CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
georgexj

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by georgexj »

antonisxj wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
μου έλειψες!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
κ μενα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

εγώ αυτού του μαλάκα που έφτιαξε τους άξονες του έχω δώσει και όνομα. τον λέω "μικρός Johnson"
ο οποίος μικρός τζόνσον πέρα απο του ότι του πηδιόταν η γυναίκα, ήταν και πολύ στόκος. στο σχολείο τον κοροϊδευαν όλα τα παιδάκια και για να τα εκδικηθεί είπε του μαλάκα του πατέρατου να του κάνει ένα εργοστάσιο να φτιάχνει άξονες για τα αμάξια που έπερναν οι συμμαθητές του.
μετά ο μικρός τζόνσον απεδήχθει ότι ήταν και λίγο gay και του άρεσαν τα ημιαξόνια. και έτσι σκέυτηκε ότι έπρεπε να μας πηδήξει και εμάς.
if it doesn't break, fix it until it does
georgexj

Post by georgexj »

antonisxj wrote:εγώ αυτού του μαλάκα που έφτιαξε τους άξονες του έχω δώσει και όνομα. τον λέω "μικρός Johnson"
ο οποίος μικρός τζόνσον πέρα απο του ότι του πηδιόταν η γυναίκα, ήταν και πολύ στόκος. στο σχολείο τον κοροϊδευαν όλα τα παιδάκια και για να τα εκδικηθεί είπε του μαλάκα του πατέρατου να του κάνει ένα εργοστάσιο να φτιάχνει άξονες για τα αμάξια που έπερναν οι συμμαθητές του.
μετά ο μικρός τζόνσον απεδήχθει ότι ήταν και λίγο gay και του άρεσαν τα ημιαξόνια. και έτσι σκέυτηκε ότι έπρεπε να μας πηδήξει και εμάς.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

....πως φαινονται οι καμενοι ( και σπασμενοι ) καγκουρες
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
antonisxj

Post by antonisxj »

YJ ''The Doctor'' wrote:....πως φαινονται οι καμενοι ( και σπασμενοι ) καγκουρες
το αλατοπίπερο της ζωής.
αν ζούσαμε στην ανία θα είχαμε αυτοκτονήσει :lol:
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

antonisxj wrote:
YJ ''The Doctor'' wrote:....πως φαινονται οι καμενοι ( και σπασμενοι ) καγκουρες
το αλατοπίπερο της ζωής.

Αρχισαμε τα βαθυστοχαστα τωρα? :lol: :lol: :lol: :lol:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
antonisxj

Post by antonisxj »

YJ ''The Doctor'' wrote:
antonisxj wrote:
το αλατοπίπερο της ζωής.

Αρχισαμε τα βαθυστοχαστα τωρα? :lol: :lol: :lol: :lol:
όχι.
τα βαθύσπαστα.
προσπαθούμε να απαλήνουμε τον πόνο μας. να δώσουμε ένα άλλο τόνο στο σπάσιμο βρε αδερφέ!!!! :lol:
ROCKY XXX

Post by ROCKY XXX »

Κατι σαν τα αυγα το πασχα
johny4x4

Post by johny4x4 »

Χτες το μεσημέρι με πήρε τηλέφωνο ο Δον σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης....μέσα στην κατάθλιψη στην απογοήτευση στην θλίψη αλλά και στο θυμό και με τρεμάμενη απο την συγκίνηση και την συναισθηματική του φόρτιση φωνή μου είπε οτι την παλιοcheroka την αγαπάει και θα την κάνει κουκλάκι. Θα υποστει τρελές βελτιώσεις μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό σημείο (το επιθυμητό σημείο κάθε cheroka δεν είναι άλλο απο το να μην σπάει) και όποιο wrangler κυκλοφορεί εντος των ελληνικών συνόρων θα το γ@μ@ει δίχως σάλιο και δίχως έλεος!!!!
Wranglerades κρυφτείτε έρχεται η γρια ανανεωμένη και κ@υλωμένη!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ.: Εγώ για το δικό μου παράγγειλα κουκούλα τσίγγινη. Θα το κρύψω σε μια αποθήκη θα το κουκουλώσω κιόλας και θα φύγω για λίγους μήνες απο Ελλάδα μέχρι να ξεθυμάνει!!!!!!!!!
Image
georgexj

Post by georgexj »

johny4x4 wrote:Χτες το μεσημέρι με πήρε τηλέφωνο ο Δον σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης....μέσα στην κατάθλιψη στην απογοήτευση στην θλίψη αλλά και στο θυμό και με τρεμάμενη απο την συγκίνηση και την συναισθηματική του φόρτιση φωνή μου είπε οτι την παλιοcheroka την αγαπάει και θα την κάνει κουκλάκι. Θα υποστει τρελές βελτιώσεις μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό σημείο (το επιθυμητό σημείο κάθε cheroka δεν είναι άλλο απο το να μην σπάει) και όποιο wrangler κυκλοφορεί εντος των ελληνικών συνόρων θα το γ@μ@ει δίχως σάλιο και δίχως έλεος!!!!
Wranglerades κρυφτείτε έρχεται η γρια ανανεωμένη και κ@υλωμένη!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ.: Εγώ για το δικό μου παράγγειλα κουκούλα τσίγγινη. Θα το κρύψω σε μια αποθήκη θα το κουκουλώσω κιόλας και θα φύγω για λίγους μήνες απο Ελλάδα μέχρι να ξεθυμάνει!!!!!!!!!

:lol:
:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”