CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Drimon

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by Drimon »

johny4x4 wrote: Που λες τωρα δεν είμαι γιωτάς ξέχασα να το διευκρυνίσω. Τώρα έχω γίνει πολύ αντρας και χεράς και κάτι μπλε τσεροκακια και κάτι ασημι jimnakia (εκτος του lker) τα τρώω:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol:
:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
toro

Post by toro »

[quote="johny4x4" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
George 10 Ιανουαρίου φεύγω!!!![/quote]... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ΡΕ.....johny......να παω.....ΕΓΩ , για ΣΕΝΑ!!!!!!!!! (Αχ-βαχ!!!) :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kostas654

Post by kostas654 »

μιχαλοπουλε ΕΛΕΟΣ

Ελεος ρε φιλε δεν αντεχω αλλο...αγοραζεις wrangler και ακομα προσκυνας το ρημαδι....βουρκωσες κιολας...ασχολιαστο

ειναι τοσες πολλες οι ΠΑΠΑΡΙΕΣ
που εχεις γραψει εδω μεσα που αποχωριζεσαι το ρημαδι που εγω θα γραφομουνα και απο αλλο φορουμ για να σε κραξω...να σε κυνηγησω θα ελεγα.... εμενα προσωπικα το συστημα μπλοκαρε γιατι ειχα σκοπο να γραψω 2-3 σελιδες κραζοντας σε

παρε το wrangler προσκυνα το κιολας μπας και δεις ασπρη μερα

ΕΛΕΟΣ

Κώστας Γκιαούρης
johny4x4

Post by johny4x4 »

kostas654 wrote:μιχαλοπουλε ΕΛΕΟΣ

Ελεος ρε φιλε δεν αντεχω αλλο...αγοραζεις wrangler και ακομα προσκυνας το ρημαδι....βουρκωσες κιολας...ασχολιαστο

ειναι τοσες πολλες οι ΠΑΠΑΡΙΕΣ
που εχεις γραψει εδω μεσα που αποχωριζεσαι το ρημαδι που εγω θα γραφομουνα και απο αλλο φορουμ για να σε κραξω...να σε κυνηγησω θα ελεγα.... εμενα προσωπικα το συστημα μπλοκαρε γιατι ειχα σκοπο να γραψω 2-3 σελιδες κραζοντας σε

παρε το wrangler προσκυνα το κιολας μπας και δεις ασπρη μερα

ΕΛΕΟΣ

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Image
georgexj

Post by georgexj »

ΑΝΤΕ Γ@ΜΗΘΗΤΕ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
aggas

Post by aggas »

Αααααααααααα...........Δον...........γιατί αρπάζεσαι................μόνο σου βάζεις τα δαχτυλάκια σου και βγάζεις τα ματάκια σου..........
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
aggas

Post by aggas »

Άσχετο αλλά μόλις το επιβεβαίωσα και έχω χεστεί στο γέλιο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τα YJ φοράγανε Γιαπωνέζικα σασμάν AISIN και μάλιστα κάποια έκδοση φόραγε και σασμάν PEUGEOT :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
ROCKY XXX

Post by ROCKY XXX »

Κωστα και γιαννη μην μου λετε τετοια του παιδιου,γιατι ειναι και αυτος ενας απο εσας.Ευκαιρια να σασ μαθει τωρα πως να φτιαξετε τα ραγκλερ :!: :!: :!: :!: :!: :!: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek:
johny4x4

Post by johny4x4 »

aggas wrote:Άσχετο αλλά μόλις το επιβεβαίωσα και έχω χεστεί στο γέλιο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τα YJ φοράγανε Γιαπωνέζικα σασμάν AISIN και μάλιστα κάποια έκδοση φόραγε και σασμάν PEUGEOT :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Υποσχέθηκα στον εαυτό μου οτι θα σταματήσω να κράζω και να κοροιδευω τον κόσμο οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω. Μπορεί να μπει ο τσελιος που ή αυτος ή ο νταγκασ σίγουρα θα ξέρουν αν παιζει κατι τέτοιο!!!
Image
St. Tselios

Post by St. Tselios »

aggas wrote:Άσχετο αλλά μόλις το επιβεβαίωσα και έχω χεστεί στο γέλιο
Τα YJ φοράγανε Γιαπωνέζικα σασμάν AISIN και μάλιστα κάποια έκδοση φόραγε και σασμάν PEUGEOT
Ontos etsi einai.
Kai gia na min psaxneis & gia ti allo Japan forane...sou lew oti einai kai i miza. 8-) 8-) 8-)
Image
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”