YJ ''The Doctor'' wrote:http://www.youtube.com/watch?v=xFq4q8NcoGk
για οσους ΔΕΝ την εχουν ακομα παρει χαμπαρι
Drimon wrote:Ο εμπνευστής τις υπογραφής μου.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
georgexj wrote:...το μονο που ειχε εκεινη την ημερα ητανε ενα μπουκαλι ουισκι στην πορτα του οδηγου.κ ομως τερματισε!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
georgexj wrote:κ ηρθε η ωρα να απολογηθω!!!!
....χωριζω με την γρια μου cheroka.....
ΈΤΣΙ!!!!!!!georgexj wrote: 3)το project θα εχει ως εξης!!!μουρη κ κωλο απο jimny για να μην σπαει!!!ντριμονης!!!!!
Ταπεράκι ξεταπεράκι εκεί θα καταλήξετε όλοι!!!!!georgexj wrote: ααααα κ κατι ακομα .εσυ πουτσομεζε ντριμονη μην αρχιζεις τις παπαριες γιατι το καινουργιο ονομα απο το μπουρδελο σου δεν στο χω πει ακομα!!!το ταπερακι του παιδιου!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το αυτοκινητο σου ειληκρινα μου θυμιζει το ταπερακι που επαιρνα στο δημοτικο οταν πηγαινα εκδρομη με τα κεφτεδακια μεσα.κ να ξερεις στην θεση σου οσα τελη κ να πληρωνεις ειναι παρα πολλα για ενα ταπερ!!!
ουτε της βεφας δεν ειναι τοσο ακριβα!!!
ρε φαντασμενε,ρε παπαρα ρε δεν ξερω κ γω τι αλλο διακοσμητικο να σου πω!!!Drimon wrote:georgexj wrote:κ ηρθε η ωρα να απολογηθω!!!!
....χωριζω με την γρια μου cheroka.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΈΤΣΙ!!!!!!!georgexj wrote: 3)το project θα εχει ως εξης!!!μουρη κ κωλο απο jimny για να μην σπαει!!!ντριμονης!!!!!
Στα λόγια μου έρχεστε όλοι ένας ένας!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ταπεράκι ξεταπεράκι εκεί θα καταλήξετε όλοι!!!!!georgexj wrote: ααααα κ κατι ακομα .εσυ πουτσομεζε ντριμονη μην αρχιζεις τις παπαριες γιατι το καινουργιο ονομα απο το μπουρδελο σου δεν στο χω πει ακομα!!!το ταπερακι του παιδιου!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το αυτοκινητο σου ειληκρινα μου θυμιζει το ταπερακι που επαιρνα στο δημοτικο οταν πηγαινα εκδρομη με τα κεφτεδακια μεσα.κ να ξερεις στην θεση σου οσα τελη κ να πληρωνεις ειναι παρα πολλα για ενα ταπερ!!!
ουτε της βεφας δεν ειναι τοσο ακριβα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είναι και ποιό αξιόπιστο από την γριά!
johny4x4 wrote:Ακολουθεί μήνυμα με πολύ υβριστικό περιεχόμενο
Παρακαλείτε όποιος δεν γουστάρει να ακουει βλέπει βρισιές να προχωρήσει στο επόμενο ποστ γιατι θα ξενερώσει.
Νικόλα σορρυ πέφτει βρισίδι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λοιπον καταρχήν κόψε τις μ@λακίες και παραδέξου ένα πράγμα................
Οτι τα cherokee είναι για τον Π..ΤΣΟ ρε μ@λ@κα
Ρε Μ@Λ@ΚΑ όπως λέει και ο κολλητός σου που κανονικά θα πρέπει ολοι οι κα΄γκουρες να βγουν και να σε κράξουν αλλα δεν το κάνουν γιατί ντρέπονται οπότε θα το κάνω εγω γι αυτούς, επειδή μας έχεις ζαλίσει τα @ρχίδια με το παλιοχρέπι
Ρε Μ@Λ@ΚΑ που έκραζες τα wrangler χειρότερα απο τον φίλο σου το γιατρό και wrangler θα πάρεις και εσυ
Εκει προσκυνας και εσυ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αντε περιμενω να βάλεις και εσυ την κλασική φωτογραφία με το wrangler και εσενα πάνω στο καπό χεσμένος απο τη χαρά σου που πήρες αμάξι σίγουρος πλέον οτι δεν θα το πετάξεις όπως τη γρια γιατι δεν σταματάει να φτιάχνετε.
ΑΑΑΑΑΑ ξέχασα (ρε π@υστη θα σε ξεφτιλισω) και εκει που μιλάγαμε στο τηλέφωνο μου λέει: τα wrangler είναι τα καθαρόαιμα jeep ρε φίλε που τα κάνεις ότι θέλεις τι να λέμε τώρα.
Τι του λες εκει????????????????
Φτιάξε το jimny κι άσε τα χαζοαμερικλάνικα στην πάντα. Βρόμισε ο τόπος!johny4x4 wrote: Λοιπον τέλος εγω πάω να πάρω cherokee........αντε το πολύ samurai (jimny έχω)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()