.
.
.
.
.
.
.
.
.Δον παράκληση...μην το ξανακάνεις...θα δημιουργήσεις πρόβλημα αξεπέραστο......

comanche wrote:Εδώ στην Αθήνα και χωρίς να τον έχουνε δει και μόνο που διαδόθηκε η φήμη ότι θα ανεβεί για κανά 2ωρο στα μπουζούκια είχαμε μ@υνοθάλασσα στις πίστες (δεν είχε πει που ακριβώς θα πάει)...τι αυτοκτονίες...τι κλάμα...μερικές πιο προχωρημένες κλείστηκαν σε μοναστήρι....
.
.
.
.
.
.
.
.
.Δον παράκληση...μην το ξανακάνεις...θα δημιουργήσεις πρόβλημα αξεπέραστο......![]()
![]()
πρέπει οπωσδήποτε να τα πούμε απο κοντά...comanche wrote:Εδώ στην Αθήνα και χωρίς να τον έχουνε δει και μόνο που διαδόθηκε η φήμη ότι θα ανεβεί για κανά 2ωρο στα μπουζούκια είχαμε μ@υνοθάλασσα στις πίστες (δεν είχε πει που ακριβώς θα πάει)...τι αυτοκτονίες...τι κλάμα...μερικές πιο προχωρημένες κλείστηκαν σε μοναστήρι....
.
.
.
.
.
.
.
.
.Δον παράκληση...μην το ξανακάνεις...θα δημιουργήσεις πρόβλημα αξεπέραστο......![]()
![]()
comanche wrote:.1 τελειωμένο σου λέω......![]()
![]()
![]()
![]()
(κουρέλι)
.
.2 τελείες πιστεύω τώρα να βάλει τα μπλοκέ και ν" ανοίξει πιο εύκολα (αν και δε νομίζω..)...Αντώνη...
ζήτω οι γκοφρέτες ρε κ@ριόληδες!!!!!!!!!!comanche wrote:Δον όπως το βλέπω σε λίγο καιρό με αυτά που γράφεις θα μου ζητήσεις να βγούμε....![]()
![]()
.
.κανόνισε ν' ανεβείς...αν δεν, θα κατεβώ εγώ.....γυναίκες δεν φέρνω,κάτι θα βρούμε και κάτω...έτσι?![]()
.
.
.
.
.
.
.ποιός π@ύστης διαδίδει ότι έσπασες κορωνοπήνιο στην Βλαχοκερασιά?...αλάσπωτος μπήκες...ατσαλάκωτος βγήκες...![]()
![]()
Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΛΕΤΕ......... εδω παντως ο Κωστας ζωγραφιζε κ εσεις απλα κοιτουσατε.......georgexj wrote:comanche wrote:Εδώ στην Αθήνα και χωρίς να τον έχουνε δει και μόνο που διαδόθηκε η φήμη ότι θα ανεβεί για κανά 2ωρο στα μπουζούκια είχαμε μ@υνοθάλασσα στις πίστες (δεν είχε πει που ακριβώς θα πάει)...τι αυτοκτονίες...τι κλάμα...μερικές πιο προχωρημένες κλείστηκαν σε μοναστήρι....
.
![]()
τι κουρελι εισαι κ συ!!!!