσή μας!!!!! Πίστεψέ με δεν είσαι ο μοναδικός!!!!!!!!St. Tselios wrote:Eιχα κατι τρεξιματα τωρα τελευταια...αλλά και η κατασταση που πιστευω περναμε ολοι δεν μου δινουν γενικώς την διαθεση που ειχα πριν.
Mακαρι να διορθωθούν γρηγορα τα πραγματα για να φτάσουμε να αστειευόμαστε χωρις να εχουμε προβληματα να βασανιζουν το κεφαλι μας.