Καγκουροσυμμετοχή στην εκδρομή-trophy του Ναυπλίου.

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
lker

Re: Καγκουροσυμμετοχή στην εκδρομή-trophy του Ναυπλίου.

Post by lker »

Εχω κλασει στα γελια με τους διαλογους :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Παντως δον οντως μας ξεκληριζεις σιγα σιγα τους Ιαπωνες :lol: :lol: :lol: Και εγώ δεν ξέρω τι σκατα θα γινει στο φιναλε γιατι ετσι πως ειμαι με κοβω πολυ χλωμό :cry:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αντωνη σταματα κ δωσε λιγο μαγικο ζωμο στον Λευτερη!!!!!!!!
Περαστικα φιλε βρασε τσιπουρο κ πιες να ισιωσεις!!!!!!!
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!
DRIMONI να χαιρεσαι φιλε που δεν σε γκαντεμιαζε ο Τσελιος.... θα μπανταριζε το καραβι!!!!!!
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Kαλημερα Καγκουρες
Ειχα δουλειες χθες και σημερα τα διαβασα ολα αυτα

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Χθες μεσανυχτα:

Περιμενοντας ο Drimon να φυγει το καραβι....ερχεται ενα αλλο
Κατεβαζει τον καταπελτη και περιμενει.

Βλεποντας αυτο ο Drimon,βαζει μπρος και "βουρ" επανω (διχως να δει που παει το πλοιο)

Μετα απο 1 μερα φτανει το πλοιο σε λιμανι,κατεβαινει ο Drimon και ψαχνει να βρει καμια πινακιδα για το που θα παει.
Εκει που ειχε βγει απο το λιμανι εβλεπε τον κοσμο,και αλλοι απορουσαν και αλλοι γελουσαν.
Γυρω του εβλεπε συνεχεια τζιπαρες πανω 5,000 κυβικα και απορουσε και αυτος.
Ξαφνικα σταματαει να ρωτησει:
Drimon:Γειας σας
Περαστικος:Γεια σου ρε φιλε (με γελια)....Που το βρηκες αυτο?Σου βγηκε καλο?Δεν εχω αλλο σαν αυτο να κυκλοφορει.
Drimon:Δεν μας παρατας ρε φιλε...(και φευγει)

Εκει που βγηκε καλα απο το λιμανι βλεπει ξαφνικα μια πινακιδα:"Welcome to Saudi Arabia"

Y.Γ.:Πηγες να το κανεις Jeep το Jimny σου...αλλα ο Θεος σε τιμωρησε... :twisted: :twisted: :twisted:
Image
johny4x4

Post by johny4x4 »

Λοιπόν πολύ το κοριδεύετε το παιδι και έχω να σας πω κάτι....δεν εφταιγε ο drimon που του το εγραψαν jeep.
Πήγε να βγάλει το εισητήριο και του λέει
-έχω μαζί μου ενα αυτοκίνητο.
-Τι αυτοκίνητο?
-Ενα suzuki jimny
To κοιτάει ο τύπος το jimny με τις λαστιχάρες του, το υψος του, τους εργάτες του, του αξονάρες του και τρελαίνεται "Τι suzuki ρε φιλαράκι μας κοροιδεύεις??? Αυτό είναι το jeep το γνήσιο!!!!!"
Γυρνάει και ο drimon και του λέει
- η αλήθεια είναι οτι πάει παντού φίλε δεν κολάει πουθενα το εργαλείο. Ειναι καλύτερο απο τα jeep. ΚΑι αν δεν με πιστεύεις κοίτα και κάτι βιντεάκια για να καταλάβεις τι εμπόδια καταπίνει.
Μετα απο όλα αυτά τα βίντεο ο τύπος του λέει
- αγορίνα μου δεν ξέρω τι μου λές εγώ JEEP θα το βάλω!!!!!!!!!!!!
Image
St. Tselios

Post by St. Tselios »

