georgexj wrote:ρε δεν αφηνεις αυτα που ξερεις???γιατι δεν βγαινεις στα ισα να το πεις????εχω ενα μοτερακι απο baleno αμα σε ενδοιαφερει!!!πες το στα ισα.οτι το μπουρδελο σου δεν παιρνει τα ποδια του!!!αλλα θα σε φαει η χαζο περηφανεια του ιαπωνα.
Πλάκα στην πλάκα ξέρουμε τι άλλα χρειάζεται αυτό για να μπεί σε Jimnaki ?
Ενδιαφέρον ακούγεται παντως ...
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ... B.R.A.T. ... the original ... Always groovin 4WD moving
μιχαλοπουλε εγω επειδη τον παω τον drimon αν θελει κινητηρα απο swift gti θα του τον κανω εγω δωρο,αν αποσυρω τελικα το αμαξι,που μαλλον θα το κανω...εχω εναν ακομα stand by.
κιεγώ επειδή τον πάω, έχω να του δώσω ένα κινητήρα απο ξυλοκοφτικό κια ένα κινητήρα απο ηλεκτρογεννήτρια ραβδιστικού. το χειμώνα κάνει και για να ραβδίζει τις ελιές στο χωρίο του.
kostas654 wrote:μιχαλοπουλε εγω επειδη τον παω τον drimon αν θελει κινητηρα απο swift gti θα του τον κανω εγω δωρο,αν αποσυρω τελικα το αμαξι,που μαλλον θα το κανω...εχω εναν ακομα stand by.
Βρε βρε βρε............κοίτα να δεις! Ένας ένας εκδηλώνονται.
Αποκτήσαμε και μάντρα ανταλλακτικών Γκιαούρης!!!
antonisxj wrote:κιεγώ επειδή τον πάω, έχω να του δώσω ένα κινητήρα απο ξυλοκοφτικό κια ένα κινητήρα απο ηλεκτρογεννήτρια ραβδιστικού. το χειμώνα κάνει και για να ραβδίζει τις ελιές στο χωρίο του.
Από εσένα Βρούτε δεν θέλω ούτε νερό.
Παλιορουφιάνε!!!
kostas654 wrote:μιχαλοπουλε εγω επειδη τον παω τον drimon αν θελει κινητηρα απο swift gti θα του τον κανω εγω δωρο,αν αποσυρω τελικα το αμαξι,που μαλλον θα το κανω...εχω εναν ακομα stand by.
Βρε βρε βρε............κοίτα να δεις! Ένας ένας εκδηλώνονται.
Αποκτήσαμε και μάντρα ανταλλακτικών Γκιαούρης!!!
φιλε εγω δεν εχω μαντρα ουτε παω να βγαλω κερδος...εχω εναν gti κινητηρα αμα θες ελα παρτον στον κανω δωρο αμα ειναι να μπει στο jimny σου.
georgexj wrote:ρε δεν αφηνεις αυτα που ξερεις???γιατι δεν βγαινεις στα ισα να το πεις????εχω ενα μοτερακι απο baleno αμα σε ενδοιαφερει!!!πες το στα ισα.οτι το μπουρδελο σου δεν παιρνει τα ποδια του!!!αλλα θα σε φαει η χαζο περηφανεια του ιαπωνα.
Πλάκα στην πλάκα ξέρουμε τι άλλα χρειάζεται αυτό για να μπεί σε Jimnaki ?
Ενδιαφέρον ακούγεται παντως ...
ενα γατονι ηλεκτρολογο!!!τιποτα αλλο!!!κ δεν ξερω αν θα χρειαστει κ μια πλακα για το σασμαν.αλλα μπορει κ να ταιριαζει!!