αν δεν αλλάξει κάτι μέσα στις επόμενες 2 βδομάδες, θα αρχίσει το ξήλωμα και τμηματικό πούλημα.
άρα στην καγκουροσυνάντηση θα έρθω με το terrano με λαστιχάκι 33" αναγόμωση και ο θεός μαζίμας.
johny4x4 wrote:Εγω απο την άλλη είπα να πάω να δω τι παίζει στο στρατό οποτε θα αργήσετε λιγάκι να με δείτε!
θα πω του διοικητη βέβαια να βάλει ασύρματο ιντερνετ για να μπαίνω να τα λέμε να μαθαίνω τα νέα σας εκει στα ξένα!!!
Λετε να πέσει στα χερια μου κανενα παλιο G να παίζω????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
antonisxj wrote:λοιπόν, μετά απο χθεσινοβράδυνη συνομιλία με ένα φίλο εξωγήινο, αποφάσισα να καταθέσω τις πινακίδες του υποπόταμου και να τον κόψω σε κομμάτια.![]()
αν δεν αλλάξει κάτι μέσα στις επόμενες 2 βδομάδες, θα αρχίσει το ξήλωμα και τμηματικό πούλημα.
άρα στην καγκουροσυνάντηση θα έρθω με το terrano με λαστιχάκι 33" αναγόμωση και ο θεός μαζίμας.
St. Tselios wrote:antonisxj wrote:λοιπόν, μετά απο χθεσινοβράδυνη συνομιλία με ένα φίλο εξωγήινο, αποφάσισα να καταθέσω τις πινακίδες του υποπόταμου και να τον κόψω σε κομμάτια.![]()
Και με τι θα κανεις καγκουριές τωρα?![]()
![]()
Γιάννη αν πάς Ναυτικό, ΜΗΝ πείς ΠΟΥΘΕΝΑ ότι με γνωρίζεις. χωρίς πλάκα... έκαψα το πλοίο της αγάπης στο Παλασκα και ακόμα το συζητάνεYJ ''The Doctor'' wrote:johny4x4 wrote:Εγω απο την άλλη είπα να πάω να δω τι παίζει στο στρατό οποτε θα αργήσετε λιγάκι να με δείτε!
θα πω του διοικητη βέβαια να βάλει ασύρματο ιντερνετ για να μπαίνω να τα λέμε να μαθαίνω τα νέα σας εκει στα ξένα!!!
Λετε να πέσει στα χερια μου κανενα παλιο G να παίζω????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΗΝ πεις με ΤΙΠΟΤΑ οτι γνωριζεις τον Βασηλια....δεν ξερουμε τι καταστροφη μπορει να εκανε οταν ηταν και αυτος εκει.....και την πληρωσεις εσυ τη νυφη![]()
![]()
![]()
Με το καλο
St. Tselios wrote:antonisxj wrote:λοιπόν, μετά απο χθεσινοβράδυνη συνομιλία με ένα φίλο εξωγήινο, αποφάσισα να καταθέσω τις πινακίδες του υποπόταμου και να τον κόψω σε κομμάτια.![]()
Και με τι θα κανεις καγκουριές τωρα?![]()
![]()
το παλεύω ρε Αχιλλέα.Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:Μη στενοχωριεσαι εσενα σε θελουμε χαρουμενο να μας φτιαχνεις ωραιες ιστοριες!!!!!!
ποιά ζουμια ρε λέλο...YJ ''The Doctor'' wrote:Ρε Αρχι ηρεμα θα μας παρουν τα ζουμια τωρα......![]()
Υγεια πανω απ'ολα και ΟΛΑ τα αλλα γινονται![]()
Τερανο,τσεροκι,πατινι δεν εχει σημασια, ΕΝΑΣ ειναι ο αρχικαγκουρας![]()
![]()