CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Drimon

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by Drimon »

georgexj wrote: to krataw gia sullektikous pelates san k sena!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τα λόγια σου με κολακεύουν!!! :mrgreen: :mrgreen:
lker

Post by lker »

georgexj wrote:ρε δεν αφηνεις αυτα που ξερεις???γιατι δεν βγαινεις στα ισα να το πεις????εχω ενα μοτερακι απο baleno αμα σε ενδοιαφερει!!!πες το στα ισα.οτι το μπουρδελο σου δεν παιρνει τα ποδια του!!!αλλα θα σε φαει η χαζο περηφανεια του ιαπωνα. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πλάκα στην πλάκα ξέρουμε τι άλλα χρειάζεται αυτό για να μπεί σε Jimnaki ?
Ενδιαφέρον ακούγεται παντως ...
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
kostas654

Post by kostas654 »

μιχαλοπουλε εγω επειδη τον παω τον drimon αν θελει κινητηρα απο swift gti θα του τον κανω εγω δωρο,αν αποσυρω τελικα το αμαξι,που μαλλον θα το κανω...εχω εναν ακομα stand by.
Κώστας Γκιαούρης
antonisxj

Post by antonisxj »

κιεγώ επειδή τον πάω, έχω να του δώσω ένα κινητήρα απο ξυλοκοφτικό κια ένα κινητήρα απο ηλεκτρογεννήτρια ραβδιστικού. το χειμώνα κάνει και για να ραβδίζει τις ελιές στο χωρίο του.
if it doesn't break, fix it until it does
Drimon

Post by Drimon »

kostas654 wrote:μιχαλοπουλε εγω επειδη τον παω τον drimon αν θελει κινητηρα απο swift gti θα του τον κανω εγω δωρο,αν αποσυρω τελικα το αμαξι,που μαλλον θα το κανω...εχω εναν ακομα stand by.
Βρε βρε βρε............κοίτα να δεις! Ένας ένας εκδηλώνονται. :lol:
Αποκτήσαμε και μάντρα ανταλλακτικών Γκιαούρης!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

antonisxj wrote:κιεγώ επειδή τον πάω, έχω να του δώσω ένα κινητήρα απο ξυλοκοφτικό κια ένα κινητήρα απο ηλεκτρογεννήτρια ραβδιστικού. το χειμώνα κάνει και για να ραβδίζει τις ελιές στο χωρίο του.
Από εσένα Βρούτε δεν θέλω ούτε νερό. :evil:
Παλιορουφιάνε!!! :evil: :evil: :evil:
antonisxj

Post by antonisxj »

χέσεμας ρε Ντριμόνη.
καλύτερε...
if it doesn't break, fix it until it does
kostas654

Post by kostas654 »

Drimon wrote:
kostas654 wrote:μιχαλοπουλε εγω επειδη τον παω τον drimon αν θελει κινητηρα απο swift gti θα του τον κανω εγω δωρο,αν αποσυρω τελικα το αμαξι,που μαλλον θα το κανω...εχω εναν ακομα stand by.
Βρε βρε βρε............κοίτα να δεις! Ένας ένας εκδηλώνονται. :lol:
Αποκτήσαμε και μάντρα ανταλλακτικών Γκιαούρης!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
φιλε εγω δεν εχω μαντρα ουτε παω να βγαλω κερδος...εχω εναν gti κινητηρα αμα θες ελα παρτον στον κανω δωρο αμα ειναι να μπει στο jimny σου.
Κώστας Γκιαούρης
georgexj

Post by georgexj »

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

κουβαρντα μου εσυ!!!κ τι θελεις για ανταλλαγμα???καραβοπανο??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

το γνησιο????
georgexj

Post by georgexj »

lker wrote:
georgexj wrote:ρε δεν αφηνεις αυτα που ξερεις???γιατι δεν βγαινεις στα ισα να το πεις????εχω ενα μοτερακι απο baleno αμα σε ενδοιαφερει!!!πες το στα ισα.οτι το μπουρδελο σου δεν παιρνει τα ποδια του!!!αλλα θα σε φαει η χαζο περηφανεια του ιαπωνα. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πλάκα στην πλάκα ξέρουμε τι άλλα χρειάζεται αυτό για να μπεί σε Jimnaki ?
Ενδιαφέρον ακούγεται παντως ...

ενα γατονι ηλεκτρολογο!!!τιποτα αλλο!!!κ δεν ξερω αν θα χρειαστει κ μια πλακα για το σασμαν.αλλα μπορει κ να ταιριαζει!!
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”