Ε' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
antonisxj

Re: Ε' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Post by antonisxj »

λοιπόν, μετά απο χθεσινοβράδυνη συνομιλία με ένα φίλο εξωγήινο, αποφάσισα να καταθέσω τις πινακίδες του υποπόταμου και να τον κόψω σε κομμάτια. :cry:
αν δεν αλλάξει κάτι μέσα στις επόμενες 2 βδομάδες, θα αρχίσει το ξήλωμα και τμηματικό πούλημα.
άρα στην καγκουροσυνάντηση θα έρθω με το terrano με λαστιχάκι 33" αναγόμωση και ο θεός μαζίμας.
if it doesn't break, fix it until it does
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

johny4x4 wrote:Εγω απο την άλλη είπα να πάω να δω τι παίζει στο στρατό οποτε θα αργήσετε λιγάκι να με δείτε!
θα πω του διοικητη βέβαια να βάλει ασύρματο ιντερνετ για να μπαίνω να τα λέμε να μαθαίνω τα νέα σας εκει στα ξένα!!!
Λετε να πέσει στα χερια μου κανενα παλιο G να παίζω???????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΜΗΝ πεις με ΤΙΠΟΤΑ οτι γνωριζεις τον Βασηλια....δεν ξερουμε τι καταστροφη μπορει να εκανε οταν ηταν και αυτος εκει.....και την πληρωσεις εσυ τη νυφη :lol: :lol: :lol:
Με το καλο :mrgreen:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
St. Tselios

Post by St. Tselios »

antonisxj wrote:λοιπόν, μετά απο χθεσινοβράδυνη συνομιλία με ένα φίλο εξωγήινο, αποφάσισα να καταθέσω τις πινακίδες του υποπόταμου και να τον κόψω σε κομμάτια. :cry:
αν δεν αλλάξει κάτι μέσα στις επόμενες 2 βδομάδες, θα αρχίσει το ξήλωμα και τμηματικό πούλημα.
άρα στην καγκουροσυνάντηση θα έρθω με το terrano με λαστιχάκι 33" αναγόμωση και ο θεός μαζίμας.

Και με τι θα κανεις καγκουριές τωρα? :( :( :(
Image
antonisxj

Post by antonisxj »

St. Tselios wrote:
antonisxj wrote:λοιπόν, μετά απο χθεσινοβράδυνη συνομιλία με ένα φίλο εξωγήινο, αποφάσισα να καταθέσω τις πινακίδες του υποπόταμου και να τον κόψω σε κομμάτια. :cry:

:oops: δεν ξέρω :cry:
antonisxj

Post by antonisxj »

YJ ''The Doctor'' wrote:
johny4x4 wrote:Εγω απο την άλλη είπα να πάω να δω τι παίζει στο στρατό οποτε θα αργήσετε λιγάκι να με δείτε!
θα πω του διοικητη βέβαια να βάλει ασύρματο ιντερνετ για να μπαίνω να τα λέμε να μαθαίνω τα νέα σας εκει στα ξένα!!!
Λετε να πέσει στα χερια μου κανενα παλιο G να παίζω???????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΜΗΝ πεις με ΤΙΠΟΤΑ οτι γνωριζεις τον Βασηλια....δεν ξερουμε τι καταστροφη μπορει να εκανε οταν ηταν και αυτος εκει.....και την πληρωσεις εσυ τη νυφη :lol: :lol: :lol:
Με το καλο :mrgreen:
Γιάννη αν πάς Ναυτικό, ΜΗΝ πείς ΠΟΥΘΕΝΑ ότι με γνωρίζεις. χωρίς πλάκα... έκαψα το πλοίο της αγάπης στο Παλασκα και ακόμα το συζητάνε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
με έπιασε το τζιπάκι του διοικητή πάνω στο λόφο του Παλάσκα να κυνηγάω λαγούς μέσα στη νύχτα και δεν θυμάμαι πόσες μούτζες μέτρησα εκείνο το βράδυ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
και μετά που είχα χάσει το μέτρημα, είπα και ένα μαντιναδάκι του διοικητή... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

St. Tselios wrote:

Μη στενοχωριεσαι εσενα σε θελουμε χαρουμενο να μας φτιαχνεις ωραιες ιστοριες!!!!!!
Κανε τη καρδια σου πετρα τωρα κ φτιαξε μια για ενα βασιλια που εκανε λαθος
κ πρεπει να το διωρθωσει τωρα χωρις να στενοχωρισει τους Υπήκοους του!!!!
απο το samy στο xj κ μετα επιστροφη στο terrano!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Αντωνη στα λιοκια σου καλα να ειμαστε κ απο σιδερα.........δες τον doctor!!!!!!!!!!!
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

Ρε Αρχι ηρεμα θα μας παρουν τα ζουμια τωρα...... :(

Υγεια πανω απ'ολα και ΟΛΑ τα αλλα γινονται ;)

Τερανο,τσεροκι,πατινι δεν εχει σημασια, ΕΝΑΣ ειναι ο αρχικαγκουρας :!: :!: :!:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
antonisxj

Post by antonisxj »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:Μη στενοχωριεσαι εσενα σε θελουμε χαρουμενο να μας φτιαχνεις ωραιες ιστοριες!!!!!!
το παλεύω ρε Αχιλλέα.
το παλεύω.
αλλά... βλέπεις τι γίνεται?
μου δίνουν μια στη κεφαλή και ΓΚΑΠ!!!!
τους δίνω μια κι'εγώ, αλλά μου τη γυρίζουν πίσω και ξανά ΓΚΑΠ!!!
έ! να πάνε να απαυτοθούνε και δεν αντέχω άλλο ΓΚΑΠ!
antonisxj

Post by antonisxj »

YJ ''The Doctor'' wrote:Ρε Αρχι ηρεμα θα μας παρουν τα ζουμια τωρα...... :(

Υγεια πανω απ'ολα και ΟΛΑ τα αλλα γινονται ;)

Τερανο,τσεροκι,πατινι δεν εχει σημασια, ΕΝΑΣ ειναι ο αρχικαγκουρας :!: :!: :!:
ποιά ζουμια ρε λέλο...
είπα εγώ να σας πάρουν τα ζουμιά?
ξεκολάτε ρε! δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. ένα υποποταμάκι είναι...
και όπως είπε και κάποιος κάποτε... "εκεί που θα είμαστε στα χαρακόματα να πολεμάμε, θα σας λέω ανέκδοτα να περνάει η ώρα" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
johny4x4

Post by johny4x4 »

Εντάξει ρε τσελάκο μην στεναχωριέσαι!
Δεν υπάρχει πρόβλημα!!!
Απλά ήρθε η ώρα να αλλάξουμε ονομασια......
Απο εδώ και στο εξής θα είμαστε " I4 KAGKOYRES" σιγά το πράγμα!!!
Οπότε δεν θα με πειράζει αν δεν έχω ιντερνετ να βλέπω φωτογραφίες απο την επόμενη καγκουροσυνάντηση γιατί οι μισοί θα είστε με τα πόδια και οι άλλοι μισοί με τα φλωροιαπωνικά!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ντριμόνι κλ@σε μου τα @ρχίδια!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”