:lol:
:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ε,ρε Θοδωρη
Ακομα δεν εμφανιστηκες σε ΚαγκουροΣυναντηση και αρχισε το πειραγμα.
Σκεψου τι εχει να γινει απο την Παρασκευη και μετα (για να μην πω απο σημερα)
Image
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

johny4x4 wrote:Λοιπόν πολύ το κοριδεύετε το παιδι και έχω να σας πω κάτι....δεν εφταιγε ο drimon που του το εγραψαν jeep.
Πήγε να βγάλει το εισητήριο και του λέει
-έχω μαζί μου ενα αυτοκίνητο.
-Τι αυτοκίνητο?
-Ενα suzuki jimny
To κοιτάει ο τύπος το jimny με τις λαστιχάρες του, το υψος του, τους εργάτες του, του αξονάρες του και τρελαίνεται "Τι suzuki ρε φιλαράκι μας κοροιδεύεις??? Αυτό είναι το jeep το γνήσιο!!!!!"
Γυρνάει και ο drimon και του λέει
- η αλήθεια είναι οτι πάει παντού φίλε δεν κολάει πουθενα το εργαλείο. Ειναι καλύτερο απο τα jeep. ΚΑι αν δεν με πιστεύεις κοίτα και κάτι βιντεάκια για να καταλάβεις τι εμπόδια καταπίνει.
Μετα απο όλα αυτά τα βίντεο ο τύπος του λέει
- αγορίνα μου δεν ξέρω τι μου λές εγώ JEEP θα το βάλω!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
εγραψε ο Γιαννης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
St. Tselios wrote::lol:
:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ε,ρε Θοδωρη
Ακομα δεν εμφανιστηκες σε ΚαγκουροΣυναντηση και αρχισε το πειραγμα.
Σκεψου τι εχει να γινει απο την Παρασκευη και μετα (για να μην πω απο σημερα)
θα τον εχω εγω υπο την προστασια μου μαζι με τον Agga μη φοβασαι τιποτα Τεουλη η μεγαλη Ιαπωνικη αγκαλια
θα ανοιξει για σενα...... αρκει να εμφανιστεις!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
εσυ μοναχικε καγκουρα μη κοροιδευεις μεχρι να φτασεις γιατι αν σου ριξει καμια καταρα εκει στις ερημιες που θα περιπλανιεσαι μονος σου να δω ποιος θα ερθει να σε μαζεψψει.......
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
alex-tj97

Post by alex-tj97 »

lker wrote:Εχω κλασει στα γελια με τους διαλογους :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
x2

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote: DRIMONI να χαιρεσαι φιλε που δεν σε γκαντεμιαζε ο Τσελιος.... θα μπανταριζε το καραβι!!!!!!
Φίλε αν έτρωγα κατάρα και από τους δύο τώρα που μιλάμε μπορεί και να κολύμπαγα. :lol: :lol: :lol:
Ο μόνος καλός οιωνός ήταν ότι σήμερα κατάφερα και συνάντησα τον βασιλιά μας, στον οποίο απέδωσα τον ανάλογο χαιρετισμό (με υπόκλιση), και με έκανε το γεγονός να ελπίζω ότι θα τα καταφέρω να φτάσω μέχρι την Πρέβεζα. Νοιώθω σαν τον Οδυσσέα. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Η συμμετοχή μου μου φαντάζει σαν Οδύσσεια!!! :lol: :lol:
Αντιμετωπίζοντας θάλασσες μανιασμένες και κακούς μάγους που αποδεκατίζουν έναν έναν τους συντρόφους μου!!! :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

pc4x4n wrote:Τα πληρώματα θα πρέπει να πλοηγήσουν με road book την διαδρομή των 40 χλμ , να εντοπίσουν και να φωτογραφίσουν κάποια σημεία επίσης να περάσουν προαιρετικά από κάποια σημεία ( ειδικές διέλευσης ) ανάλογης δυσκολιας για κάθε κατηγορία , όπου θα υπάρχουν και άτομα τις οργάνωσης.
Ρε 'σείς αμερικλάνοι, θα περάσετε από αυτά τα σημεία ή θα τα κάνετε γαργάρα;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kostas654

Post by kostas654 »

[quote="Drimon"]
Η συμμετοχή μου μου φαντάζει σαν Οδύσσεια!!! :lol: :lol:
Αντιμετωπίζοντας θάλασσες μανιασμένες και κακούς μάγους που αποδεκατίζουν έναν έναν τους συντρόφους μου!!! :lol: :lol:

οδυσσεα, κοψε τα ληγμενα ρε.
Κώστας Γκιαούρης
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”