πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
comanche

Re: πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX

Post by comanche »

Εδώ στην Αθήνα και χωρίς να τον έχουνε δει και μόνο που διαδόθηκε η φήμη ότι θα ανεβεί για κανά 2ωρο στα μπουζούκια είχαμε μ@υνοθάλασσα στις πίστες (δεν είχε πει που ακριβώς θα πάει)...τι αυτοκτονίες...τι κλάμα...μερικές πιο προχωρημένες κλείστηκαν σε μοναστήρι....
.
.
.
.
.
.
.
.
.Δον παράκληση...μην το ξανακάνεις...θα δημιουργήσεις πρόβλημα αξεπέραστο...... :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

comanche wrote:Εδώ στην Αθήνα και χωρίς να τον έχουνε δει και μόνο που διαδόθηκε η φήμη ότι θα ανεβεί για κανά 2ωρο στα μπουζούκια είχαμε μ@υνοθάλασσα στις πίστες (δεν είχε πει που ακριβώς θα πάει)...τι αυτοκτονίες...τι κλάμα...μερικές πιο προχωρημένες κλείστηκαν σε μοναστήρι....
.
.
.
.
.
.
.
.
.Δον παράκληση...μην το ξανακάνεις...θα δημιουργήσεις πρόβλημα αξεπέραστο...... :lol: :lol: :lol:

τι κουρελι εισαι κ συ!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

comanche wrote:Εδώ στην Αθήνα και χωρίς να τον έχουνε δει και μόνο που διαδόθηκε η φήμη ότι θα ανεβεί για κανά 2ωρο στα μπουζούκια είχαμε μ@υνοθάλασσα στις πίστες (δεν είχε πει που ακριβώς θα πάει)...τι αυτοκτονίες...τι κλάμα...μερικές πιο προχωρημένες κλείστηκαν σε μοναστήρι....
.
.
.
.
.
.
.
.
πρέπει οπωσδήποτε να τα πούμε απο κοντά...
έχω την εντύπωση ότι το χιούμορ σου είναι πολύ κοντά στα γούσταμου. πιστεύω ότι θα ρίξω πολύ γέλιο...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

και κάτι ακόμα... μην βάζεις τόσες τελίτσες. ζορίζεται να ανοίξει τα μηνύματα η γρήγορη σύνδεση του Ντριμόνη
if it doesn't break, fix it until it does
comanche

Post by comanche »

.1 τελειωμένο σου λέω...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (κουρέλι)
.
.2 τελείες πιστεύω τώρα να βάλει τα μπλοκέ και ν" ανοίξει πιο εύκολα (αν και δε νομίζω..)...Αντώνη...
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

:lol: :lol: :lol: :lol:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
georgexj

Post by georgexj »

αντωνη εγω τον φιλο commance η βασιλη οπως τον λενε τον εχω δει μια φορα κ για πολυ λιγο οταν ειχα σπασει κορωνα πηνιο στην βλαχοκερασια που ητανε να ερθεις.πιστεψε με οτι ενιωθα ηλεκτρισμο γιατι εχει τον ιδιο μαγνητη με εμας!!!πρεπει να ειναι μεγαλο κουρελι!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

comanche wrote:.1 τελειωμένο σου λέω...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (κουρέλι)
.
.2 τελείες πιστεύω τώρα να βάλει τα μπλοκέ και ν" ανοίξει πιο εύκολα (αν και δε νομίζω..)...Αντώνη...

ωραιααα!!κ τωρα πιστευεις οτι θα λυτρωθεις εδω???η θελεις η καταστροφη να ειναι ομαδικη???

αμα ειναι στην επομενη συναντηση να φερουμε ολοι απο ενα τελαρο σταχτη!!!γιατι για εκει παει η δουλεια!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
comanche

Post by comanche »

Δον όπως το βλέπω σε λίγο καιρό με αυτά που γράφεις θα μου ζητήσεις να βγούμε.... :lol: :lol:
.
.κανόνισε ν' ανεβείς...αν δεν, θα κατεβώ εγώ.....γυναίκες δεν φέρνω,κάτι θα βρούμε και κάτω...έτσι? ;)
.
.
.
.
.
.
.ποιός π@ύστης διαδίδει ότι έσπασες κορωνοπήνιο στην Βλαχοκερασιά?...αλάσπωτος μπήκες...ατσαλάκωτος βγήκες... :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

comanche wrote:Δον όπως το βλέπω σε λίγο καιρό με αυτά που γράφεις θα μου ζητήσεις να βγούμε.... :lol: :lol:
.
.κανόνισε ν' ανεβείς...αν δεν, θα κατεβώ εγώ.....γυναίκες δεν φέρνω,κάτι θα βρούμε και κάτω...έτσι? ;)
.
.
.
.
.
.
.ποιός π@ύστης διαδίδει ότι έσπασες κορωνοπήνιο στην Βλαχοκερασιά?...αλάσπωτος μπήκες...ατσαλάκωτος βγήκες... :lol: :lol: :lol:
ζήτω οι γκοφρέτες ρε κ@ριόληδες!!!!!!!!!! ;)
if it doesn't break, fix it until it does
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

georgexj wrote:
.

τι κουρελι εισαι κ συ!!!!
Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΛΕΤΕ......... εδω παντως ο Κωστας ζωγραφιζε κ εσεις απλα κοιτουσατε.......
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”