CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Drimon

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by Drimon »

Ο εμπνευστής τις υπογραφής μου..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
georgexj

Post by georgexj »

YJ ''The Doctor'' wrote:http://www.youtube.com/watch?v=xFq4q8NcoGk

για οσους ΔΕΝ την εχουν ακομα παρει χαμπαρι :mrgreen:

:lol:
:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

γεια σου τρελογιατρε.ο μονος που εχεις πιασει το νοημα.γι αυτο κ αυτο το βιντεακι!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

Drimon wrote:Ο εμπνευστής τις υπογραφής μου..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image

φιλαρακι αυτον για να τον αντιγραψεις πρεπει να παρεις πολλα παρασημα.εγω οταν τον ειδα να τρεχει στο τριαλ της λαρισσας στην Κ2 με αυτο το αυτοκινητο του εβγαλα το καπελο.κ το αυτοκινητο επειδη το ειδες δεν εχει τιποτα.το μονο που ειχε εκεινη την ημερα ητανε ενα μπουκαλι ουισκι στην πορτα του οδηγου.κ ομως τερματισε!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
St. Tselios

Post by St. Tselios »

georgexj wrote:...το μονο που ειχε εκεινη την ημερα ητανε ενα μπουκαλι ουισκι στην πορτα του οδηγου.κ ομως τερματισε!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΦΥΓΕΤΕ
Image
alex-tj97

Post by alex-tj97 »

Χρονια Πολλα Νικολα κ απο μενα! :D
σορρυ για την καθυστερηση αλλα 2 μερες με γ@μαει ο πυρετος εμενα κ δεν παρακολουθουσα.
ευχαριστω κ οποιον φροντισε για τα καγκουρομπλουζακια μου!
τα παρελαβα την Κυριακη απο το Νικολα. :)
georgexj

Post by georgexj »

κ ηρθε η ωρα να απολογηθω!!!!

επειδη εχετε αρχησει ολοι να παιρνεται τηλεφωνο γιατι σας ξαφνιασανε οι αγγελιες μου το σχεδιο εχει ως εξης!!

1)αναγκαστηκα λογο του γαμημενου του κρατους που ζουμε,κ επειδη για 10 κυριακες τον χρονο δεν αξιζει να πληρωνω συνολικα 1680 ευρω σημα ασφαλεια κ οδικη χωριζω με την γρια μου cherokaπου τοσο αγαπω!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
παραδηδω πινακιδες κ την κανω κομματια!!!μετα απο μια μετατροπη πριν 5 μηνες!!!
2)αγοραζω κατι σε επαγγελματικο αυτες τις μερες!! ;) ;) ;) ;)
3)το project θα εχει ως εξης!!!μουρη κ κωλο απο jimny για να μην σπαει!!!ντριμονης!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
μοτερ ταμπλο απο το μωρο μου το γερικο!!παντα μια πινελια θα υπαρχει απο cherokee
σασι απο περιπτερο
αξονες απο διαστημοπλοιο της NASA που το εχουνε αποσυρει!! :lol: :lol: :lol: :lol:
κινηση σε σασμαν κτλ κτλ απο μπουλντοζα που δουλευε στην σεληνη(το συστημα που λεγαμε doctor) :lol: :lol: :lol: :lol:
φωτισμος νεας τεχνολογιας σε LED.βρηκα το τηλεφωνο της Ρονας κ μου τα κανει δωρο απο το μαγαζι που δουλευε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
rall cage κολλωνα ανωξηδοτη μιαμιση ιντζα για πολλες χρησης :lol: :lol: :lol: :lol:

ξεχασα τιποτα????

ααααα κ κατι ακομα .εσυ πουτσομεζε ντριμονη μην αρχιζεις τις παπαριες γιατι το καινουργιο ονομα απο το μπουρδελο σου δεν στο χω πει ακομα!!!το ταπερακι του παιδιου!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

το αυτοκινητο σου ειληκρινα μου θυμιζει το ταπερακι που επαιρνα στο δημοτικο οταν πηγαινα εκδρομη με τα κεφτεδακια μεσα.κ να ξερεις στην θεση σου οσα τελη κ να πληρωνεις ειναι παρα πολλα για ενα ταπερ!!!

ουτε της βεφας δεν ειναι τοσο ακριβα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote:κ ηρθε η ωρα να απολογηθω!!!!
....χωριζω με την γρια μου cheroka.....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj wrote: 3)το project θα εχει ως εξης!!!μουρη κ κωλο απο jimny για να μην σπαει!!!ντριμονης!!!!!
ΈΤΣΙ!!!!!!!
Στα λόγια μου έρχεστε όλοι ένας ένας!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

georgexj wrote: ααααα κ κατι ακομα .εσυ πουτσομεζε ντριμονη μην αρχιζεις τις παπαριες γιατι το καινουργιο ονομα απο το μπουρδελο σου δεν στο χω πει ακομα!!!το ταπερακι του παιδιου!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

το αυτοκινητο σου ειληκρινα μου θυμιζει το ταπερακι που επαιρνα στο δημοτικο οταν πηγαινα εκδρομη με τα κεφτεδακια μεσα.κ να ξερεις στην θεση σου οσα τελη κ να πληρωνεις ειναι παρα πολλα για ενα ταπερ!!!

