johny4x4 wrote:
Που λες τωρα δεν είμαι γιωτάς ξέχασα να το διευκρυνίσω. Τώρα έχω γίνει πολύ αντρας και χεράς και κάτι μπλε τσεροκακια και κάτι ασημι jimnakia (εκτος του lker) τα τρώω:lol:
Ελεος ρε φιλε δεν αντεχω αλλο...αγοραζεις wrangler και ακομα προσκυνας το ρημαδι....βουρκωσες κιολας...ασχολιαστο
ειναι τοσες πολλες οι ΠΑΠΑΡΙΕΣ
που εχεις γραψει εδω μεσα που αποχωριζεσαι το ρημαδι που εγω θα γραφομουνα και απο αλλο φορουμ για να σε κραξω...να σε κυνηγησω θα ελεγα.... εμενα προσωπικα το συστημα μπλοκαρε γιατι ειχα σκοπο να γραψω 2-3 σελιδες κραζοντας σε
παρε το wrangler προσκυνα το κιολας μπας και δεις ασπρη μερα
Ελεος ρε φιλε δεν αντεχω αλλο...αγοραζεις wrangler και ακομα προσκυνας το ρημαδι....βουρκωσες κιολας...ασχολιαστο
ειναι τοσες πολλες οι ΠΑΠΑΡΙΕΣ
που εχεις γραψει εδω μεσα που αποχωριζεσαι το ρημαδι που εγω θα γραφομουνα και απο αλλο φορουμ για να σε κραξω...να σε κυνηγησω θα ελεγα.... εμενα προσωπικα το συστημα μπλοκαρε γιατι ειχα σκοπο να γραψω 2-3 σελιδες κραζοντας σε
παρε το wrangler προσκυνα το κιολας μπας και δεις ασπρη μερα
aggas wrote:Άσχετο αλλά μόλις το επιβεβαίωσα και έχω χεστεί στο γέλιο
Τα YJ φοράγανε Γιαπωνέζικα σασμάν AISIN και μάλιστα κάποια έκδοση φόραγε και σασμάν PEUGEOT
Υποσχέθηκα στον εαυτό μου οτι θα σταματήσω να κράζω και να κοροιδευω τον κόσμο οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω. Μπορεί να μπει ο τσελιος που ή αυτος ή ο νταγκασ σίγουρα θα ξέρουν αν παιζει κατι τέτοιο!!!
aggas wrote:Άσχετο αλλά μόλις το επιβεβαίωσα και έχω χεστεί στο γέλιο
Τα YJ φοράγανε Γιαπωνέζικα σασμάν AISIN και μάλιστα κάποια έκδοση φόραγε και σασμάν PEUGEOT
Ontos etsi einai.
Kai gia na min psaxneis & gia ti allo Japan forane...sou lew oti einai kai i miza.