εγώ αυτού του μαλάκα που έφτιαξε τους άξονες του έχω δώσει και όνομα. τον λέω "μικρός Johnson"
ο οποίος μικρός τζόνσον πέρα απο του ότι του πηδιόταν η γυναίκα, ήταν και πολύ στόκος. στο σχολείο τον κοροϊδευαν όλα τα παιδάκια και για να τα εκδικηθεί είπε του μαλάκα του πατέρατου να του κάνει ένα εργοστάσιο να φτιάχνει άξονες για τα αμάξια που έπερναν οι συμμαθητές του.
μετά ο μικρός τζόνσον απεδήχθει ότι ήταν και λίγο gay και του άρεσαν τα ημιαξόνια. και έτσι σκέυτηκε ότι έπρεπε να μας πηδήξει και εμάς.
antonisxj wrote:εγώ αυτού του μαλάκα που έφτιαξε τους άξονες του έχω δώσει και όνομα. τον λέω "μικρός Johnson"
ο οποίος μικρός τζόνσον πέρα απο του ότι του πηδιόταν η γυναίκα, ήταν και πολύ στόκος. στο σχολείο τον κοροϊδευαν όλα τα παιδάκια και για να τα εκδικηθεί είπε του μαλάκα του πατέρατου να του κάνει ένα εργοστάσιο να φτιάχνει άξονες για τα αμάξια που έπερναν οι συμμαθητές του.
μετά ο μικρός τζόνσον απεδήχθει ότι ήταν και λίγο gay και του άρεσαν τα ημιαξόνια. και έτσι σκέυτηκε ότι έπρεπε να μας πηδήξει και εμάς.
Χτες το μεσημέρι με πήρε τηλέφωνο ο Δον σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης....μέσα στην κατάθλιψη στην απογοήτευση στην θλίψη αλλά και στο θυμό και με τρεμάμενη απο την συγκίνηση και την συναισθηματική του φόρτιση φωνή μου είπε οτι την παλιοcheroka την αγαπάει και θα την κάνει κουκλάκι. Θα υποστει τρελές βελτιώσεις μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό σημείο (το επιθυμητό σημείο κάθε cheroka δεν είναι άλλο απο το να μην σπάει) και όποιο wrangler κυκλοφορεί εντος των ελληνικών συνόρων θα το γ@μ@ει δίχως σάλιο και δίχως έλεος!!!!
Wranglerades κρυφτείτε έρχεται η γρια ανανεωμένη και κ@υλωμένη!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ.: Εγώ για το δικό μου παράγγειλα κουκούλα τσίγγινη. Θα το κρύψω σε μια αποθήκη θα το κουκουλώσω κιόλας και θα φύγω για λίγους μήνες απο Ελλάδα μέχρι να ξεθυμάνει!!!!!!!!!
johny4x4 wrote:Χτες το μεσημέρι με πήρε τηλέφωνο ο Δον σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης....μέσα στην κατάθλιψη στην απογοήτευση στην θλίψη αλλά και στο θυμό και με τρεμάμενη απο την συγκίνηση και την συναισθηματική του φόρτιση φωνή μου είπε οτι την παλιοcheroka την αγαπάει και θα την κάνει κουκλάκι. Θα υποστει τρελές βελτιώσεις μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό σημείο (το επιθυμητό σημείο κάθε cheroka δεν είναι άλλο απο το να μην σπάει) και όποιο wrangler κυκλοφορεί εντος των ελληνικών συνόρων θα το γ@μ@ει δίχως σάλιο και δίχως έλεος!!!!
Wranglerades κρυφτείτε έρχεται η γρια ανανεωμένη και κ@υλωμένη!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ.: Εγώ για το δικό μου παράγγειλα κουκούλα τσίγγινη. Θα το κρύψω σε μια αποθήκη θα το κουκουλώσω κιόλας και θα φύγω για λίγους μήνες απο Ελλάδα μέχρι να ξεθυμάνει!!!!!!!!!