ουτε της βεφας δεν ειναι τοσο ακριβα!!!
Ταπεράκι ξεταπεράκι εκεί θα καταλήξετε όλοι!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Είναι και ποιό αξιόπιστο από την γριά! ;)
johny4x4

Post by johny4x4 »

Ακολουθεί μήνυμα με πολύ υβριστικό περιεχόμενο
Παρακαλείτε όποιος δεν γουστάρει να ακουει βλέπει βρισιές να προχωρήσει στο επόμενο ποστ γιατι θα ξενερώσει.
Νικόλα σορρυ πέφτει βρισίδι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Λοιπον καταρχήν κόψε τις μ@λακίες και παραδέξου ένα πράγμα................
Οτι τα cherokee είναι για τον Π..ΤΣΟ ρε μ@λ@κα
Ρε Μ@Λ@ΚΑ όπως λέει και ο κολλητός σου που κανονικά θα πρέπει ολοι οι κα΄γκουρες να βγουν και να σε κράξουν αλλα δεν το κάνουν γιατί ντρέπονται οπότε θα το κάνω εγω γι αυτούς, επειδή μας έχεις ζαλίσει τα @ρχίδια με το παλιοχρέπι
Ρε Μ@Λ@ΚΑ που έκραζες τα wrangler χειρότερα απο τον φίλο σου το γιατρό και wrangler θα πάρεις και εσυ
Εκει προσκυνας και εσυ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αντε περιμενω να βάλεις και εσυ την κλασική φωτογραφία με το wrangler και εσενα πάνω στο καπό χεσμένος απο τη χαρά σου που πήρες αμάξι σίγουρος πλέον οτι δεν θα το πετάξεις όπως τη γρια γιατι δεν σταματάει να φτιάχνετε.
ΑΑΑΑΑΑ ξέχασα (ρε π@υστη θα σε ξεφτιλισω) και εκει που μιλάγαμε στο τηλέφωνο μου λέει: τα wrangler είναι τα καθαρόαιμα jeep ρε φίλε που τα κάνεις ότι θέλεις τι να λέμε τώρα.
Τι του λες εκει????????????????
Λοιπον τέλος εγω πάω να πάρω cherokee........αντε το πολύ samurai (jimny έχω) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
georgexj

Post by georgexj »

Drimon wrote:
georgexj wrote:κ ηρθε η ωρα να απολογηθω!!!!
....χωριζω με την γρια μου cheroka.....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj wrote: 3)το project θα εχει ως εξης!!!μουρη κ κωλο απο jimny για να μην σπαει!!!ντριμονης!!!!!
ΈΤΣΙ!!!!!!!
Στα λόγια μου έρχεστε όλοι ένας ένας!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

georgexj wrote: ααααα κ κατι ακομα .εσυ πουτσομεζε ντριμονη μην αρχιζεις τις παπαριες γιατι το καινουργιο ονομα απο το μπουρδελο σου δεν στο χω πει ακομα!!!το ταπερακι του παιδιου!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ουτε της βεφας δεν ειναι τοσο ακριβα!!!
Ταπεράκι ξεταπεράκι εκεί θα καταλήξετε όλοι!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Είναι και ποιό αξιόπιστο από την γριά! ;)
ρε φαντασμενε,ρε παπαρα ρε δεν ξερω κ γω τι αλλο διακοσμητικο να σου πω!!!
που το αυτοκινητο σου ειναι σαν τα αταηστα κ αδεσποτα σκηλια.που αμα δεν τα εχεις δεμενα με ημαντες κ αλησιδες φυγανε!!καπως ετσι ειναι κ το δικο σου.που με το παραμικρο σηκωνει σουζες κ ειναι ετοιμο να......
σε ολες τις φωτογραφιες καποιος θα σου το κραταει!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
να του βαλεις ημαντες σε ολα τα σημεια οποτε μολις αρχισει να τρελα του να σου το τραβανε!!!
Drimon

Post by Drimon »

johny4x4 wrote:Ακολουθεί μήνυμα με πολύ υβριστικό περιεχόμενο
Παρακαλείτε όποιος δεν γουστάρει να ακουει βλέπει βρισιές να προχωρήσει στο επόμενο ποστ γιατι θα ξενερώσει.
Νικόλα σορρυ πέφτει βρισίδι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Λοιπον καταρχήν κόψε τις μ@λακίες και παραδέξου ένα πράγμα................
Οτι τα cherokee είναι για τον Π..ΤΣΟ ρε μ@λ@κα
Ρε Μ@Λ@ΚΑ όπως λέει και ο κολλητός σου που κανονικά θα πρέπει ολοι οι κα΄γκουρες να βγουν και να σε κράξουν αλλα δεν το κάνουν γιατί ντρέπονται οπότε θα το κάνω εγω γι αυτούς, επειδή μας έχεις ζαλίσει τα @ρχίδια με το παλιοχρέπι
Ρε Μ@Λ@ΚΑ που έκραζες τα wrangler χειρότερα απο τον φίλο σου το γιατρό και wrangler θα πάρεις και εσυ
Εκει προσκυνας και εσυ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αντε περιμενω να βάλεις και εσυ την κλασική φωτογραφία με το wrangler και εσενα πάνω στο καπό χεσμένος απο τη χαρά σου που πήρες αμάξι σίγουρος πλέον οτι δεν θα το πετάξεις όπως τη γρια γιατι δεν σταματάει να φτιάχνετε.
ΑΑΑΑΑΑ ξέχασα (ρε π@υστη θα σε ξεφτιλισω) και εκει που μιλάγαμε στο τηλέφωνο μου λέει: τα wrangler είναι τα καθαρόαιμα jeep ρε φίλε που τα κάνεις ότι θέλεις τι να λέμε τώρα.
Τι του λες εκει????????????????
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Δάσκαλε που δίδασκες! :lol: :lol:

johny4x4 wrote: Λοιπον τέλος εγω πάω να πάρω cherokee........αντε το πολύ samurai (jimny έχω) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Φτιάξε το jimny κι άσε τα χαζοαμερικλάνικα στην πάντα. Βρόμισε ο τόπος! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”